oube_la Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Mi a întrebat cineva dacă, find ca este Pantone la hotel, se putea veni cu jet ski, dar cel mai bine e sa sunati acolo direct si sa intrebati, dacă nu se poate sigur mai sus pe Tarnita se poate. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Tocmai ce imi gasisem transportator ptr skijet in persoana lui Tzuparu, ca eu nu am carlig la remorca. Ne mai informam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Tocmai ce imi gasisem transportator ptr skijet in persoana lui Tzuparu, ca eu nu am carlig la remorca. Ne mai informam. Alex, mâine cand merg la verificare de trasee dacă imi amintește de dimineața pe la 10, pot sa îl întreb direct Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Alex, mâine cand merg la verificare de trasee dacă imi amintește de dimineața pe la 10, pot sa îl întreb direct Pedro Stati putin ca nu inteleg ! Vin si eu cu skijetul ca doar e vara ...unde ne dam? tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Stati putin ca nu inteleg ! Vin si eu cu skijetul ca doar e vara ...unde ne dam? Stiu ca pe tarnita se poate sigur, mâine o sa va spun dacă si acolo Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Sorine, facem un trial- Speciala PEDRO-PAMPLONISTA pe Lacu Tarnita...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Stati putin ca nu inteleg ! Vin si eu cu skijetul ca doar e vara ...unde ne dam? Pe apa Jane, pe apa :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Prezenti...Bucuras Dan-Serbanescu Radu Biro Antal-Nitescu Bogdan Corina... te rog cazare pt.patru persoane.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Sorine, facem un trial- Speciala PEDRO-PAMPLONISTA pe Lacu Tarnita...! Nu mai facem off-road si ne apucam de skijet ... Lasa Piede skijetul pt lacul Pantelimon ...hai la off-road ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Prezenti...Bucuras Dan-Serbanescu Radu Biro Antal-Nitescu Bogdan Corina... te rog cazare pt.patru persoane.. notat. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Pe apa Jane, pe apa :)) Incredibil, m-am dat de atatea ori cu Sorin si nu am stiut ca il cheama si Jan! Urat, foarte urat... m-am suparat si nu mai vin la Cluj! (P.S. Bine domle, distrati-va voi cu skijeturile si bere Ursus, aveti noroc ca nu pot veni :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Acum sunt cam confuz! Va fi o competitie off-road sau de skijet? :grin: Lasand gluma la o parte Sanyi si Szabi la Standard. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Viorel Vlad este stirea naționala http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/pasionatii-de-off-road-se-pregatesc-de-cupa-taubenreuther.html Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Acum sunt cam confuz! Va fi o competitie off-road sau de skijet? :grin: Lasand gluma la o parte Sanyi si Szabi la Standard. Va pregatim una si de barci si skijet daca exista cerere :))) Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR T -6 days Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Va pregatim una si de barci si skijet daca exista cerere :))) Un Prolog... pentru ordinea de start la bere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Piede, de obicei care vine mai repede bea mai mult :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Piede, de obicei care vine mai repede bea mai mult :)))) Nu neaparat Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Pentru concurentii de la sectiunea open: Recomandam cu caldura a avea asupra dvs o șufă de minim 20m pt coborârile mai "fierbinti" in cazul in care nu va este functional troliu spate. (De la Luci citire) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR va rugam sa ne anuntati daca veniti insotiti pentru a avea un plan actualizat pentru cazare. cei inscrisi ca asistenta va rog sa precizati echipajul pentru care veniti ca asistenta. mersi. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Salut se poate asista pe traseele din timpul concursului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 (editat) Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Chiar la asta ma gandeam si eu. Si daca da, cum aflam pe unde se desfasoara concursul? Am aparatul foto pregatit ... Later edit: Vad ca pe facebook cei de la "I Love Cluj" au folosit poza mea la reclama evenimentului :) Cea de anul trecut de la trial (banuiesc ca l-au luat de pe site-ul offroadtranssylvania). Editat Iunie 29, 2013 de vas_adam2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Informatii pentru toti concurentii. Pentru cei cu autonomie mai mica, va comunicam lungimile traseelor: Standard Ziua 1: 140 km Ziua 2: 120 km Open Ziua 1: 95 km Ziua 2: 75 km Extrem Ziua 1: 65 km Ziua 2: 60 km Ref foto in timpul zilelor de concurs vom reveni cu un raspuns. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Am postat harta zonei de cazare/baza pe site. O gasiti <<<AICI>>> http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Si traseele pe unde se desfasoara sa vedem si noi ceva speciale ca acuma o sa fie o gramada de noroi ziceti 2 3 puncte pe traseu sa ne pozitionam :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate