Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Postări Recomandate

Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Am stabilit cu mecanicii si i-mi voi remedia toate problemele de franare :grin:! cred ca ar fi fost ultimul lucriu pt mine , dar ii voi da mai multa importanta conform regulamentului !

Asa ca SUNT PREZENT ! :2dr

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 185
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Detalii referitoare la cazare:

motel Gilau va fi locatia principala pentru cazare (acolo va fi si distractia), mai sunt 11 locuri la o pensiune la 1 km de Motel daca sunt doritori sa se organizeze separat, conditii foarte bune.

pentru detalii va rog sa o contactati pe Corina: 0747140323

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Da, taiati-ma si pe mine de pe lista. Nici mie nu imi tine frana de mana.

Sau vin la standard....Openul actual cu 73-ul, la asta tine frana...... ( la curtea de arges planetara fata rupta mi-a ciupit si un racord de la sistemul de franare si am facut ziua 2 fara frana, doar cu frana de motor ca aia de mana era in porbagaj

Mai semanati panica si cu..... extintoare cu termen de valabilitate, masinile sa nu aibe zgarieturi,....sau altceva ca se retrage lumea usor usor. Nu?!, ce rost mai are sa batem atata drum...

Link spre comentariu

Cred ca baietii s-au apucat deja sa bea berea aia multa si gratis...vor sa mai reduca din concurenta!!!:ha::ha::ha:

PS: Gabi, GPScule...promit ca ma voi axa cu ocultismele in special pe GTC Motorsport!!!:mrgreen:

LE: am vazut in postul urmator, al lui Piede, om cu frica de necunoscut si ezoterism, ca stie cum se combate afuriseala!!! Bine ca nu se duce la Mitropolie, dupa aghiazma!!!:ha::ha::ha:

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

In timpul concursului dacă aveți lipsa de ceva nu exitati sa comunicati la organizatori, ca in principiu se poate găsi orice

Ceva pagini lipsa de roadbook? :ih

Si eu zic pas anul asta, chiar daca Luci a promis ca va ridica stacheta la open. Sa ne vedem cu bine in 2014. :h5

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Cand ne am referit la frână de mana ne refeream la standard pentru ca consideram ca pe traseu nu ar strica acest reper technic la concurenti cu mai putina experiența. In rest statie CB e ca sa fii sigur ca puteți comunica cu Nea Vasile in caz ca ramaneti undeva pierduți si fără semnal, eu dacă la Mureș nu aveam stația cred cainca acum eram pe traseu find ca nu se putea comunica cu baza de alt mod

Băieți, colegi care au facut trasee sunt băieți care se dau de cel puțin 3 ani, in mod constant, cred ca cam stiu ce trebuie la o etapa.

Va fi frumos, va așteptăm cu drag

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Da, taiati-ma si pe mine de pe lista. Nici mie nu imi tine frana de mana.

Sau vin la standard....Openul actual cu 73-ul, la asta tine frana...... ( la curtea de arges planetara fata rupta mi-a ciupit si un racord de la sistemul de franare si am facut ziua 2 fara frana, doar cu frana de motor ca aia de mana era in porbagaj

Mai semanati panica si cu..... extintoare cu termen de valabilitate, masinile sa nu aibe zgarieturi,....sau altceva ca se retrage lumea usor usor. Nu?!, ce rost mai are sa batem atata drum...

N-am mai postat de multa vreme, dar o fac acum pentru a raspunde discutiilor aparute ca urmare a cerintei particulare in ceea ce priveste verificarea tehnica.

Traseul de Standard va fi mai lung decat de obicei - cca 140 km in prima zi si 130 km in cea de-a doua. Am decis sa facem trasee lungi in favoarea concurentilor si nu in defavoarea acestora. Evident, ne era mai simplu sa le scurtam, dar lumea nu cred ca bate atatia kilometri pentru a termina concursul la pranz. Exista mai multe zone relativ lungi de coborare, zone in care mi-a fiert lichidul de frana. Motiv pentru care am decis sa introducem o verificare suplimentara a sistemului de franare.

Vazand interpretarile aparute pe forum si discutandu-le cu ceilalti colegi, am ajuns la concluzia ca masura noastra de securitate a fost interpretata ca o incercare de a limita in vreun fel participarea.

In consecinta, am decis sa renuntam la obligativitatea verificarii franelor de mana, transformand aceasta obligativitate intr-o recomandare. Oricum, la categoria Standard (si nu numai) se presupune ca masinile sunt "road ready" iar concurentii isi asuma riscurile nefunctionarii utilajului.

Referitor la celelalte cerinte din regulament (statie CB, extinctor sau prelata), nu va fi absolut nimic diferit fata de celelalte concursuri. E vorba de un check-list care se bifeaza in momentul verificarii tehnice. Sunt convins ca nimeni nu pleaca de acasa fara statie si extinctor iar neutilizarea prelatei duce la penalizari usturatoare.

Nu cred ca cineva poate aduce argumente reale care sa sustina ideea ca la Cluj verificarile tehnice au fost mai draconice sau ca s-a dorit vreodata descurajarea participarii cuiva. Avem insa un regulament pe care atat organizatorii cat si participantii trebuie sa-l respecte.

In concluzie, va recomand cat se poate de calduros sa va verificati singuri franele si va asigur ca verificarea tehnica va fi corecta si nu absurda.

Va asteptam cu drag,

Sorin Parvulescu

PS - am discutat cu Levo si va inlocui pe situl clubului "obigativitatea" verificarii franelor de mana cu o "recomandare"

Shit happens
Link spre comentariu

Vizitator mao

Ceva pagini lipsa de roadbook? :ih

Si eu zic pas anul asta, chiar daca Luci a promis ca va ridica stacheta la open. Sa ne vedem cu bine in 2014. :h5

Razvanuta, vezi ca anu asta ai cam "sfeclito" cu Odorheiul. Anul trecut ai zis ca nu ti-a placut si de aia nu vii in 2013, chiar a fost fain la Odorhei 2013.

Treaba ta, tu ratezi :P

Link spre comentariu

chiar a fost fain la Odorhei 2013

Ca nu cumva prietenul meu Razvan sa ia o decizie influentata de o informatie inacurata, imi permit sa fac un mic offtopic:

Nu, la Odorhei 2013 nu a fost nimic mai misto ca la Odorhei 2012. Cazarea am nimerit-o mai rau, mancarea la fel (de slaba dupa gustul meu), nu s-a respectat cerinta existentei ambulantei pe toata durata concursului (si, da stiu foarte bine ce spun, ca am avut eu nevoie de ambulanta), traseele au fost tot alea de anul trecut, si am terminat la pranz ziua cea grea...Sa nu uitam ca am avut in roadbook un stanga in loc de dreapta...

Cu exceptia faptului ca ati castigat voi, nu vad ce a fost misto la Odorhei :)

Link spre comentariu

Eu de meserie sunt carcotas, veneam oricum cu sau fara frana .... Am glumit intentionat la cele aparute pe forum si cred ca bine am facut. Mai trezim lumea din amorteala, sa mai scrie, nu doar sa citeasca....

Link spre comentariu

Am stabilit cu mecanicii si i-mi voi remedia toate problemele de franare :grin:! cred ca ar fi fost ultimul lucriu pt mine , dar ii voi da mai multa importanta conform regulamentului !

Asa ca SUNT PREZENT ! :2dr

auzi domnu', vedeti ca mai sint si alte cotete in service acolo, da? nu ma grabesc eu, da' sa nu exageram... nu merge frina de mina, foarte bine, faci economie :2dr

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Razvanuta, vezi ca anu asta ai cam "sfeclito" cu Odorheiul. Anul trecut ai zis ca nu ti-a placut si de aia nu vii in 2013, chiar a fost fain la Odorhei 2013.

Treaba ta, tu ratezi :P

Mao,

Sunt sigur ca traseele vor fi super, am stat de vorba cu Luci si mi-a confirmat acest lucru.

Am ramas insa cu un gust amar dupa o discutie cu unul dintre colegii vostrii pe care am avut-o anul trecut referitor la unele lucruri care am considerat ca ar conta ca si feed-back, iar singurul raspuns a fost "nu ti-a placut, nu mai veni!". Asa ca anul asta ma conformez. M-as bucura sa ajung sa regret :wink:

In 2013 mi-am propus sa bag mai multe cupe, atmosfera nu e atat de incordata si de multe ori se face offroad la acelasi nivel (vezi Piatra Neamtul).

PS: Din cate vad, la standard le-ati pregatit ceva suprize, lucru foarte bun pentru promovarea offroadului. :h5

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Răzvan fara sa incurc pe nimeni daca poți spune ne Si noua cine ti a zis așa ceva ca sa putem repara eroare din trecut.

Multumesc mult

Si hai te rog ca o sa fie foarte fun si zona si cazare direct pe lacul va promit ca va fi super

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Din pacate datorita unor alte aspecte (am o nunta, nu a mea, nu va speriati) nu pot sa fiu prezent nici anul asta la Cluj, unde de altfel am reusit performanta sa nu ajung niciodata.

Ma mai consoleaza faptul ca eu nu beau bere, deci nu am regrete aici :grin:

Distractie placuta!

Link spre comentariu

Vizitator mao

Razvanuta, 10 fapte bune nu pot fi anulate cu una rea, sau cel putin eu asa consider. Iti respect decizia desi mi-ar fi placut sa vii.

Link spre comentariu

Înscrieti va si pe site va rog

Mersi

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Gata Pedro ,ne-am inscris si pe site .

Pentru cazare dorim la motelul Gilau ,unde sta toata lumea .

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

Gata Pedro ,ne-am inscris si pe site .

Pentru cazare dorim la motelul Gilau ,unde sta toata lumea .

Atunci acolo o sa fiti

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare