pantzerrow Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Ma trezesc zilele astea cu un plic venit de la Barcanesti Banuiam ca e amenda de la un radar insa stiam din surse ca mult timp ,politia a renuntat la faza asta, deoarece erau multi care fie nu ridicau plicurile de la posta ,fie foloseau diverse tertipuri si astfel politia a pierdut foarte multi bani pana a ramas fara fonduri pt asa ceva. Nu am comunicat datele persoanei care a fost la volan deoarece: -potrivit legii, la intocmirea unui proces-verbal, soferul are dreptul sa scrie ce obiectii are la ceea ce scrie politistul in procesul verbal de contraventie. Astfel, in cazul camerelor de supraveghere sau a aparatelor radar mobile, cand amenda vine prin posta direct acasa, soferului amendat i se incalca dreptul oferit de lege de a-si exprima obiectiile. Potrivit art. 16, alineatul (7) din OG 2 /2001 privind regimul contraventiilor "in momentul incheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare, obiectiunile fiind consemnate distinct in procesul-verbal . -prin felul in care procesul verbal va fi intocmit dupa transmiterea datelor de catre mine, daca radarul a fost unul mobil,ma aflu in situatia in care nu am posibilitatea sa cer politistului ordinul de zi in care este specificata ruta sau traseul pe care este desemnat sa faca masurari radar sau patrulari ,nu am cum sa vad daca exista certificatul de omologare al radarului, buletinul de verificare metrologica - in termen de valabilitate de 12 luni cat si autorizatia de operator radar, pentru agentul care intocmeste procesul verbal. Dupa cum deja stiti,lipsa oricarui din aceste documente poate fi trecuta in procesul verbal. - indiferent daca depasirea vitezei a fost inregistrata de camerele de supraveghere sau de un aparat radar mobil,nu am cum sa verific daca agentul de politie care a semnat procesul-verbal de contraventie este acelasi cu cel care a constatat contraventia fapt care ,din nou, imi incalca dreptul de a face obiectiile de rigoare in procesul verbal de contraventie,conform legilor. -in comunicarea lor ,foto 8***/2** este cea care atesta faptul ca s-a depasit viteza legala in localitatea Puchenii Mari ,foto ce poate fi vazuta doar in instanta,fara sa am posibilitatea sa probez pana la momentul din instanta daca fotografia este reala ,daca a fost facuta in conditii de ceata, ploaie, ninsoare sau furtuna si, ca urmare, fapt care poate genera o eroare in a citi exact culoarea masinii, numarul sau soferul acesteia fara dubiu. De asemenea, nu am cum sa verific daca aparatul radar a fost amplasat corect,la vedere,fara sa fie in apropierea surselor puternice de radiatii electro¬magnetice (stalp de radio, televiziune, telefonie mobila sau retea de inalta tensiune) si care pot sa influenteze fidelitatea redarii acestora .Asadar inca o data ,nu am cum sa mentionez sau nu in procesul verbal de contraventie daca abaterea disciplinara corespunde sau nu adevarului si realitatii. Viteza nu a fost colosala ,81 km/h in zona de 70...probabil s-a intamplat la intrarea in localitate insa ma intreb si eu nu cumva politia e defazata de la respectarea unor drepturi la informare,nu cumva sistemul asta e la limita legii ? Cine plateste pentru timpul meu pierdut prin instante sau pentru banii care ii voi da ca sa anulez procesul verbal de contraventie(deplasari,avocat etc)? Fac pariu ca vor avea nesimtirea colosala,desi i-am informat ce si cum ,sa imi trimita amenda direct la fisc . Sunt perfect de acord am gresit platesc prostia,insa am pretentia exagerata sa mi se respecte si mie ca cetatean/sofer toate drepturile legale. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Abuz,prostie sau prosteala? Lasi amenda la fisc mult si bine nu te va ''executa'' nimeni.Te poate afecta doar daca vinzi masina si vrei fiscal.Eu am o amenda de 250 ron de patru ani la fisc sectorul 6.M-am mutat la 4 si nu mai stiu ce este cu ea.De la an la an aveam doar o penalizare de cativa lei.O mai las asa sa vad ce se intampla.Pe aia de la fisc ii doare undeva de politie si alte organe adica nu au nici un interes sa recupereze de la tine acei bani. Trebuia sa comunici ca la volan se afla o persoana de la rubrica decedati din ziar :) Editat Mai 14, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Daca amenda e pe firma iti blocheaza contul pentru suma respectiva. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Si eu mai stiu ca, teoretic, daca nu declari numele persoanei care conducea, pedeapsa e mult mai mare decit amenda de depasire a vitezei regulamentare u 11 kmh (parca chiar suspendarea permisului 30 de zile, nu imi mai amintesc bine, dar te-as sfatui sa cauti asta in codul rutier)) http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Inainte de toate, precizez ca nu stiu exact articolele din lege care reglementeaza cele ce le voi expune in continuare. Am luat doar 3 radare in cei 300.000 parcursi in spatele volanului, 2 din ele le-am incaltat "abuziv"...al treilea pe meritate. Asadar : - ordinul de serviciu are caracter de "secret de serviciu" - cererea ta verbala are efect 0, doar judecatorul il poate obliga sa prezinte instantei acel ordin - nu este obligatoriu sa poarte verificarea metrologica dupa ei - tot judecatorul dispune prezentarea acesteia. Aici este o mica chestie - verificarea sa fie valabila trebuie facuta fix pe masina pe care va functiona aparatul. Au fost raportate cazuri cand verificarea a fost facuta "in alb"...si se plimba jucarioara de numa numa de la unii la altii - notiunea organ constatator tine stric de interpretarea judecatorului. Asta ti-o zic din experienta. - de cand cu noile MCV-uri, modalitatea de operare a aparatelor radar (PHYTON si alte rahaturi pe care le avem pe masini) s-a schimbat, astfel ca, daca inainte de aparitia BEE-urilor (cele de pe MCV) era interzisa operarea in mod Instant ON/pe ploaie/zapada/ceata in apropierea liniilor de inalta tensiune/surse de bruiaj, acum....este permisa. Referitor la ultima remarca: la aparatele radar tip vechi, care operau numai in mod I/O, unii militieni aveau obiceiul de a monta un intrerupator pe fir. Nici acum nu este legal acel intrerupator, insa se bazeaza pe faptul ca lumea nu cunoaste legislatia (cei care sunteti din Gorj stiti celebra Solenza albastra care inca face victime numeroase). In situatia respectiva am fost si eu acum 5 ani, in jud. Valcea si Olt. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Inainte de toate, precizez ca nu stiu exact articolele din lege care reglementeaza cele ce le voi expune in continuare. Am luat doar 3 radare in cei 300.000 parcursi in spatele volanului, 2 din ele le-am incaltat "abuziv"...al treilea pe meritate. Asadar : - ordinul de serviciu are caracter de "secret de serviciu" - cererea ta verbala are efect 0, doar judecatorul il poate obliga sa prezinte instantei acel ordin - nu este obligatoriu sa poarte verificarea metrologica dupa ei - tot judecatorul dispune prezentarea acesteia. Aici este o mica chestie - verificarea sa fie valabila trebuie facuta fix pe masina pe care va functiona aparatul. Au fost raportate cazuri cand verificarea a fost facuta "in alb"...si se plimba jucarioara de numa numa de la unii la altii - notiunea organ constatator tine stric de interpretarea judecatorului. Asta ti-o zic din experienta. - de cand cu noile MCV-uri, modalitatea de operare a aparatelor radar (PHYTON si alte rahaturi pe care le avem pe masini) s-a schimbat, astfel ca, daca inainte de aparitia BEE-urilor (cele de pe MCV) era interzisa operarea in mod Instant ON/pe ploaie/zapada/ceata in apropierea liniilor de inalta tensiune/surse de bruiaj, acum....este permisa. Referitor la ultima remarca: la aparatele radar tip vechi, care operau numai in mod I/O, unii militieni aveau obiceiul de a monta un intrerupator pe fir. Nici acum nu este legal acel intrerupator, insa se bazeaza pe faptul ca lumea nu cunoaste legislatia (cei care sunteti din Gorj stiti celebra Solenza albastra care inca face victime numeroase). In situatia respectiva am fost si eu acum 5 ani, in jud. Valcea si Olt. Eu o știu f*t*-le rasa-n-gât de jegoși. Solenza aia bleumarin e cel mai pervers radar mobil din Oltenia. Pentru smenul cu butonul dar și pentru modul in care o parcheaza și lumea o considera o mașina normală, nicidecum nu sare în ochi de la distanța ca un potențial radar mobil adevărat. N-am luat decât 3 radare în viața mea, unul în Craiova cu 61 km/h pe Calea București la capul podului inainte de Hotel Sydney, cum mergi spre Pitești, altu` în Tg-Jiu, în oraș cu 62 km/h! ... și altu` tot aici cu 105 km/h la ieșirea din oraș noaptea la ora 1.30, incepuse să picure (deci pe ploaie) - pe-asta, la care a fost pe bune, viteza reală dar m-a deranjat că erau parcați după un tir, radarul parcat cu fața spre contrasens și m-au luat din spate, l-am și contestat și câștigat în instanța datorita adresei de la stația meteo referitoare la precipitații. În rest mi-au făcut oamenii din faruri și eu lor și am trecut prin sute de radare, fără probleme. N-am luat niciun radar fix, deși am bătut DN1 de zeci de ori. Mi-a venit o dată o amendă acasă pentru un radar luat pe la Tîncăbești, dar era pentru o mașină pe care o vândusem de 1 an și am făcut dovada cu contractul de vânzare-cumpărare, nu am plătit acea amendă. Abuz, prostie sau prosteala mi se pare modul în care acești milițieni operează radarele mobile, faptul că unii nu vor să-ți arate filmarea zicând ... "o vedeți la instanță, dacă faceți contestație" și îți trec viteza din burtă că poate ești fraier și nu contești în instanță abuzu` lor ... etc. Despre radarele fixe, nu mai vorbesc. Cum sunt radarele fixe în restul Europei, corect semnalizate și cum sunt la noi? La noi sunt capcane pentru fraieri ... deci prosteală. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 14, 2013 Autor Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Sa zicem ca sunt de acord cu voi pe jumatate. Pe jumatate deoarece ,in cazul de fata e clar ca am gresit insa cealalta jumatate care ma intriga DE CE MORTII LOR trebuie sa pierd eu timp sa contest un proces verbal atata timp cat: -exista doar o inregistrare de cateva secunde facuta de un aparat care nu stiu cat de ok este si totodata daca procesul verbal a fost intocmit de cel ce a constatat abaterea disciplinara asa cum e legal.Ca sa demonstrez ca e facatura trebuie sa ajung doar in instanta sa pierd timp si bani. -am inteles ca nu am "dreptul" sa cer ordinul de serviciu sau alte autorizatii si verificari metrologice insa ,INCA ESTE IN VIGOARE, obligativitatea organului constatator de a te intreba daca ai obiectii. Poate organu' era baut in timpul serviciului ,poate imi vorbea urat etc si atunci e dreptul meu legal sa consemnez aceste lucruri in PV.Odata trimis prin posta ...MUIA e la mine si ei s-au spalat pe maini. Asadar daca cel ce trebuie sa asigure buna respectare a legilor in vigoare este primul care ma smechereste in ultimul hal la limita legii ,atunci de ce sa nu il fut si eu in gat in acelasi stil. Sunt multi care inchid ochii la mizeriile astea si de aia se continua asa.Maine poimaine o sa ne puna sa stam capra ca sa poata scrie procesul verbal pe spatele nostru ... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Abuz,prostie sau prosteala? Sa zicem ca sunt de acord cu voi pe jumatate. Pe jumatate deoarece ,in cazul de fata e clar ca am gresit insa cealalta jumatate care ma intriga DE CE MORTII LOR trebuie sa pierd eu timp sa contest un proces verbal atata timp cat: -exista doar o inregistrare de cateva secunde facuta de un aparat care nu stiu cat de ok este si totodata daca procesul verbal a fost intocmit de cel ce a constatat abaterea disciplinara asa cum e legal.Ca sa demonstrez ca e facatura trebuie sa ajung doar in instanta sa pierd timp si bani. -am inteles ca nu am "dreptul" sa cer ordinul de serviciu sau alte autorizatii si verificari metrologice insa ,INCA ESTE IN VIGOARE, obligativitatea organului constatator de a te intreba daca ai obiectii. Poate organu' era baut in timpul serviciului ,poate imi vorbea urat etc si atunci e dreptul meu legal sa consemnez aceste lucruri in PV.Odata trimis prin posta ...MUIA e la mine si ei s-au spalat pe maini. Asadar daca cel ce trebuie sa asigure buna respectare a legilor in vigoare este primul care ma smechereste in ultimul hal la limita legii ,atunci de ce sa nu il fut si eu in gat in acelasi stil. Sunt multi care inchid ochii la mizeriile astea si de aia se continua asa.Maine poimaine o sa ne puna sa stam capra ca sa poata scrie procesul verbal pe spatele nostru ... @Panzerrow - eu văd lucrurile așa: ești de vină, ești conștient că ai greșit, fără dubii că te-au "manevrat" - plătești amenda. În caz contrar - n-ai ce face, o contești. Partea mai nașpa e că lumea nu prea contestă și că, la noi nu este tras la răspundere agentul de circulație pentru întocmirea unui proces-verbal aiurea/nul/abuziv - stabilit ulterior de o instanță. Dacă ar fi așa, cum mi s-ar părea normal să fie, s-ar gândi și ei de două ori înainte să scrie o dată. Oare?!? (asta dacă ar avea creier - chestie nedovedită încă). Referitor la ultima parte, aia cu statul în poziția capră, DA - exact acolo o să ajungem! Mie, la giratoriul de la Metro, la intrarea în Timișoara când mă întorceam din Franța acu` 2 ani, un boschetar de 21-22 de ani mi-a luat permisul 30 de zile pentru ca nu am stat în mașină cu mâinile pe volan timp de 40-45 de minute cât i-a luat lui să scrie un proces-verbal cu martor pus din burta. Nu era niciun martor la fața locului. Eram obosit de pe drum, condusesem cel putin 1400 km până acolo și m-am dat jos, lângă mașină, să fumez o țigară și sa-mi mai dezmorțesc oasele. Eram cu o Toyota LC Prado SWB, 3.0TD model 2001 - o mașină nu tocmai confortabilă la drumuri lungi (scaune tari, rigidă). Agentul îmi spusese "rămâneți la mașină până la întocmirea procesului-verbal de contravenție" când mi-a luat actele. Rovigneta fusese plătită pe 1 an, dar expirase pe timpul șederii în Franța și noi nu am știut. Am înțeles să ne dea amendă pentru rovignetă. Gunoiul, a venit și mi-a dat una pentru rovignetă și sancțiune complementară reținerea permisului 30 de zile pentru "nerespectarea indicațiilor agentului de circulație". Eu am rămas interzis când am văzut/auzit. Am contestat și am câștigat partea cu suspendarea permisului. Amenda pentru rovignetă s-a plătit. Jegosul îmi reținuse și certificatul de înmatriculare pentru lipsa rovignetei și i-am zis că mă duc la prima benzinărie, fac rovigneta și mă întorc să-mi dea certificatul. A zis ca e perfect așa. Am mers maximum 2 km, până la Petrom, am făcut rovigneta - cînd m-am întors - după 10 min. atunci plecau ... le-am făcut semn au oprit și i-am arătat chitanța. A zis că e ok și mi-a dat certificatul ... și a zis că se grăbește foarte tare ... a plecat cu scârțâit de cauciucuri. Am plecat și eu spre casă. A doua zi, când m-am uitat pe certificat ... scria Fiat Stilo ... :ha1 ... i-am făcut copie și am anexat-o în dosarul pentru instanță, motivând printre altele, prejudiciul adus mie și posesorului de drept al certificatului - datorat acestei încurcături. Apoi, am sunat la IPJ Timiș să-mi dea adresa unde să le expediez certificatul de înmatriculare al omului.:uameni Așa că - am ajuns ca în USA - dacă un gabor oligofren zice: "stai pe burtă, până zic eu să te ridici", va trebui să stăm pe burtă. Nu?:bi Dacă, după ce am câștigat contestația pentru suspendarea dreptului de a conduce 30 de zile, se luau măsuri (de orice fel) împotriva agentului respectiv, mai făcea el abuzuri de genul ăsta vreodată în viața lui, numai așa pentru că poate?:dr3 Numai bine! Editat Mai 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Abuz,prostie sau prosteala? Va rog sa va aduceti aminte ca boc (predestinat nume) si guvernul lui era foarte suparat ca soferii contesta PV-urile. El a scos tot ce a putut sa scoata, practic a abrogat toate punctele prin care puteau fi atacate PV-urile....inclusiv dreptul la Recurs . Probabil ca nu-i placea ca soferii mai si castigau. Orice receptor radio, oricat de performant este nu cred ca nu este afectat pe fulgere si furtuna...astia au scos din lege (normele metrologice) conditiile meteorologice. In momentul asta, radarul te poate lua si pe ploaie torentiala si pe furtuna. Intre timp dreptul la Recurs a fost reintrodus, din cate stiu. DAR, judecatorii sunt niste "oameni plini de flegma in ei" ....sau poate am avut eu "noroc" de unul. Eu m-am "judecat" cu ei ...dar aia nu a fost judecata....de atunci mi-am pierdut increderea in Justitie (ma refer la gasca de judecatori) pe zona cu limitare la 70 aveam 90......si ei cica 124 km/h. Normal ca am pierdut...nu a contat ca radarul era langa ditamai radioreleul....si atunci inca mai era normele metrologice ce spuneau ca radarul nu se poate amplasa langa antene. Vreau sa imi sustin si termenul de "gasca" ca nu imi sta in caracter sa arunc aiurea ..... Eu , inca de mic, am fost crescut in spiritul ca intotdeauna adevarul va iesi la suprafata si priveam spre tribunale si judecatorii ca un loc in care , obligatoriu, ti se va face dreptate. E, nu este asa, in cladirile alea nu se intampla asta...ba din contra...omul (de rand) este desconsiderat....calcat in picioare...pus sa stea la cat mai multe cozi. Editat Mai 14, 2013 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Lasi amenda la fisc mult si bine nu te va ''executa'' nimeni.Te poate afecta doar daca vinzi masina si vrei fiscal.Eu am o amenda de 250 ron de patru ani la fisc sectorul 6.M-am mutat la 4 si nu mai stiu ce este cu ea.De la an la an aveam doar o penalizare de cativa lei.O mai las asa sa vad ce se intampla.Pe aia de la fisc ii doare undeva de politie si alte organe adica nu au nici un interes sa recupereze de la tine acei bani. Trebuia sa comunici ca la volan se afla o persoana de la rubrica decedati din ziar :) FALS De 2 zile ma chinui sa-mi ridic propririle puse pe conturile personale de Administratia Fiscala pentru o datorie/amenda din 2008. Culmea e ca m-am trezit cu proprirea vineri direct pe conturi fara sa fi fost instiintat inainte. Asa ca nu e cazul. Cei de la Fisc mi-au zis ca nu mai fac propriri pentru toate rahaturile de cativa lei sau mai noi de 3 ani pentru ca au ajuns in sfarsit la concluzia ca ii costa mai mult decat castiga, dar se concentreaza in special pe datoriile care se apropie de prescrierea de 5 ani. Asa ca, nu e o surpriza sa te trezesti cu executarea conturilor ca mine, la 4 ani si 9 luni de la data emiterii. Problema e ca de la o datorie de 300 lei ajungi sa platesti 670 Ron cu majorari si penalitati. iar in 24 ore ai fi platit 150 Ron. Pt mine a fost o lectie. Am gresit, platesc pe loc. Daca nu, incerc sa rezolv tot pe loc, nu las "pe alta data" ca uite ce am lasat. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Marius sa sti ca eu am fost amendat de doua ori complet abuziv. Odata am primit o amenda de radar de 210 km/h ptr un scuter de 250 cc care avea viteza maxima de 130 km/h Si alta data am luat amenda ptr nepurtarea centurei de siguranta la motocicleta. Am castigat ambele cazuri. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Marius sa sti ca eu am fost amendat de doua ori complet abuziv. Odata am primit o amenda de radar de 210 km/h ptr un scuter de 250 cc care avea viteza maxima de 130 km/h Si alta data am luat amenda ptr nepurtarea centurei de siguranta la motocicleta. Am castigat ambele cazuri. :ha: chiar nu ma pot abtine, sper ca nu e gluma. Cum pielea mea centura la motocicleta.....poate casca :ha1 mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Marius sa sti ca eu am fost amendat de doua ori complet abuziv. Odata am primit o amenda de radar de 210 km/h ptr un scuter de 250 cc care avea viteza maxima de 130 km/h Si alta data am luat amenda ptr nepurtarea centurei de siguranta la motocicleta. Am castigat ambele cazuri. ...cum vine asta centura de sigranta pe Motor ... hai ca am trait sa o aud so pe asta :grin: iar cu aia cu 210 km/ora ... e ca si cu contestatia lui SuperAlfi care in nu stiu ce etapa a depasit viteaza....ca au calculat arbitrii ca avea vreo 900-1000 km / ora in OffRoad :ha1:ha1:ha1:ha1:ha1 eu ce am luat pe bune si nebune...am platit ca sa nu ma mai enervez aiurea.... vreo 2 ani am platit amenzi de radar pt o masina vanduta, a carut exemplar din contract il pierdusem si nu aveam cum sa le demonstrez ca am vandut-o .... pana am vandut-o din nou ca sa scap de amenzi :ha1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? :ha: chiar nu ma pot abtine, sper ca nu e gluma. Cum pielea mea centura la motocicleta.....poate casca :ha1 EU am la toate agregatele acelesi nr de inmatriculare difera doar cifrlele circulam cu un passat cu B 44 GYY si am dat din greseala talonul de la yamaha B 66 GYY si am fost amendat pe talonul motocicletei Cea lalta amenda cu viteza la scuter de 210 km/h a fost si la TV pe PRO TV ,scuterul era in service la United Motors Int.si un cretin i-a furat nr de inmatriculare si la pus pe un Kavasaki ZX10 si sa alergat cu politia pana a avut accident undeva la mare ,amenda a venit de pe autostrada soarelui probabil alt echipaj. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? ...cum vine asta centura de sigranta pe Motor ... hai ca am trait sa o aud so pe asta :grin: iar cu aia cu 210 km/ora ... e ca si cu contestatia lui SuperAlfi care in nu stiu ce etapa a depasit viteaza....ca au calculat arbitrii ca avea vreo 900-1000 km / ora in OffRoad :ha1:ha1:ha1:ha1:ha1 eu ce am luat pe bune si nebune...am platit ca sa nu ma mai enervez aiurea.... vreo 2 ani am platit amenzi de radar pt o masina vanduta, a carut exemplar din contract il pierdusem si nu aveam cum sa le demonstrez ca am vandut-o .... pana am vandut-o din nou ca sa scap de amenzi :ha1 Ca la Odorhei cand Iwa a glumit cu un echipaj ca le-a dat penalizare ptr viteza intr-o zona unde se troliau. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Abuz,prostie sau prosteala? @worldscape - sunt convins ca nu ai ratat topicul cu masina distrusa de pompieri din cauza sirocol. Iata AICI un caz asemanator cu al colegului scuterist Sincer e amuzant la prima vedere, dar ganditi-va ca unul din asta va poate da mult de furca.... Editat Mai 14, 2013 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? :ha: chiar nu ma pot abtine, sper ca nu e gluma. Cum pielea mea centura la motocicleta.....poate casca :ha1 Daca "scuterul" se numeste BMW C1, e posibil; ala-i cu centuri, nu cu casca :wink:. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Referitor la scapatul de radar; ...exista o "smecherie" cu care nu te prinde nici un radar din lume. E gratis, e legal, la îndemîna oricarui idiot, îti economiseste banii dati pe detectoare scumpe, îti economiseste banii dati pe amenzi si eventual permisul de conducere, timpul, stress-ul si nervii pierduti cu "organul" si eventual cu procesul. Personal o folosesc cu succes de mai bine de 15 ani (de cînd am platit ultima amenda radar) :banana Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Chiar acum am aflat : :ha1 mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Referitor la scapatul de radar; ...exista o "smecherie" cu care nu te prinde nici un radar din lume. E gratis, e legal, la îndemîna oricarui idiot, îti economiseste banii dati pe detectoare scumpe, îti economiseste banii dati pe amenzi si eventual permisul de conducere, timpul, stress-ul si nervii pierduti cu "organul" si eventual cu procesul. Personal o folosesc cu succes de mai bine de 15 ani (de cînd am platit ultima amenda radar) :banana Si care ar fi acea "smecherie"-mersul pe jos :ha: 1 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Si care ar fi acea "smecherie"-mersul pe jos :ha: saaaaaau.... bicicleta, mersul regulamentar in limitele legale, etc etc.... :grin: Personal sunt foarte incantat de bicicleta, pot sa beau ca un porc, si sa merg acasa relativ lesne... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Abuz,prostie sau prosteala? Topicul asta are ceva :grin: Pai si cum mai mergi pe bicicleta ...fiind beat manga ? Mai bine iei o caruta...si te duce calu' acasa...ca am mai vazut. :old ..."relativ lesne " :ha1 Editat Mai 14, 2013 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? saaaaaau.... bicicleta, mersul regulamentar in limitele legale, etc etc.... :grin: Personal sunt foarte incantat de bicicleta, pot sa beau ca un porc, si sa merg acasa relativ lesne... Ai dreptate cu relativitatea...daca bei precum spui,nu te vad bine nici pe bicicleta:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Se denumeste exercitiu... am ecsperienta in domeniu, de fapt in ambele domenii... Si ca sa nu ma trag de urechi singur si sa fim mai on-topic... din ceea ce stiu agentii care au multe procese verbale contestate si castigate de 'clienti' primesc si ei o urecheala... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Abuz,prostie sau prosteala? Intervin putin on-topic si apoi ceva off-topic! On> afirmai mai devreme, citand din OG 2/2001, de conditiile de intocmire a procesului verbal. te corectez putin, amintindu-ti de faptul ca exista ceva completari pentru PV intocmite pe baza probelor obtinute cu mijloace tehnice speciale si in cazul in care nu este prezent contravenientul. Nu am timp si nici chef sa le caut acum in lex si sa le citez, da tu un google search. Iar, in situatia in care ti se cere sa comunici cine a condus auto la o anumita data si ora, poti sa o faci pe-a prostul si sa uiti sa raspunzi (cateva puncte amenda si atat) sau pe-a smecherul si dai datele unui cetatean ... marocan sau arab! :ha1 Off-topic> E ok si mersul pe bicicleta, dar vedeti ca s-a modificat ceva prin legislatie si se pot testa cu etilotestul si biciclistii sau carutasii si au ceva puncte de amenda si pentru ei! :2dr In rest ... pt politisti numai de bine! sa le dea D-zeu pe masura sufletului si a inteligentei lor! :pr 1 Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate