boerumarius Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Am descris pe larg traseele asa cum le-am facut: pe zile,cu plecare din punctul de cazare. De la Rau de Mori la Gura Apelor sunt aproximativ 30 km de drum asfaltat. De la Gura Apelor la Poiana Pelegii in jur de 20 km drum forestier foarte lejer numai prin padure. In Poiana Pelegii se termina drumul pentru masini sau cel putin eu nu am vazut vreo alternativa,ploua destul de zdravan asa ca nu am intarziat prea mult in zona altfel poate as fi urcat pe jos in zona lacurilor din Retezat. Nu am avut cand sa descarc pozele,acum sunt plecat pentru vreo doua saptamani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Din nefericire nu am avut acces la net o perioada destul de indelungata si nu am putut nici sa scriu nici sa citesc .Am facut-o acum , cu gundul si speranta ca/in MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA,va dau spre citire si stiinta cele ce urmeaza http://www.aro-mania.ro/viewtopic.php?f=8&t=450 Cu scuzele de rigoare ne auzim pe "16" multam fain pentru intelegere baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. poze curmatura oltetului Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Poze Curmatura Oltetului ,Petrimanu ,Strategica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Poze : Parangul Mic , Muntii Vulcan , Retezat , Transalpina , Muntii Capatanii . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Am trecut prin zona impreuna cu 6 colegi de pe AROMANIA ,la cateva ore departare dar mai spre seara ! Asa cum asteptam , traseul usor si frumos a fost parurs fara incidente de la un capat la celalalt de toate masinile ! Mi-ar fi facut placere sa ne intalnim , dar cu siguranta OCAZII se vor ivi . baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDeko Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Am trecut prin zona impreuna cu 6 colegi de pe AROMANIA ,la cateva ore departare dar mai spre seara ! Asa cum asteptam , traseul usor si frumos a fost parurs fara incidente de la un capat la celalalt de toate masinile ! Mi-ar fi facut placere sa ne intalnim , dar cu siguranta OCAZII se vor ivi . V-am vazut. Noi eram la cabana Plaiul Poienilor la un foc de tabara :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flo123123 Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Salut Duminica 28/iulie am trecut si eu pe acolo, din directia Polovragi catre lacul Petrimanu/Cingetu. Chiar putin dupa ce am trecut de varf m-am intalnit cu trei colegi probabil de la X3M Valcea (un G Klasse, un Suzuki modificat si un buggy) M-am crucit cand am vazut tot sus un Matiz, nene !! Numai bine, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. De la Pestera Polovragi spre Curmatura Olteluilui si chiar si mai departe pot sa ajung cu Un T4 VW Multivan? 4x4 s-a vandut demult :cr Multumesc. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
danciucu Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. De la Pestera Polovragi spre Curmatura Olteluilui si chiar si mai departe pot sa ajung cu Un T4 VW Multivan? 4x4 s-a vandut demult :cr Multumesc. Se merge cu dacia/matiz/octavia pe acolo. Trebuie insa atentie sporita pe alocuri XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Multumesc frumos. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Re: Curmatura Oltetului,Strategica. Am avut cateva intrebari legate de track-uri. Daca as fi avut le puneam, dar daca sunt intrebari despre aceste trasee voi raspunde cu placere, in masura in care stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts