Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut ...

DaKaR

Postări Recomandate

... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort.

Cei liberi de prejudecati sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut ...

Hmmm, coleg major, liber de obligatii, fara prejudecati :mrgreen:cu care sa inoptezi in cort:cort:bannana:B ar putea fi foarte interesan pentru uni:grin::grin::grin:

Cand ne vedem la trasatul traseului sa-mi povestesti cum a fost:wink:

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

... copilot sau "coleg" (coleg = detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat) major si fara obligatii, care poate decide singur asupra propunerii de a iesi de sambata dimineata pana dumineca seara, zona Apuseni, cu innoptare la cort.

Cei liberi de prejudecati sunt rugati a afisa nr. de telefon aici sau prin PM, pentru a fi contactati.

Up ...

pentru urmatorul week end

Link spre comentariu

ma risc io :grin: care-i zona vizata?

XJL... 4L
Link spre comentariu

ma risc io :grin: care-i zona vizata?

Prietenul la nevoie se cunoaste !

Iar zonele vizate, sunt:

Burda (Beius) - Stana de Vale - Piatra Talharului (platoul deasupra Padisului) - Pietrele ALbe - cascada Valul Miresei - Belis - Marisel - Damis - Vf. Fiesului - Vf. Piatra Grosilor - Vf. Prislop (1729m) - Vf. Muntele Mare (1826m) - Vf Neteda - Aronesti - Bistra ..... sau in ordine inversa.

Minim doua nopti in cort.

Intalnirea, vineri, la ora pe care o alegi.

Plecarea in traseu, sambata si dumineca, cel mai tarziu ora 9.00

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

as intra pe la Bistra, sambata in jurul pranzului si n-as mai cobora din munte pana luni seara. cum ti se pare?

Super!

Oare, ceilalti TM-risti sunt prinsi?

Daca ajung primul, ne vedem la birtut, daca nu, ne putem vedea la biserica.

Up... in continuare pentru copilot.

Locuri ramase neocupate, 41.

Link spre comentariu

as intra pe la Bistra, sambata in jurul pranzului si n-as mai cobora din munte pana luni seara. cum ti se pare?

Maine voi fi prin Arieseni, ne vedem sambata in Bistra.

Vorbim la tel.

De data asta am si statie, dar nu stiu s-o foöosesc. O fi defecta?

Link spre comentariu

Hello, 'DreamTeam'! Salutari din tarile 'reci'.

Vad ca va tineti de plimbari, aveti timp si n-aveti treaba. Nu ca altii care belesc ochii pe net, ca altceva nu se poate.

Foarte bine faceti.

Spor si sa auzim de bine.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Hello, 'DreamTeam'! Salutari din tarile 'reci'.

Vad ca va tineti de plimbari, aveti timp si n-aveti treaba. Nu ca altii care belesc ochii pe net, ca altceva nu se poate.

Foarte bine faceti.

Spor si sa auzim de bine.

Salutari si tie, ne-a lipsit prezenta ta.

Succes!

Nu saptamana aceasta, ci urmatoarea, as merge pe "drumul getilor" de care vorbisem noi. Probabil, am sa fac un UP aici!

Link spre comentariu

Adica pe 6-7 iulie?

Vreau sa vin acasa in14-15 iulie (si imi trebuie o zi sa schimb furtunul de la pompa servo :grin:).

Nu o mai amani putin?! Ca vin eu cu tine.

sau poate ai chef de asta:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76698-Facem-o-iesire-peste-munti&p=894763#post894763

Putem merge doar cu o masina, a ta sau a mea, nu conteaza.

Editat de crisguide

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Salutari si tie, ne-a lipsit prezenta ta.

Succes!

Nu saptamana aceasta, ci urmatoarea, as merge pe "drumul getilor" de care vorbisem noi. Probabil, am sa fac un UP aici!

Na la asta clar ma bag...sa ma ti la curent ca am si eu ceva idei de traseu prin zona. Poate se baga si albanezii care au fost prin Trascau...mai ales ca Fram si-a luat un Samurai fainut :)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Si cand vrei sa-l faci pana la urma?

Pe 20-21 iulie s-a fixat tura aceea Strategica-Sureanu ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76698-Facem-o-iesire-peste-munti&p=894907&viewfull=1#post894907 ), care se cam termina unde incepe traseul propus de tine.

La cat am insistat sa particip la tura aia, nu mai pot da inapoi acolo (si nici nu vreau).

Dar si propunerea ta e super. Cate zile ti-ai propus? Esti chitit sa prinzi weekendul?

Editat de crisguide

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

@DaKar: pai bine nene, scrii acolo in primul post "detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat" apoi veniti cu niste poze de pe "drum de Dacie" ...ar mai fi venit si altii pe de astea :grin:

frumos, sa va fie de bine...

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

@DaKar: pai bine nene, scrii acolo in primul post "detinator autovehicol 4x4 care necesita vopsire in viitorul apropiat" apoi veniti cu niste poze de pe "drum de Dacie" ...ar mai fi venit si altii pe de astea :grin:

frumos, sa va fie de bine...

Ooo, imi pare rau, dar sa stii ca au fost si drumuri, si nu unul, pe care eram prea ocupati ca sa mai pozam si "cascadele"!

Pozele s-au facut in timp ce ne "incarcam bateriile".

A fost super!

Link spre comentariu

Liviu sa sti ca eu chiar i-am zis lui Dakar, ba hai sa vindem sa ne luam Dacii ca se poate si cu alea pe aici. Chiar am vazut vreo doua pe la dracu'n praznic :)

Pai, da'i normal sa ai Dacii in tara dacilor. Cetatile alea au fost facute de vizionari pentru timpurile acestea cand se va putea urca cu Dacia la ele.

Mai bine povestiti despre urcarea pe care vrea s-o faca Liviu din Petrosani spre Sureanu si apoi despre coborarea prin Godeanu pe culmea Muncelului spre Sarmizegetusa.

Voi pune track-ul excursiei in aceasta saptamana.

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

@Dakar: pai din Petrosani vreau sa urc pe traseul descris aci: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72586-Sureanu-Cindrel-Lotrului-Capatanii-weekend-de-5-stele&highlight=sureanu Portiunea asta am track-ul si nu am emotii cu ea.

Asta pana in Sureanu, apoi ma gandeam sa incerc sa cobor de acolo direct in Sarmizegetusa Regia, dar aci e o necunoscuta, deci track-uri din zona Vf.Sureanu - Sarmizegetusa mi-ar fi de ajutor. Nu-mi fac probleme ptr mine, cred ca e abordabil, ma rog poate or fi trolieri ici colo, dar traseul e mai mult pietros, dar o sa fim 2 masini, eu si un coleg cu Duster (nepregatit, doar 4x4, gume stock, eventual lanturi la noi), deci trebuie sa gandesc un traseu abordabil si ptr el.

Ca idee ruta pe o dospesc acuma trece prin Checkpoint-urile astea:

TM

Vermes

Tarnova, CS

Garana, CS

Baile Herculane

Cerna Sat

Cheile Butii

Valea de Pesti

Cheile Sohodolului

Tg Jiu

posibil Transalpina spre Obarsia Lotrului

Petrosani

Vf Sureanu

Sarmizegetusa Regia

Hunedoara

Lunca Cernii de Sus/Jos spre Nadrag

TM....

in principiu va fi cat mai mult drum forestier/comunal/agricol/judetean... dar nu "pe direct",fara "trial"-uri si de astea.... drum de placere si relaxare in afara asfaltului,soft off road, caut rute spectaculoase ca peisaje dar sigure ptr masini (Dusterul va fi inchiriat deci nu pot sa-l trag pe burta peste bolovani sau faze de astea). totul se va petrece intre 06-11septembrie... cazare la cort, in caz de vreme rea si daca avem posibilitate in zona vom trage si la cate o cabanuta....intre punctele respective, nici o ruta nu e fixata, am cate o idee, dar nu e fixa

:grin:

mai multe detalii nu pot sa va dau... ca n-am ...

Editat de l_stoian79

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

Link spre comentariu

Liviu pe unde am fost noi de la Petrila-Rascoala-Vf.Clabucetu-Vf Patru nu ai nici o sansa cu Dusterul. Ar fi greu si pt noi sa-l facem pe urcare. De la Patru la Sarmizegetusa pe unde am fost noi iar e cam imposibil pt Duster, tu nu ai avea probleme. Deci trackul de la Dakar ti-ar fi cam inutil. Dar sunt si varinate mai usoare spre Sarmizegetusa din Sureanu.

Link spre comentariu

...trackul de la Dakar ti-ar fi cam inutil....

nici un track nu e inutil...ca sunt trasee care se pot face cu bicicleta, sau pe jos, sau de catre altii :wink:

...dar sunt si variante mai usoare spre Sarmizegetusa din Sureanu.

:t1

dezvolta subiectul :grin:

Editat de l_stoian79

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare