Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 salutare , prieteni , colegi ... va invit pe data de 17 mai ac la o aventura in zona lacul vuturilor , camparea va fi in zona cabanei de vinatoare cu mincare si beutura la traista ! restul pe PM.. sau la tel 0733103004 ionut.:cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor M-ar interesa din ce directie se urca si daca se poate urca cu anvelope de strada? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor salutare @boerumarius , daca este uscat este posibil sa urci daca este noroi cred ca va fi probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor in principiu eu voi ajunge acolo pe 18 mai ,dar nu stiu sigur daca e sa vin oricum anunt . dar se poate ajunge cu AT-uri. acum vro 2 saptamani 2 colegi sau cam chinuit putin cu zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor sallut cristi unde esti tu sunt binenteles si eu intrebarea este care este preferinta borsul de peste sau fasolea cu ciolan...... hm...... sper sa pot urca cu mt daca citaste acest anunt gepeto te astept la un vinulet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor scuzati cacofonia dupa o zi de munca va astept sa ciocnim un paharel si sa povestim la foc de tabara:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor salutare @gigi , se stie fasolea cu coasta de porc afumata traditional ! Meniul este urmatorul: vineri la prinz gulas picant ,pentru cina pui la protap , a doua zi la prinz fasolea cu coasta afumata si seara gratar nu va lipsi de la aceste bucate si spritul , tuica ....:cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Am fost pe 12 cu urcare de la Siriu si nu a fost nici o problema Editat Mai 14, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor ajung si eu duminica cu atv-ul :x Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 14, 2013 Autor Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor salutare @revo , te asteptam sper sa nu ajungi prea tirziu ca duminica stringem tabara ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor salut pe ce parte urcati? poate venim si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor ati aflat cum e drumul??? se poate urca cu AT-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor ati aflat cum e drumul??? se poate urca cu AT-uri? se poate urca si cu AT dar aveti grija la praf ca este din abundenta :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor e bonusss:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor salutare colegi si prieteni , urcarea va fi prin crasna si ca punct de intinlire este petromul de la patarlagele la ora 07,00 sau ne auzim la tel daca ne aflam in zona cu semnal! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor As fi venit si eu cu voi daca nu-i faceam botezul sambata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Mor de ciudă că sâmbătă am o problemă în familie, dar poate dau o tură duminică până se dă plecarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor cine doreste sa vina , ne gaseste acolo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Poze filmulete, sa ma oftic si eu, ca nu am avut cu cr sa vin. Si sa ma ambitionez:) va rog.ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Frumos chiar şi pe ploaie, vă invidiez şi încă mi-e ciudă că n-am fost liber atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor salutare , @cristi g urmareste-ne ca urmeaza o reeditare a traseului + ca sar pute sa se urce noaptea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor [ATTACH=CONFIG]180110[/ATTACH] ma D.D- ule pune si tu poze mai multe :)))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate