Cristi G. Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Am auzit că în perioada asta ar înflorii nişte crini prin zona lacului (a venit cineva cu boboci săptămâna trecută). I-a vazut cineva? Cred c-ar fi tare frumos, n-am mai auzit de crini la munte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor poze in premiera cabana lacul vulturilor ! in speranta ca va plac pozele va astept la urmatoarea iesire ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Frumos! Felicitări participanţilor! Pozele cu crinii sunt autentice, din zonă, sau aşa ar trbui să arate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Bravo baieti! Bravo Cristi, am vazut poze impreuna cu Tony..... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Salutare @lukino te astept sa participi la urmatoarele iesiri de genul ..... :banana au mai ramas trei saptamini pina la urmatoarea iesire , fiti pe faza:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor Daca m,unca imi permite, vin si eu! :j .....dar dormim la hotel....da??? In :cort ...nu prea sunt obijnuit.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 (editat) Re: doua zile de aventura ! 17 mai, Lacul Vulturilor inca nu s-a deschis nici un hotel la lacul vulturilor , dar facem noi sa te simti bine! Editat Iunie 19, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate