Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Abuz,prostie sau prosteala?

pantzerrow

Postări Recomandate

Re: Abuz,prostie sau prosteala?

Azi in Mizil,am vazut un agent de la circulatie intr-un logan alb cu nr de MAI, vorbind la mobil in timp ce conducea.Pe el cine-l mai opreste si cine ii da niste puncte+amenda???:uameni

Sambata, la Lujerului Duster albastru de politia locala vorbea la telefon si mai impiedica si din circulatie ca nu era atent. Degeaba i-am tras un claxon. Rusine politiei romane!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sambata, la Lujerului Duster albastru de politia locala vorbea la telefon si mai impiedica si din circulatie ca nu era atent. Degeaba i-am tras un claxon. Rusine politiei romane!

Ai claxonat organu` ?!???? :ha:

Da` cum ti-ai permis asa ceva ?!?? :ha: Ca doar el e in esercitiu` funtiunii !!! :ha:

Link spre comentariu

Ai claxonat organu` ?!???? :ha:

Da` cum ti-ai permis asa ceva ?!?? :ha: Ca doar el e in esercitiu` funtiunii !!! :ha:

N-am putut rabda, sunt rautacios uneori! Cand politia incalca legea, cand unii arunca cu PET-uri in parbrizele altora, gunoi pe camp, in rest sunt calm, dau prioritate, am rabdare la semafor.

da, era in misiune cu girofarurile stinse sa nu atraga atentia. atunci discuta pozitia GPS unde sa finalizeze tranzactia! Asa ca a facut dreapta pe Virtutii. :wink:

Duster-urile astea de politie oare sunt 4x4?

Link spre comentariu

Am trecut prin BALS acum 2 zile(se lucreaza la sosea, prin centru)minunea minunilor un politist cu fluierul in gura(foarte,foarte nervos) se certa cu un participant la trafic gesticulind din membrele inferioare si fluierind in acelasai timp, ceva de genul" Louis De Funes".

Link spre comentariu

Din nefericire exista (foarte putini !!!!) POLITISTI:

http://www.ziardecluj.ro/cel-mai-curajos-politist-din-cluj-si-a-dat-demisia/

Acum vreo 3 ani am dat jos de pe YouTube doua filmari interesante, insa una le intrece pe toate....le-am pastrat la loc sigur, caci banuiala mi-a fost confirmata...clipul a disparut (cel putin eu nu l-am mai gasit). In masura timpului liber, il voi urca iarasi, sa vedeti "de ce trebuie sa respectati" astfel incat "sa nu aveti ce contesta". Va promit (parol !!!) ca merita vizionate... un pic de rabdare va cer !!!

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Pana la minutul 08.30 merita urmarit doar daca vrei sa-l vedeti pe organ in orgasm cu noul aparat radar. La 8.30 este un scurt pasaj interesant.

http://we.tl/3hpfpt5mR4

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Exact cum ma asteptam banuielile mi s-au adeverit si anume:

-politia a trimis amenda direct la fisc desi nu avea nici o confirmare ca am fost sau nu eu la volan.

-pentru un process verbal intocmit in 15.05.2013, fiscul s-a autosesizat deoarece constata ca s-a depasit termenul de plata a amenzii care era pana la 15.05.2013

-deoarece pusculita e goala , fiscul imi trimite astazi somatie si titlu executoriu sub pretext ca nu am platit amenda, desi am depus contestatie si chemare in judecata in timpul prevazut de lege.

-m-am deplasat la directia de taxe si impozite pentru lamuriri unde la informatii nu stia ce sa imi spuna, inspectorul ce se ocupa de cazuri de genul a zis ca e bine ca I-am anuntat si sa stau linisitit ca nu trebuie sa mai fac nimic.

Abia dupa zeci de explicatii,lamuriri si copii Xerox am reusit sa iau un nr de inregistrare care sa suspende orice executare a fiscului pana la solutionarea intr-un fel sau altul a dosarului de judecata.

Deci se pare ca titlul topicului e corect:abuz,prostie sau prosteala.

As fi adaugat lipsa unui sistem central interconectat intre diverse institutii ale statului, care sa scuteasca populatia de drumuri inutile si timp pierdut, dar probabil ca era prea lung....

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare