bogdan.sb Postat Iunie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Am construit si un portbagaj: m-a costat cam 300 lei si 4 dupamese de munca. Teava rotunda + patrata, aproape 1 kg de electrozi, niste platband, 4 suporti uitati intr-un magazin cu piese de Dacie, grund bun, mastic pensulabil si vopsea negru mat. Toate sudurile le-am izolat cu mastic asa ca nu sunt aspectuase, dar sper sa reziste mai bine la rugina. [ATTACH=CONFIG]181682[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Foarte tare, dar nu vad prinderea in partea spate, care mi se pare cea mai interesanta. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Pe fiecare latura, in partea din fata sunt 2 picioare cu sprijin pe jgheabul de scurgere a apei, iar in partea din spate alte 2 picioare din platband, cu prindere sub partea superioara a geamului spate (in locasurile originale ale hardtopului) - se vad in poze dar mai putin evidentiate ... Deci, in total 8 picioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Un crop cu detalii: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Prina iesite la munte ... si putin dezamagit de capacitatea de a urca si a trece peste obstacole cu viteza mica. Pe o panta destul de abrupta (cred ca bine peste 30 grade - nu am apucat sa urmaresc indicatorul), cu bolovani mari, am incercat sa urc incet pe fiecare pietroi, dar nu a putut. A trebuit sa o calc putin. Asa am trecut, dar "mai in viteza" ceea ce a insemnat sa cam sara din cauza bolovanilor. Bineanteles treapta 1 pe mic. Si la coborare a trebuit sa folosesc frana, cea de motor fiind insuficienta. E drept ca, pana acum, am facut acel drum cu un Aro (3,2 diesel) si la coborare, in treapta 2, acceleram ca altfel cobora chear exagerat de incet ... Inca o problema sesizata, dupa ceva km de fercat 1-2 + reductor, am oprit motorul si bolborosea apa in radiator, cu toate ca, indicatorul din bord satea pe mijloc, deci bine ... Vre-o idee ??? Deci, ramane sa caut grupuri cu raport mai mare, dar mi-e teama ca nu o sa gasesc. Daca are cineva vre-o idee .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza daca vrei sa urci pante cu bolovani iti trebuie alte cauciucuri,in nici un caz alea din fabrica. BFG /MT daca te dai numai ocazional sau, daca te distrezi mai des profil Sahara sau Simex. iar functie de latimea lor si latimea jantei lasa numai 0,9..1,2 presiune. ai sa vezi diferenta ...alta masina care nu topaie defel. chestia cu bolborositul e ciudata, ala e circuit sub presiune, apa fierbe pe la vreo 120 grade, poate nu ai destula in radiator?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iulie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Deocamdata sunt in faza de demontari si verificari / reparari / curatat rugina, etc. Mai am putin si termin spatele dupa care o sa vina randul partii din fata, implicit al radiatorului. Nu stiu daca am destula apa, dar cand ajung la partea de racire am de gand sa curat radiatorul, sa schimb lichidul si sa testez. Daca tot asa o sa fac cred ca singura solutie este un ventilator suplimentar. De cauciucuri, stiu ca trebuie sa-mi cumpar :( asta e. De presiune am aflat si eu recent de la un alt coleg de forum si cu prima ocazie o sa incerc. Dar asta inseamna si un compresor mic la purtator :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza In legatura cu bolboroseala din radiator: l-am curatat cu solutie de la Valvoline, l-am clatit cu 5 - randuri de apa (ultima data, am bagat furtunul in radiator pe la buson, am desfacut dopul de golire, am dat drumul la apa si....cheie - l-am lasat sa mearga cred ca 1 munut, daca nu mai mult). Dupa asta, nu a mai bolborosit, pe acelasi traseu ca cel initial. E drept ca doar 1 km cu reductor / tr. 1. Daca la distante mai mari incepe iarasi, o sa montez un ventilator suplimentar electric ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Ma bate un gand: stie cineva ce raport are Rocky in cutia de transfer? si daca merge pusa pe Feroza ???? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Colegul Cristian stie el are Rochy si tot el spunea pe aici ca nu se poate, este pozitionata altfel la Rochy. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: Grupuri si alte detalii Feroza Ok, o sa-i scriu. S-ar putea sa fi si citit ce a scris, dar neuronii astia .... nu mai tin minte ca odata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate