DaKaR Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 ... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort. Cei liberi de prejudecati sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Caut ... Hmmm, coleg major, liber de obligatii, fara prejudecati :mrgreen:cu care sa inoptezi in cort:cort:bannana:B ar putea fi foarte interesan pentru uni:grin::grin::grin: Cand ne vedem la trasatul traseului sa-mi povestesti cum a fost:wink: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Caut ... ... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort. Cei liberi de prejudecati sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati. Up ... pentru urmatorul week end Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Caut ... ... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort. Cei liberi de prejudecati sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati. ma risc io :grin: care-i zona vizata? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 (editat) Re: Caut ... ma risc io :grin: care-i zona vizata? Prietenul la nevoie se cunoaste ! Iar zonele vizate, sunt: Burda (Beius) - Stana de Vale - Piatra Talharului (platoul deasupra Padisului) - Pietrele ALbe - cascada Valul Miresei - Belis - Marisel - Damis - Vf. Fiesului - Vf. Piatra Grosilor - Vf. Prislop (1729m) - Vf. Muntele Mare (1826m) - Vf Neteda - Aronesti - Bistra ..... sau in ordine inversa. Minim doua nopti in cort. Intalnirea, vineri, la ora pe care o alegi. Plecarea in traseu, sambata si dumineca, cel mai tarziu ora 9.00 Editat Iunie 17, 2013 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: Caut ... as intra pe la Bistra, sambata in jurul pranzului si n-as mai cobora din munte pana luni seara. cum ti se pare? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Caut ... as intra pe la Bistra, sambata in jurul pranzului si n-as mai cobora din munte pana luni seara. cum ti se pare? Super! Oare, ceilalti TM-risti sunt prinsi? Daca ajung primul, ne vedem la birtut, daca nu, ne putem vedea la biserica. Up... in continuare pentru copilot. Locuri ramase neocupate, 41. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: Caut ... as intra pe la Bistra, sambata in jurul pranzului si n-as mai cobora din munte pana luni seara. cum ti se pare? Maine voi fi prin Arieseni, ne vedem sambata in Bistra. Vorbim la tel. De data asta am si statie, dar nu stiu s-o foöosesc. O fi defecta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: Caut ... nu-ti fa griji, am io statie... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Re: Caut ... Hello, 'DreamTeam'! Salutari din tarile 'reci'. Vad ca va tineti de plimbari, aveti timp si n-aveti treaba. Nu ca altii care belesc ochii pe net, ca altceva nu se poate. Foarte bine faceti. Spor si sa auzim de bine. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Caut ... Hello, 'DreamTeam'! Salutari din tarile 'reci'. Vad ca va tineti de plimbari, aveti timp si n-aveti treaba. Nu ca altii care belesc ochii pe net, ca altceva nu se poate. Foarte bine faceti. Spor si sa auzim de bine. Salutari si tie, ne-a lipsit prezenta ta. Succes! Nu saptamana aceasta, ci urmatoarea, as merge pe "drumul getilor" de care vorbisem noi. Probabil, am sa fac un UP aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 (editat) Re: Caut ... Adica pe 6-7 iulie? Vreau sa vin acasa in14-15 iulie (si imi trebuie o zi sa schimb furtunul de la pompa servo :grin:). Nu o mai amani putin?! Ca vin eu cu tine. sau poate ai chef de asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76698-Facem-o-iesire-peste-munti&p=894763#post894763 Putem merge doar cu o masina, a ta sau a mea, nu conteaza. Editat Iunie 25, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: Caut ... Salutari si tie, ne-a lipsit prezenta ta. Succes! Nu saptamana aceasta, ci urmatoarea, as merge pe "drumul getilor" de care vorbisem noi. Probabil, am sa fac un UP aici! Na la asta clar ma bag...sa ma ti la curent ca am si eu ceva idei de traseu prin zona. Poate se baga si albanezii care au fost prin Trascau...mai ales ca Fram si-a luat un Samurai fainut :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2013 Re: Caut ... Oare asta ar fi drumul Getilor? Drum 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 (editat) Re: Caut ... Si cand vrei sa-l faci pana la urma? Pe 20-21 iulie s-a fixat tura aceea Strategica-Sureanu ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76698-Facem-o-iesire-peste-munti&p=894907&viewfull=1#post894907 ), care se cam termina unde incepe traseul propus de tine. La cat am insistat sa particip la tura aia, nu mai pot da inapoi acolo (si nici nu vreau). Dar si propunerea ta e super. Cate zile ti-ai propus? Esti chitit sa prinzi weekendul? Editat Iulie 9, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Caut ... Cateva poze de la iesirea din wkend...pe drumul getilor. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Caut ... Sa va fie de bine, data viitoare sper sa intru si eu in hora ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Caut ... @DaKar: pai bine nene, scrii acolo in primul post "detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat" apoi veniti cu niste poze de pe "drum de Dacie" ...ar mai fi venit si altii pe de astea :grin: frumos, sa va fie de bine... "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Caut ... @DaKar: pai bine nene, scrii acolo in primul post "detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat" apoi veniti cu niste poze de pe "drum de Dacie" ...ar mai fi venit si altii pe de astea :grin: frumos, sa va fie de bine... Ooo, imi pare rau, dar sa stii ca au fost si drumuri, si nu unul, pe care eram prea ocupati ca sa mai pozam si "cascadele"! Pozele s-au facut in timp ce ne "incarcam bateriile". A fost super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Caut ... Liviu sa sti ca eu chiar i-am zis lui Dakar, ba hai sa vindem sa ne luam Dacii ca se poate si cu alea pe aici. Chiar am vazut vreo doua pe la dracu'n praznic :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 (editat) Re: Caut ... Liviu sa sti ca eu chiar i-am zis lui Dakar, ba hai sa vindem sa ne luam Dacii ca se poate si cu alea pe aici. Chiar am vazut vreo doua pe la dracu'n praznic :) Pai, da'i normal sa ai Dacii in tara dacilor. Cetatile alea au fost facute de vizionari pentru timpurile acestea cand se va putea urca cu Dacia la ele. Mai bine povestiti despre urcarea pe care vrea s-o faca Liviu din Petrosani spre Sureanu si apoi despre coborarea prin Godeanu pe culmea Muncelului spre Sarmizegetusa. Voi pune track-ul excursiei in aceasta saptamana. Editat Iulie 23, 2013 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 (editat) Re: Caut ... @Dakar: pai din Petrosani vreau sa urc pe traseul descris aci: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72586-Sureanu-Cindrel-Lotrului-Capatanii-weekend-de-5-stele&highlight=sureanu Portiunea asta am track-ul si nu am emotii cu ea. Asta pana in Sureanu, apoi ma gandeam sa incerc sa cobor de acolo direct in Sarmizegetusa Regia, dar aci e o necunoscuta, deci track-uri din zona Vf.Sureanu - Sarmizegetusa mi-ar fi de ajutor. Nu-mi fac probleme ptr mine, cred ca e abordabil, ma rog poate or fi trolieri ici colo, dar traseul e mai mult pietros, dar o sa fim 2 masini, eu si un coleg cu Duster (nepregatit, doar 4x4, gume stock, eventual lanturi la noi), deci trebuie sa gandesc un traseu abordabil si ptr el. Ca idee ruta pe o dospesc acuma trece prin Checkpoint-urile astea: TM Vermes Tarnova, CS Garana, CS Baile Herculane Cerna Sat Cheile Butii Valea de Pesti Cheile Sohodolului Tg Jiu posibil Transalpina spre Obarsia Lotrului Petrosani Vf Sureanu Sarmizegetusa Regia Hunedoara Lunca Cernii de Sus/Jos spre Nadrag TM.... in principiu va fi cat mai mult drum forestier/comunal/agricol/judetean... dar nu "pe direct",fara "trial"-uri si de astea.... drum de placere si relaxare in afara asfaltului,soft off road, caut rute spectaculoase ca peisaje dar sigure ptr masini (Dusterul va fi inchiriat deci nu pot sa-l trag pe burta peste bolovani sau faze de astea). totul se va petrece intre 06-11septembrie... cazare la cort, in caz de vreme rea si daca avem posibilitate in zona vom trage si la cate o cabanuta....intre punctele respective, nici o ruta nu e fixata, am cate o idee, dar nu e fixa :grin: mai multe detalii nu pot sa va dau... ca n-am ... Editat Iulie 23, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Caut ... Liviu pe unde am fost noi de la Petrila-Rascoala-Vf.Clabucetu-Vf Patru nu ai nici o sansa cu Dusterul. Ar fi greu si pt noi sa-l facem pe urcare. De la Patru la Sarmizegetusa pe unde am fost noi iar e cam imposibil pt Duster, tu nu ai avea probleme. Deci trackul de la Dakar ti-ar fi cam inutil. Dar sunt si varinate mai usoare spre Sarmizegetusa din Sureanu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 (editat) Re: Caut ... ...trackul de la Dakar ti-ar fi cam inutil.... nici un track nu e inutil...ca sunt trasee care se pot face cu bicicleta, sau pe jos, sau de catre altii :wink: ...dar sunt si variante mai usoare spre Sarmizegetusa din Sureanu. :t1 dezvolta subiectul :grin: Editat Iulie 23, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Caut ... Sureanu-Poarta Raiului-barajul Canciu-Cugir-cabana Prislop-Sibisel-Ludestii de Sus-Costesti deal-Gradiste-Sarmizegetusa....de ex. Dar e ceva mai lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate