GALAGIE Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 :) cu noi n-a mai iesit din iarna, cu voi a iesit anul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Hai ca se anunta show mare! Am avut onoarea de e vedea o mica parte din traseul de standard, nu e rupt de ploi, sa vedem ce ne mai rezerva Sf. Ilie pt zilele urmatoare! Eu am demarat mediatizarea, se pare ca vor veni spectatori multi la trial duminica, asadar, sa va lustruiti bocancii si sa va luati papion, sa dea bine la dame! Incerc sa incarc maine reportajul / reportajele ce vor fi difuzate! Cat despre mine, inca mai plang dupa un copilot! Cine se incumeta sa indrume un incepator in de-ale off-road-ului la standard?!?!?! Hai, ca dau eu friptura si primul rand de bere! Ne vedem maine!!!!!! Cu sau fara copilot voi fi acolo! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 A plouat destul si va mai ploua , asa ca va fi foarte interesant! :grin: vom vedea, sper sa nu ploua prea tare. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vili Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 De la Brasov Csabi si Vili la open. Avem remorca, sa vedem cu ce venim... G sau y60, care iese mai repede de la reparatii. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 De la Brasov Csabi si Vili la open. Avem remorca, sa vedem cu ce venim... G sau y60, care iese mai repede de la reparatii. :) vili, nu uita te rog de adus ceva care are unimog pentru mine Mersi Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multa bafta tuturor participantilor si organizatorilor!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Hai ca a inceput! Bafta maxima! A... mi-am gasit copilot! Asadar ma dau la standard!:dr1 Copilotul e la fel de roukie ca si mine, doi incepatori (virgini chiar :fk) , sa vedem de reusim sa nu ramanem prin paduri sa-l cautam pe Hogas! Gasca mare la Piatra, sper sa ajung sa ii cunosc pe toti! Editat Mai 30, 2013 de octav_man Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Hot news: ViorelVlad s-a rssturnat!!! Pietrele Semanciene inca functioneaza :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Speciala - ziua 1 - OPEN : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Rudy cu al lui "Umbra" :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Speciala Nea Gabi - cel mai bun timp - 2.39 min - Open [video=youtube;nwARbISd-GI] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Pana se incarca si celelalte videoclipuri, mai pun ceva poze : Editat Mai 31, 2013 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mandy Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Macfero, hai c-am venit sa-ti fac concurenta :) Am vazut ca ai postat ca s-a rasturnat Viorel Vlad, insa cum am spus, inca nu pun filmarea. Insa voi pune deocamdata cateva fotografii. Sper ca v-ati distrat cu totii la Piatra Neamt si ca o sa veniti si la anul! Si un filmulet scurt, cu Rudy: Editat Iunie 1, 2013 de Mandy 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Stau si ma uit luuung.....sau.....mananc, plang, mananc. Sper sa am gata masina pana la Mures. Bravo Valcea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Mihai nu-ti mai face griji Masina o sa fie gata fi optimist si inca ceva hai x3m baga tare k pe la valce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Tuparu si Marinica - speciala Open - ziua 1 : Editat Iunie 2, 2013 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Bine, mai Mandy, dar de la Standard nicio poza?!?!?! Lasa ca vin eu cu cate ceva...dar maine de acum! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Speciala Viorel - ziua 1 - Open : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Speciala Razvanuta - ziua 1 - Open : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Danci Florin si Marius Pasca speciala ziua 1 : Danci Florin si Marius Pasca speciala ziua 2 : [video=youtube;s-3qwlmFeCI] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Albanezu Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Frumoasa intalnire. Pacat ca nu am putut ajunge.Poate la anul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Acum am ajuns si noi in bucuresti. A fost un eveniment foarte reusit din punctul meu de vedere. Maine dimneata o sa postez si clasamentul final, dar astept si filmuletul cu demonstrativa de la PS2 sa vad si eu cum urca masina lui Tutu fara mine in ea :). Felicitari organizatorilor si participantilor! De abia astept evenimentul de anul viitor ! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Acum am ajuns si noi in bucuresti. A fost un eveniment foarte reusit din punctul meu de vedere. Maine dimneata o sa postez si clasamentul final, dar astept si filmuletul cu demonstrativa de la PS2 sa vad si eu cum urca masina lui Tutu fara mine in ea :). Felicitari organizatorilor si participantilor! De abia astept evenimentul de anul viitor ! Uite acum lucrez la el. Imediat apare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Nea Gabi - Speciala ziua 2 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 "Umbra" lui Rudy - speciala ziua 2 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate