macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Frumoase poze/filmari de la open ! Si totusi de la STANDARD are cineva poze sau video ???? Pagina 13 postul 128 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Cu un pic de intarziere , tinem sa va felicitam pentru organizarea acestui eveniment. Traseele de nota 10 chiar daca roadbook-ul a avut mici probleme. Provocarea a fost mai mare. Cu siguranta ne vedem la urmatoarea editie , 2014. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Trial Tuparu si Marinica : [video=youtube;q2QQH-xnKuo] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumiri si celor care ne-au ajutat cu "cadrele" si cu "movementul":grin: , fara ei , momentele deosebite ar fi ramas nestiute!!! Si daca tot sintem absolviti de stress-ul organizarii as vrea sa va spun despre alta parte frumoase a competitiei, cea sociala, acea parte care tine de socializare si de cunoastre a oamenilor. In cele peste 45 de zile de munca in traseu am ajuns sa cunostem aproape toti ciobanii din zona, iar ei stiu sigur ce masina a trecut ieri prin zona si a cui este. Ne-au asteptat cu brinza si urda si nu am refuzat, ne-au prezentat carpatinii pazitori si ne-au "tradat" din drumurile nestiute si potecile necalcate de picior de om. Stim, de atunci, a cui e stina cutare si drumul unde ajunge:grin: . O lume total diferita, atemporala , parca, fara presiunea orei, fara ceas, cu rasarit si asfintit drept repere temporale ale zilei. In cele 45 de zile de munca in traseu am crezut ca vom cunoaste aproape fiecare colt din dealurile si muntii din apropiere, dar niciodata nu stii unde te poate duce un drum care nu anunta nimic la inceput, am redescoperit limitele masinilor si limitele oamenilor , cu nervi si cu tensiunea intrebarii " ajungem la capat?" si am mers ,mai departe, peste aceste limite... , iar anul viitor vom pleca din acest punct. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumiri si celor care ne-au ajutat cu "cadrele" si cu "movementul":grin: , fara ei , momentele deosebite ar fi ramas nestiute!!! Si daca tot sintem absolviti de stress-ul organizarii as vrea sa va spun despre alta parte frumoase a competitiei, cea sociala, acea parte care tine de socializare si de cunoastre a oamenilor. In cele peste 45 de zile de munca in traseu am ajuns sa cunostem aproape toti ciobanii din zona, iar ei stiu sigur ce masina a trecut ieri prin zona si a cui este. Ne-au asteptat cu brinza si urda si nu am refuzat, ne-au prezentat carpatinii pazitori si ne-au "tradat" din drumurile nestiute si potecile necalcate de picior de om. Stim, de atunci, a cui e stina cutare si drumul unde ajunge:grin: . O lume total diferita, atemporala , parca, fara presiunea orei, fara ceas, cu rasarit si asfintit drept repere temporale ale zilei. In cele 45 de zile de munca in traseu am crezut ca vom cunoaste aproape fiecare colt din dealurile si muntii din apropiere, dar niciodata nu stii unde te poate duce un drum care nu anunta nimic la inceput, am redescoperit limitele masinilor si limitele oamenilor , cu nervi si cu tensiunea intrebarii " ajungem la capat?" si am mers ,mai departe, peste aceste limite... , iar anul viitor vom pleca din acest punct. Asa este! dar cand am trecut prin acele locuri ne intrebam impreuna daca acei oameni stiu de criza sau cine duce HATURILE CRIZEI.... Orice am povesti ar ffff frumos sa ne organizam cu totiiiii...iii sa gustam un pic din viata TRAITA DOAR PE DEALURI... TOT RESPECTUL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Un concurs excelent la care voi reveni cu placere. Am venit numai pentru ziua de vineri (sambata am schimbat costumatia de concurs cu cea ce naş), dar a meritat cu prisosinta. Un traseu tehnic, fara alergatura inutila pe forestiere sau urcari de kilometri pe paraie. Din punctul meu de vedere a fost un concurs cu un traseu de open peste multe etape de campionat, s-au vazut mana si ochiul lui Robert si Romeo. Cu toate ca in zona este o gasca foarte puternica de enduristi care stiu toate potecile ca pe propriile buzunare, baietii au preferat sa faca singuri tot traseul, chiar daca asta s-a tradus intr-un efort considerabil pentru masinile proprii. Inca o mentiune speciala pentru organizare, premii consistente in bani la ambele clase (la standard au fost recompensate toate cele 3 echipaje concurente :grin:), suport in teren pentru echipajele cu probleme, oameni extrem de amabili. PS: Personal m-as fi asteptat sa vad mai multi concurenti, dar se pare ca focusul e mai mare acum pe etapele de campionat :wink: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Am vinit la Piatra in ideea de a initia un echipaj di incepatori la standard. Aistia nu au mai ajuns si noroc cu Razvanuta care nu avea cochilot. Si iatama in dreapta la nissan, butonand la teratrip si paginind pi rodbuk. Experienta di cochilot a fost faina ca in primile 10 pozitii nu mi stiam pi uni sunt. Pani shi mi-am dat sama ca nu trebe sa shiu atent la comenzile masinii (blocanti, stergatoare, lumini, schimbator, ....), shi doar in ecranutu ala mic di la teratrip si pi caietel.Si apoi a mars. De spus ar fi multe, dar ca o concluzie, traseele de aici ar bate multe etape din campionat. M-am uitat pe track si nu ne-am departat mai mult de 20 km de Piatra. Nenumarate bucle din forestier. Organizare foarte buna se vede ca au muncit enorm ca sa iasa bine. Sincer daca veneam cu Toyota si dadeam in ea cum a dat Razvanuta cu siguranta aveam ce inlocui. Frate am plecat cu un bustean intre puntea spate si arc, ne-am suit pe o cioata, am lovit cu rotile Nissanului cioate, bolovani si nu a avut nimic... Concluzia: imi iau nissan .... A doua zi am mers cu Romeo sa pozam echipajele, ne-am impotmolit am facut o troliere in forta ca eram pe traseul de open. Concluzia e ca astept 2014 sa ne intalnim din nou. poze pe facebook, la mine ca aici nu merg doarece sunt mari si suntem conditionati sa le micsoram si nu pierd timpu cu ..... . https://www.facebook.com/media/set/?set=a.245164332291317.1073741844.100003932553729&type=1 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.244997518974665.1073741842.100003932553729&type=1 Si mai urmeaza trialu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soo-locco Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Felicitari x3m valcea...! soo-locco TO YO TA x3m offroad valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Trial Ciprian - Open. Din pacate pt el nu a mai apucat sa termine trialul - bara directie rupta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Am avut asteptari foarte mari de la cupa organizata de baietii de la Piatra dar acestea mi-au fost depasite....s-a vazut efortul depus atat in zona logistica dar mai ales cand a venit vorba de trasee. Si despre trasee vreau sa discutam, pentru ca in asta consta off-road-ul: portiunile de legatura au fost scurte si doar cat sa te destinzi dupa o coborare dificila, s-a vazut ca traseele au fost parcurse in totalitate cu masinile organizatorilor, nivelul de dificultate a fost de clasa Open, dar calitatea acestora a depasit unele din etapele de campionat din 2012, au avut diversitate (urcari si coborari abrupte, urcari si coborari pe ravene, inclinari laterale, sleauri, treceri prin piscine cu noroi, portiuni rapide prin padure), dar NICIODATA pe intreg parcursul traseului nu s-a renuntat la SIGURANTA. Iar cand vine vorba de siguranta pe traseu remarc doua aspecte: toate segmentele periculoase permiteau asigurare sau in cazul unei rasturnari, nu aveai cum sa faci mai mult de 360* si te opreai intr-un obstacol natural (copac, sant); in plus, in cazul meu, (abandon in ziua doi la km 20) am beneficiat de prezenta unui echipaj de asistenta la maxim 10 min dupa ce am anuntat abandonul si am cerut indrumari pentru scoaterea din traseu. Deasemenea, portiunile dificile au fost anuntate si s-a luat masura unui stop-timp eventual. Am fost putin surprins de participarea redusa dar se pare ca acum se pune accent mai mult pe latura competitionala si mai putin pe distractia generata de practicarea acestui hobby. Felicitari echipei de Daci Liberi!!! Bravo Piatra Neamt!!!! Considerati-ne inscrisi la urmatorul vostru eveniment off-roadistic. Editat Iunie 4, 2013 de vetu Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Trial Remus - Open : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andu Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 pun si eu un film cu primele echipaje ajunse la proba speciala din ziua 2 Editat Iunie 4, 2013 de andu Niciodata sa nu te temi sa faci ceea ce poti, tine minte Arca lui Noe a fost facut de un amator Profesionistii au facut Titanicul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Si ultimul : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 FLICITARI organizatorilor ,cit si participantilor acestui eveniment foarte reusit . M-am simtit extraordinar ,traseele au fost de exceptie ,foarte tehnice si cu risc mic de accidente ( aici vreu sa mentionez ca acea rasturnare din ziua a 2a ,s-a datorat unei greseli de pilotaj a mea ). Locatia frumoasa (mai ales etajul 12 ,aveai o priveliste ,, panoramica'' a orasului ),organizare buna si promta . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Inca un set de poze; Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 LAUDATIO... intre Dunare la Tisa, din Banat pin' la Vaslui nu-s trasee mai frumoase, ca la Piatra Neamtului !!! si nu fac lauda mare pe motiv ca-as fi platit ci o spun cu admirare, liber si nestingherit... DACII LIBERI...ca-n legenda, sus, spre stinele din munte, parca ne-au pictat traseul!!!...de-aia il vom tine minte... am avut treaba cu roata si cu sufa de copac si n-au dat cu noi prin pietre cum asezi cartofii-n sac... una-i vorba inteleapta : cind vorbesi de MESERIE, greu gasesti BRATARI DE AUR...ca-i scump la BIJUTERIE !!! DAC, ROBERT SI LUCIAN...bravo la organizare ! garantez peste un an ca va fi NUNTA mai mare ! anul asta din alai au lipsit oameni DATORI... voi ati fost la ei cu daruri de nenumarate ori... poate si-or aduce-aminte si va vor intoarce gestul ...daca nu, cu sanatate !!! vom juca aceeasi...RESTUL cu palaria ridicata, SALUTARI !!! ( in incheiere, dedicatie CRITICILOR MEI...) vai ma scap din nou la versuri !!!...uit mereu ca sunt sofer, ca am negru pe sub unghii, si-am crescut in cartier stiu, mai dau cu rima-n gard, este clar !, nu am chemare ! insa nu insist sa dau, PORCILOR margaritare ! Editat Iunie 4, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Revin cu un filmulet interesant ,cu Florin Danci de la trial unde era sa o rastoarne .http://www.youtube.com/watch?v=V7MULvWWn4U Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Gigel Sabau - Trial Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Nea Gabi - Trial Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Rudy - Trial Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Marinica Trialhttp://www.youtube.com/watch?v=dhJ5QvVGrQI&feature=youtu.be Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Demonstrativa Trial Robert Tutuianu [video=youtube;axS7nctG-CA] Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Premiere Trial - Standard : Premiere Standard - clasament final : 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Danke, macfero! Cineva care a iubit si standardul! Mare om! Mare caracter! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate