alin75 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Aline, vezi ca e o greseala undeva: in poza asta 1 n-are nici o legatura cu reperul 21. Cred ca ai folosit notatiile din poza cealalta, mai detailata:wink: Am vazut ca am gresit poza, dar nu am reusit sa o mai sterg (de asta am atasat imediat poza corecta!!) Off topic! Azi am dar numai nuci........ Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez offtopic: care ati mai schimbat burdufu de la cardan de la ce masina se potriveste cel mai bine,ca am luat unu de dacie si sa dus dracului,ce sai faci ieftin si prost si o munca in plus:ang2 Am pus si eu de dacie,la recomandarea mecanicului,si m-a tinut fix o saptamana:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez Am pus si eu de dacie' date='la recomandarea mecanicului,si m-a tinut fix o saptamana:grin:[/quote'] La 4 d-astea de Dacia iesi la pretul aluia de Freelander, mai pune! :ha: Editat Septembrie 18, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez La mine a facut POC pe drum si n-a mai ramas aproape nimic din el . :ha::ha::ha::ha: ,n-a fost deajuns,ca sa fie tacamul complet mi-a aruncat toata vaselina pe cutie, pe planetare ,pe IRD....................... Editat Septembrie 18, 2013 de DKW If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Ala de dacie, a fost de 10 lei si era de Conex,mai precis china.Daca as fi gasit de Rolast, era alta treaba.Am sunat la prietenii nostri comuni si nu se gaseste ca piesa separata, ci cardanul cu totul. M-au sfatuit sa adaptez de la altceva.Maine sui masina iar pe elevator si masor diametrul, sa vad de la ce sa adaptez. @DKW, ce gasisei tu in UK,cu transport, cred ca sare de 150 de lei. Ce ma oftic, este ca al meu era bun, inainte sa-l ciupeasca la service,cand am montat rulmentii intermediari.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Cu astea de Dacie nu au timp sa rugineasca suruburile pe sub masina.:grin: Si daca patesti ca tony nici antifonare nu mai trebuie.:ha: Si nu ai timp sa te plictisesti... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Ala de dacie, a fost de 10 lei si era de Conex,mai precis china.Daca as fi gasit de Rolast, era alta treaba.Am sunat la prietenii nostri comuni si nu se gaseste ca piesa separata, ci cardanul cu totul. M-au sfatuit sa adaptez de la altceva.Maine sui masina iar pe elevator si masor diametrul, sa vad de la ce sa adaptez. @DKW, ce gasisei tu in UK,cu transport, cred ca sare de 150 de lei. Ce ma oftic, este ca al meu era bun, inainte sa-l ciupeasca la service,cand am montat rulmentii intermediari.. Daca ai gasit ceva mai potrivit sa ma anunti si pe mine.:tk Am luat la rand magazinele si m-am ingrozit,toate aveau de dacie(dracie):fr2 If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Daca ai gasit ceva mai potrivit sa ma anunti si pe mine.:tk Am luat la rand magazinele si m-am ingrozit,toate aveau de dacie(dracie):fr2 Am facut pe dracu in 4 si am gasit burduful de planetara,facut de Rolast:grin: Intr-adevar,raritate.N-am apucat inca sa-l montez,dar am sa iau cotele si o sa caut ceva apropiat.Cum aflu ceva,anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez Revin la problema mea cu caraiala,am fost la un mecanic si i-am spus simptomele in totalitate,mi-a zis din prima ca e din grup(IRD in limba noastra). Sambata ma apuc de surubaraie:Hr care n-au fost desfacute nicidata:old Editat Septembrie 25, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez Am gasit pana la urma burduf cu cote asemanatoare de la GKN (32 LEI)[ATTACH=CONFIG]191533[/ATTACH] Sa vedem cat o tine................. Editat Octombrie 5, 2013 de DKW If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Pune si un cod,inainte sa arunci cutia,sa-l gasim si noi daca e bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez pe coltul ala a fost lipit pretul,vanzatorul l-a rupt:uameni Editat Octombrie 9, 2013 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Se pare ca vremea imi face feste si nu pot sa ma apuc de masina,dar poate s-o mai imbuna :pr1.Stiti cumva daca trebuie dat jos uleiul din cutie la demontarea IRD.Si tin sa cred ca rulmentii sunt de vina ,am un uuuuuu-it in masina:hm If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Se pare ca vremea imi face feste si nu pot sa ma apuc de masina,dar poate s-o mai imbuna :pr1.Stiti cumva daca trebuie dat jos uleiul din cutie la demontarea IRD.Si tin sa cred ca rulmentii sunt de vina ,am un uuuuuu-it in masina:hm vezi cu uuit-ul, ca la mine a fost de la anvelope.....:x:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Am un cauciuc cam uzat pe lateral pe spate dreapta,dar suspectez rulmentii ori din IRD (ar fi bine )ori din cutie (nici nu vreau sa ma gandesc),si cam vibraza maneta schimbatorului. In fine tre s-o fac bucati:ha::ha:(ca sa ajung la problema) offtopic : cat te-a dus setul de AT-uri:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Astazi am reusit s-a desfac IRD-ul si nu am niciun pinion spart yes......:dr4:dr4:grin::grin: ,ce bucurie dar apoi a venit confuzia de unde sunetul asta ingrozitor ????? rulmentii par ok ,adica nu au niciun defect :grin: Singurele uzate sunt saibele satelitilor ,din cauza astora apare sunetul????? astept ceva idei si solutii de la voi ca nu o mai scot la capat!!!:hl:hl:hl If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez sunt si rulmenti in IRD dar am ascultat si eu sunetul si mi se pare ca e ceva exterior ird sau cutiei mie mi se pare mai mult ca o zdranganeala. Daca era in ird se auzea mai infundat, Am ascultat si celelate inregistari. Daca caraiala dispare cand accelerezi asta insemana ca acel ceva se centreaza din cauza fortei centrifuge la care este supus prinin mariarea vitetzei de rotatie, si nu mai atinge altceva. Daca este ceva in interiorul cardanului acel ceva din cazua fortei centrifuge "se lipeste" de peretele lui apoi la turatii mai mici"cade" si incep sa zdrangane. Ar suna insa mai metalic, in inregistrare mi se pare ca suna spre ceva aliaj sau ceva ca o tabla mai groasa. Daca ar fi fost din IRD ai fi gasit ceva span de aluminiu sau din ce este facuta carcasa. Ai dat cardanul dar nu ai sesizat daca se plimba ce va prin el ? Cred ca e imposibil sa nu fi sesizat daca se plimba ceva prin el. Eu sunt aproape sigur ca nu este din IRD, poate de la cardan, din cauza cresterii vitezei de rotatie reuseste sa se centreze cumva dar dupa cum suna cred ca este ceva din ...toba intermediara . Editat Noiembrie 3, 2013 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez Exact,l-am demontat cu totul,apoi l-am zgaltait si nu se auzeaa nimic,am crezut ca este de la IRD dar vad ca e bun,se aude foarte tare dea lungul tevii dar cand ma apropii cu urechea de IRD si cutie scade ca intensitate. mi-a mancat toti nervii !!!! daca era de la toba intermediara trebuia sa se auda si fara cardan Editat Noiembrie 3, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Exact,l-am demontat cu totul,apoi l-am zgaltait si nu se auzeaa nimic,am crezut ca este de la IRD dar vad ca e bun,se aude foarte tare dea lungul tevii dar cand ma apropii cu urechea de IRD si cutie scade ca intensitate. mi-a mancat toti nervii !!!! daca era de la toba intermediara trebuia sa se auda si fara cardan Ai spus undeva ca se aude si fara cardan. Deci fara cardan nu se aude. Pai raman rulmentii de la cardan si VCU desi sunetul este de toba lovita cu ceva Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez rulmentii de la VCU sunt buni,ce am sesizat o data pe pod fara cardan ca se auzea cand urcam si turatia statea undeva la 2000 de ture dar doar cand urcam la drum drept nu se auzea am fost la diferiti mecanici si ba ca e din IRD ba ca e ceva desprins.......... offffffffffff.............:ang2:ang2 Editat Noiembrie 3, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez rulmentii de la VCU sunt buni,ce am sesizat o data pe pod fara cardan ca se auzea cand urcam si turatia statea undeva la 2000 de ture dar doar cand urcam la drum drept nu se auzea am fost la diferiti mecanici si ba ca e din IRD ba ca e ceva desprins.......... offffffffffff.............:ang2:ang2 Cand mergi pe un drum cu parapeti, cazul tau pe pod, sunetele se reflecta in parapeti si "sunetul" masinii se aude altfel decat pe un drum normal Deci, fara cardan, cu masina suspendata, in viteza a cincea, asa cum ai facut cand ai facut inregsutrarea, sunetul nu se aude sau nu ai incercat ? Editat Noiembrie 3, 2013 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez Da nu se aude suspendata fara cardan in viteza a 5a, am observat cresterea zgomotului concomitent cu treapta de viteza in care este ,adica in 1 nu se aude mai deloc, putin in a 2a ,si mai incolo nu mai zic ca mi se face rau:bleah,in a-3a,a-4a si a-5a cel mai rau (aici ma refer cu cardanul si masina suspendata) Editat Noiembrie 3, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Zgomot ciudat cand accelerez Da nu se aude suspendata fara cardan in viteza a 5a, am observat cresterea zgomotului concomitent cu treapta de viteza in care este ,adica in 1 nu se aude mai deloc, putin in a 2a ,si mai incolo nu mai zic ca mi se face rau:bleah,in a-3a,a-4a si a-5a cel mai rau (aici ma refer cu cardanul si masina suspendata) pai, la 2000 d eture, de exemplu ar trebui sa faca in toate treptele Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez 2000 de ture era valabil pentru mers pe drum,dar cand am suspendat-o cuplam viteza si apoi nu mai acceleram deci statea pe la 1300 -1500de ture si in momentul accelerarii disparea Deci pana la urma nu stie nimeni de unde provine,ahhh........ mi-a mancat zilele:fr2:fr2:fr2 Editat Noiembrie 4, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Re: Zgomot ciudat cand accelerez Cum se desfac satelitii astia ?????:tk se vede si saiba distrusa la satelitul de sus. se pot face si la strung saibele??le-a facut cineva:tk Editat Noiembrie 5, 2013 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate