Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut ...

DaKaR

Postări Recomandate

Re: Caut ...

@Sergiu: nene tu cam desconsideri Dusterul cu traseul asta :uameni

Eu am in cap o coborare pe una din cele 2 variante de aci din kmz:

Sarmizegetusa-VfMuncel_idei.zip

Sarmizegetusa-VfMuncelul_idei.thumb.jpg.c829e13d9a566fd4525929a55dde9d21.jpg

acuma daca e imposibil de trecut ptr Duster o sa mergem pe ocolite, si pe varianta care o zici tu daca trebuie, dar incercam totusi oleaca de offroad :wink: zgarieturi minore nu e problema, daca is de alea d eies la polish...ideea e sa nu se lase cu table indoite, rupt pe sub chestii, spoilere sparte...de astea....

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ajunge cineva in zona, sa imi spuna si mie ce si cum.Noi saptamana trecuta era deja noapte cand am vrut sa urcam de la Sarmisegetuza spre Godeanu si am renuntat deoarece ni s-a spus ca au pus bariere pe mai toate forestierele din zona Sarmisegetuza.

Sunt controlate de cei de la ocolul silvic si in caz de probleme, vin cu ATV-ul jandarmii de la postul infiintat langa cetate.

:tk

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de vineri sau sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort.

Cei doritori sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare