l_stoian79 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 (editat) Re: Caut ... @Sergiu: nene tu cam desconsideri Dusterul cu traseul asta :uameni Eu am in cap o coborare pe una din cele 2 variante de aci din kmz: Sarmizegetusa-VfMuncel_idei.zip acuma daca e imposibil de trecut ptr Duster o sa mergem pe ocolite, si pe varianta care o zici tu daca trebuie, dar incercam totusi oleaca de offroad :wink: zgarieturi minore nu e problema, daca is de alea d eies la polish...ideea e sa nu se lase cu table indoite, rupt pe sub chestii, spoilere sparte...de astea.... Editat Iulie 24, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Caut ... Recunosc ca il cam desconsider mai ales inchiriat si cu roti de strada :) Ce ai pus tu acolo e coborarea de pe Muncel care se poate face si cu Dusterul. Dar cum ajungi pe Muncel :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Caut ... Daca ajunge cineva in zona, sa imi spuna si mie ce si cum.Noi saptamana trecuta era deja noapte cand am vrut sa urcam de la Sarmisegetuza spre Godeanu si am renuntat deoarece ni s-a spus ca au pus bariere pe mai toate forestierele din zona Sarmisegetuza. Sunt controlate de cei de la ocolul silvic si in caz de probleme, vin cu ATV-ul jandarmii de la postul infiintat langa cetate. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Re: Caut ... ... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de vineri sau sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort. Cei doritori sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate