Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Postări Recomandate

• Răspunsuri 185
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

IMG00838-20130705-1320.thumb.jpg.57d840396eed246b09555c51a2d54ab8.jpgIMG00843-20130705-1603.thumb.jpg.2b62fce984d0cd16f3dad68788ce685c.jpgIMG00844-20130705-1621.thumb.jpg.2858dd56d9ac73871b3919aeeb27eda7.jpgIMG00848-20130705-1943.thumb.jpg.810dcf1ead4ad165992943517d3397e6.jpgIMG00850-20130705-1953.thumb.jpg.db37dc9ee3bbc25d709484b2da5258dc.jpgIMG00866-20130707-1451.thumb.jpg.5fd8d82bb319436a4a10bdb4a36c0720.jpg

Ia ghiciti care poza la ce categorie apartine!

Editat de buggymaker
"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Masina crem care e a mea, are sasiu de hilux 2/3, motor de 3.4 benzina cu compresor mecanic de toyota tacuma 280 cai, punti de volvo c 303 , suspensie ori struts, etc

Link spre comentariu

...intersant si la standard ...foarte bun roadbook... si succes in continuare organizatorilor

Link spre comentariu

Desi

A fost o etapa frumoasa, cu bune cu rele, dar mai mult cu bune decat rele. Distantele si desenele din roadbook au fost ok. Spun asta acum chiar daca finalul primei zile m-a scos din minti cu un drum aparut din senin ( startul de la open ) si care m-a facut sa balauresc ultimile 5 pozitii inaintea finisului cu 10km/h. cam 15 minute. Practic vedeam finisul si nu gaseam drumul sa ajung la el.

Ziua 2 cu trasee mai frumoase decat ziua 1 dar cu multe limitari de viteza si cu urcari si coborari destul de periculoase. Daca ploua masinile care nu aveau trolii si blocanti veneau la baza. Tot in ziua 2 din cauza abordarii mult prea lenta a unei urcari am derapat stanga si m-am infipt intr-o radacina care mi-a scos parbrizul cu toata tehnica care era agatata de el:GPS, telefon, ecran 2 teratrip, declinatoarele, etc. ( fiind pe locul 2 doar Razvan care era in fata mea stie cat de iesita in afara a fost, eu am rupt-o, ..cu geamul). Am pierdut 20 minute sa caut in padure tehnica din dotare si dupa aia am renuntat sa mai trag de masina. Ziua se terminase deoarece GPS-ul n-a mai inregistrat, avea ecranul albicios si nu se mai deschidea, telefonul inregistrand tracul cu intreruperi, nu mai avea sens sa trag de masina, ( Concursul era ratat) asa ca nu am mai respectat limitele de 10 km /h de la final si am primit penalizarea de viteza binemeritata. Mi-au acceptat trakul inregistrat pe tableta si nu am mai primit lipsa sectiune.

Trialul a fost foarte tare si nemaiavand ce pierde am facut si un pic de spectacol, daca nu aveam problema cu cutia de viteze, trialul era al meu.

PS. 1. noroc ca nu s-au folosit tarusi din lemn de brad ca multi erau rupti, Lemnul de foioase e mai cu ...memorie, revine daca e rupt, ala de brad e ca scobitoarea trosc si gata

PS 2. bine ca nu ne-a prins ploaia torentiala de la sfarsitul trialului

.

Plusuri: roabook OK fata de anu trecut, Cazare mai buna

Minusuri: Slabut mic dejunul si cam rece pitza de la pauza de masa, lipsa cupe la trial

(PS 3. acasa am pe un dulap cupele castigate iar la etapele ratate in loc de cupa am un cap de planetara stanga si dreapta, o fuzeta spate cu discu de frana,.... si in cazul etapei de la Cluj o sa pun sticluta goala de sampon FA.

.

Ne vedem si la anul

Pozele pe pagina mea de facebook, pana miercuri vin toate, cam 600

Link spre comentariu

Vizitator mao

Piede, citeam anuntul tau si cand spuneai ca in locul etapei de la Cluj vei pune sticluta de Fa, am crezit ca vrei sa pui parbrizul :))

Link spre comentariu

Masina crem care e a mea, are sasiu de hilux 2/3, motor de 3.4 benzina cu compresor mecanic de toyota tacuma 280 cai, punti de volvo c 303 , suspensie ori struts, etc

EXCELENT! Tocmai te-ai facut cu juma' de lada de BRRC, cealalta ramine la mine. am pus pariu cu un prieten ca ala e hilux. ii dau miine vestea :2dr

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Dragi colegi,

In primul rand, doresc sa multumesc din suflet urmatoarelor cinci echipaje de la Open (ordinea enumerarii este aleatoare):

Dan Suiaga si Ides Hawelee

Sorin Sandu si Tiberiu Cojocaru

Bjorn Buckinx si Daniel Lupu

Fakas Lorant si Bagoly Robert Csaba

Radu Crisan si Marius Stefan

Acesti oameni minunati, impreuna cu Emil Niculescu, cu organizatorii responsabili de siguranta traseului si cu echipa SMURD coordonata de Dan Curta au facut posibila aducerea colegului nostru Mircea Dan la UPU din Cluj. Primul ajutor acordat de Dan Suiaga ("baiatul de la Cluj" care in viata de zi cu zi e chirurg), impreuna cu efortul supraomenesc despus de concurenti pentru transportul eficient pana la punctul de acces al ambulantei, au facut ca azi sa traim cu speranta ca acest accident absurd (viteza aproape zero) nu a fost decat un vis urat.

Toti cei de mai sus au trecut instantaneu din starea de concurenti in cea de colaboratori si au facut mai mult decat s-ar fi putut imagina. Cateva minute au facut diferenta intre speranta si tragedie. Oferta noastra de participare gratuita la etapa 2014 a Cupei Clujului a fost doar o mica incercare de a spune un maaaare MULTUMESC celor cinci echipaje.

Asistenta medicala primita la UPU si la Clinica de Chirurgie nr I sub coordonarea d-lui dr Dan Grecea (chirurgie abdominala), a d-ui dr Mircea Ciorba (chirurgie toracica) precum si intreg efortul anestezistilor, asistentilor si a celor de la Sectia de Terapie Intensiva au fost (si sunt) cu adevarat extraordinare. Atat noi, cat, mai ales, familia lui Mircea, am trecut si trecem prin momente greu de uitat.

Multumim, deasemenea, tuturor celor care au inteles urgenta situatiei si s-au prezentat azi sau se vor prezenta in zilele urmatoare pentru a dona sange.

In ceea ce priveste informatiile cu privire la detaliile accidentului, am fost in mod deliberat zgarciti cu amanuntele din doua motive: prioritatile au fost altele iar descrierea exacta a evenimentelor ne lipsea. In momentele critice, presa a fost cat se poate de activa dar, deindata ce au aparut alte subiecte fierbinti, interesul a disparut. Trebuie, totusi, spus ca, spre deosebire de alte evenimente nedorite, prezentarea situatiei in presa a fost facuta cu decenta, chiar daca au existat inexactitati.

In ceea ce priveste competitia in sine, doresc sa multumesc tuturor participantilor, organizatorilor si arbitrilor CNOR. Am avut cca 50 de echipaje, 30 de organizatori activi si multe situatii de arbitraj extrem de dificile. La standard traseele au fost relativ usoare, la open foarte grele iar la extrem foarte, foarte, foarte grele. Traseele de la diferitele clase nu s-au suprapus decat la sosire iar road-bookurile au fost, dupa spusele concurentilor, corecte. La trial am apreciat foarte mult determinarea de a participa a unor echipaje care, din varii motive, au fost nevoite sa abandoneze in zilele anterioare.

Am ascutlat cu maxima atentie feed-back-ul primit de la concurenti si promitem ca, la urmatoarele concursuri, sa tinem seama de recomandarile facute. Si mai remarcabil a fost faptul ca discutiile s-au purtat in mod civilizat si credeti-ne ca asta nu ne-a diminuat cu nimic receptivitatea. Dimpotriva. Dificultatea sporita a traseelor de la open si extrem s-a datorat excesului de zel si nu relei vointe.

In ceea ce priveste publicarea pe forum a rezultatelor, promitem sa o facem in cel mai scurt timp. A fost o scapare colectiva regretabila. Nici furtuna ce a inceput imediat dupa trial nu a ajutat prea mult. Intre timp, pana la obtinerea clasamentelor oficiale si definitive, rog pe toti cei care au fotografiat rezultatele finale de la open sau extrem sa le posteze pe forum.

In final, doresc sa va multumesc inca odata pentru tot si sper, alaturi de toti cei care au trecut prin emotiile acestei etape, sa ne revedem sanatosi alaturi de Mircea, caruia ii dorim insanatosire grabnica.

pentru Transsylvania Off Road Club,

Sorin Parvulescu

• Like 2
Shit happens
Link spre comentariu

Piede, citeam anuntul tau si cand spuneai ca in locul etapei de la Cluj vei pune sticluta de Fa, am crezit ca vrei sa pui parbrizul :))

E cam mare parbrizu si nu are loc, dar simbata sunt la Cluj, vin sa imi iau chederu din padure, si 2 overfendere pe care le-am lasat prin traseu. Asa ca ne vedem sambata.

Link spre comentariu

Multumesc pentru traseele corecte , si tot restul pacat de ziua de trial care nu-l petrecem tot in padure (dar inteleg nevoia de reclama ) .

Sanatate multa Mircea , sa fii alaturi de colegi la editia din 2014

Multumiri Clujeni

Kiss Zoltan-Unimog

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Incet , incet revenim si noi la viata dupa etapa de la cluj. Traseele au fost grele si frumoase in acelasi timp, se vede ca s-a muncit la ele mult. Vanataile de la cazaturile cu plasma de la troliu o pot confirma :).

Roadbook aproape perfect, una sau doua greseli mai mari dar nu decisive, cazare buna, mancarea ok...cu bautura n-a fost prea bine...

Multumim organizatorilor si felicitari!

Link spre comentariu

Multumim, deasemenea, tuturor celor care au inteles urgenta situatiei si s-au prezentat azi sau se vor prezenta in zilele urmatoare pentru a dona sange.

Buna,

Dupa ce donati sa imi confirmati nominal.

La sfarsitul zilei adeverinta de donare o voi lua pentru toti cei care au donat.

Daca ati donat in alte localitati, va rog sa trimiteti copia adeverintei.

Multumesc

Ioan Ovidiu Bojescu

0741 278 070

o_bojescu(@)yahoo.com

Link spre comentariu

Multumim pt traseele oferite , a-ti muncit ff mult , bravo voua !

Am primit o lectie in aceasta etapa , cu un ochi am plans dupa Mircea cu celalalt am ras in traseu si la finis !

In prima zi am plecat ante penultima masina , parca Dumnezeu ma tinut pe loc , am inceput in forta , l-am prins pe Viorel Vlad din spate pe prima inclinare laterala , unde acolo mi-au sarit curelele la accesorii .

Am remediat problema inlocuindule , am continuat , am gresit trasul la buncar , am bananait pana am intrat pe ravena de extrem de a doua zi ...pana sa intru ma ajuns din urma Emil cu Mircea ...eu ma invartisem de cateva ori , imi dadea o ravena ff grea , pana sa intru le-am spun baietilor sa ma lase sa o iau inaite , Emil si Mircea a renuntat la acea ravena si au cauta o ruta ocolitoare ...eu si copilotul ne dam drumu in ravena si constatam ca nu suntem pe traseu ...hai inapoi , cu cateva trolieri iesim .

Am luat cateva pozitii din spate si am nimerit traseul , in spate inca 2 masini , continuam traseul si ajungem in locul unde sa intamplat accidentul cu Mircea !

Brusc am intampinat un soc cand am ajuns langa Mircea , am cazut din piciuoare , nu credeam ca e asa grav ... m-am adunat si am actionat ff repede cu intreaga echipa care ajunsesem ! Am confectionat o targa din 2 craci si o sufa , l-am urcat rapid si am luat-o la vale , intre timp au ajuns si ajutorul nostru cerut Luci si Mao , baiatul de la Smurd , am mers circa 2-3 km pe targa cu Mircea , am ajuns in primul sat ...in acelasi timp a ajuns si salvarea Smurd , sper din suflet sa fi fost salvarea lui MIRCEA !

Ne-am adunat totii si am decis sa ne reluam traseul dupa ce scoatem masinile ramase in ravena , sa troliat de un coleg Belgian care din punctul meu de vedere nu mai era cazul , acesta avea planetara fata rupta si nici troliu spate, deci nu putea continua traseul(nu a avut bunul simt sa ne spuna ca avea planetara fata rupta din ravena , de cand a trecut peste buturuba ) ...aveam un obstacol o buturuga pe mijlocul ravenei , pt el trolierea la vale sau mersul la vale era mult mai ok ! Dar nu a fost as , nu ca vrea sa il troliem la deal peste buturuga ...Dan Suiaga doctorul neuro chirurg care la salvat pe Mircea , el ia dat prim ajutorul lui Mirce a avut parte si de Belgian , hai la deal ... dupa o ora si jumatate , am reusit sa il scoatem ,datorita copilotului meu Tibi Cojocaru care la urcat in pom pt a trece de buturuga si a lui Dan care si-a distrus un troliu 8274 !

Am plecat catre pozitia care urma dupa acea ravena , am intrat in traseu 4 masini ( fara Belgian ) am plecat in ordine a 3 masina , in fata Dan si inca un echipaj , a cedat troliul lui Dan care muncise inainte cam o ora si jumatate , dupa aceea a cedat troliul echipajului din fata , am stat 2 ore , ne blocasem la capatul ravenei pe ultima troliere ...Tibi ma abordat sa fac o troliere grea ...10-15m cu o inclinate de 85 grade ...hai la deal , am urcat ff repede si cu bine , acolo si-au dat duhul ceva masini , Blavestain Carol a ramas fara cutie ,o sparsese de un bolovan , hai mai departe , nu vedeam pozitiile (multumim lui Blavestain ) ne-a dumerit unde suntem !Ne-a lasat furtunul de la servo directie , am mers asa fara servo si a dua zii ! Am continoat bine pana la azimut , Tibi nu avea setat gpsu pe off road , erea pe moto , sau cautare de drumuri ...ne-a dus in eroare mult , pana la urma ne-am dat seama de greseala , am remediat-o,hai mai departe pana ne-a scos Mao cu Luci le la 20 si 10 minute din traseu la pozitia 163 dupa urcarea in s .

O zi grea care nea daramat psihic ff mult !

A doua zii am plecat de pe locul 5 , am mers jnur , cu peripetii ...am reusit sa pun masina pe o laterala fara sa cred ca o vi pune acolo vre-o data ...am avut spectatori organizatorii , unde s-au distrat :grin: , asa e frumos ! Am continuat , am rupt troliu fata la o banala inclinate lateral din nou ,am mers mai departe ...a inceput shoul ...span , span , span ...am dejantat , hai la deal sus troliu spate , am continuat tot asa , pana la finis , am a juns a 2 masina !

Ziua 3 trial , ff reusit , am intrat in fota , la cauciucuri a trebuit sa dau cu spatele , un cauciuc sa pus conta intre masina si mal , am mers ff bine cel mai bun timp la cel moment 2minute si 8 secunde , a fost ff frumos , de cine mi-a fost frica nu am scapat , tin sa il felicit pe Vari Ferenc de la odorhei care mi-a luat timpul cu 1minut si 52 (bravo)...ff frumos !

Pe clasamentul final am iesit pe locul 4 si locul 2 la trial !

Le multumesc ff mult organizatorilor , ati muncit ff mult pt a ne da aceasta adrenalina ... traseele au fost pe placul meu si mai ales pe placul lui TIBI !

Va multumim !

Ne vedem in 2014!

Sa auzim numai de bine , insanotosire grabnica lui MRCEA !

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

am intrat in traseu 4 masini ( fara Belgian ) am plecat in ordine a 3 masina , in fata Dan si inca un echipaj ,
..Sa stii (cred ca stii)ca noi eram acel echipaj:), si in ravena la fel, am mers un timp impreuna ne-am ajutat la navigat troliat etc nu? :). Da troliul nostru se incalzea si se oprea ca are termoprotectie (chinezesc ieftin prime tech, rahat), si ai stat dupa noi acolo da, promit ca nu mai apar la concurs de open pana nu-mi fuck masina de extrem ca asta a devenit cerinta minima de acum incolo.Masina mea a rezistat pana la capat (cu toate ca din doua zile de traseu total am facut cam jumate in timpul maxim alocat ,nu din cauza accidentului ca am primit stop timp acolo) pe niste trasee frumoase dar foarte grele (pe placul meu) masina care are pregatirea minima pt open dealtfel stock. In final am constatat surprinsi ca santem pe locul 5 di 6 masini care nu au abandonat. Targhetul nostru a fost sa terminam traseele cu masina intreaga fara riscuri , lucru care nu s-a reusit din cauza troliului de rahat care ne-a facut sa pierdem ore multe la infinitele trolieri prin ravene urcari si chiar la coboriri prin ravene pline de noroi prietenos copaci , busteni, stanci si cioburi de sticla din geamurile colegilor. Nivelul de greutate a traseului se vede din clasament: Primul un Patrol foarte fin pregatit cu un echipaj de exceptie care sincer nu stiu cum a trecut prin ravenele alea in fata celor de pe doi si trei doua masini de extrem cu portale si troliu mecanic. Pe patru GPScu , felicitari, pe cinci noi, incredibil, pe sase doctorul Dan Eroul etapei, restul abandon.

Eu personal am invatat mult din toata povestea asta, raman marcat pe viata, Ii Multumesc Domnului de sus ca am fost la locul potrivit la momentul potrivit sa contribui si eu la salvarea prietenului meu Dan Mircea, si ar trebui sa invatam cu totii (ofroadistii) sa avem la noi un toporas in masina ca acolo din sase masini am avut doar eu (cel cu masina slaba) cu care Robi ,navigatorul meu, a reusit sa taie doua bucati de copac pt targa(poza cu targa l-am postat ieri,toporasul l-am pierdut a doua zi la start :(...)

Felicitari si Multumiri lui Sorin Parvulescu si echipa din Cluj , a fost Super!

Mircea! Sa te faci bine cat mai repede ca mergem impreuna la Cluj anul viitor!!

Editat de buggymaker
"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

Salut! Mi-a placut lupta crancena de la standard. Cu toate ca a fost multa alergatura, limitari de viteza, traseul in sine a fost frumos,bineinteles cu putina ploaie ar fi fost si mai distractiv.Road book-ul a fost precis. Noi am reusit performanta sa ne rasturnam in prima zi, din fericire nu s-a intamplat nimic grav si am reusit sa terminam pe locul 5. Multumiri si felicitari echipei de organizare si a colegilor de concurs! 343581156_2013-07-0613_34_36.thumb.jpg.e8190fa9c0e0a8db2209ef3b51da99d5.jpg828835453_2013-07-0610_30_59.thumb.jpg.6aa1218f748185f818fd50651bf40877.jpg1261926860_2013-07-0514_50_01.thumb.jpg.e9bd99c3770b289206cf11f3f1266084.jpg1322446513_2013-07-0509_50_50.thumb.jpg.1208cfed3c863c9e11c5ae87f972fa5a.jpg

Link spre comentariu

Buna,

Dupa ce donati sa imi confirmati nominal.

La sfarsitul zilei adeverinta de donare o voi lua pentru toti cei care au donat.

Daca ati donat in alte localitati, va rog sa trimiteti copia adeverintei.

Multumesc

Ioan Ovidiu Bojescu

0741 278 070

o_bojescu(@)yahoo.com

Levi,pe site-ul vostru am inteles ca nu se poate dona in alte judete!

Eu am intrebat ieri...nu inteleg.

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

..Sa stii (cred ca stii)ca noi eram acel echipaj:), si in ravena la fel, am mers un timp impreuna ne-am ajutat la navigat troliat etc nu? :). Da troliul nostru se incalzea si se oprea ca are termoprotectie (chinezesc ieftin prime tech, rahat), si ai stat dupa noi acolo

Schibati poza din avatar , ti-am cautat numele si nu mai stiam cum esti pe :cl , eu sterg mesajele toate de pe pm :grin: Asa e am mers ff bine impreuna , schimbati troliu ca te duce departe vezi si tu .

Dar traseele au fost perfecte, sa fim seriosi , cand e prea usor nu e bine , cand e prea greu iar nu e bine , atunci cand e bine ...:ha::ha::ha::ha:

Au muncit ff mult pt aceste trasee si ii felicit din nou !

Nu organizatorii sunt devina pt cei cu portale si trolii mecanice la open ...regulamentul aprobat de CNOR !

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Levi,pe site-ul vostru am inteles ca nu se poate dona in alte judete!

Eu am intrebat ieri...nu inteleg.

Va rugam frumos, cei care doresc sa faca donare, sa-l sune pe Ovidiu pe numarul de telefon afisat mai sus. Mie mi-a transmis mesajul postat, altceva nu stiu.

Editat de Levo
Link spre comentariu

Duminica seara m-am intersectat pe drum cu uaz-ul de ungaria iesea din tara pe trailer,are cineva poze mai in detaliu cu masinuta sau ceva informatii despre modificarile ei?

Ms.

Link spre comentariu

[attach=config]183679[/attach][attach=config]183674[/attach][attach=config]183675[/attach][attach=config]183676[/attach][attach=config]183677[/attach][attach=config]183678[/attach]

ia ghiciti care poza la ce categorie apartine!

open

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Duminica seara m-am intersectat pe drum cu uaz-ul de ungaria iesea din tara pe trailer,are cineva poze mai in detaliu cu masinuta sau ceva informatii despre modificarile ei?

Ms.

Masina respectiva are : putea fata Mercedes G, reductor Mercedes G, cutia de viteza de BMW, putea spate de Mitsubushi 2 trolii mecanice, si un motor de golf AFN, are 1700kg si un pilot si un copilot foarte buni

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Pedro unde ai văzut al doilea troliu mecanic eu am văzut unul singur in spatele copilotului,punte spate am inpresia ca ar fi de Nissan ceva scurtata ,modelul fara blocant,blocanti fata spate de la arb

Amortizoare si arcuri de fabrica,4 link pe spate,racitor aer si ulei ,turbina geometrie variabilă,pompa mecanică si cred ca mai avea ceva artificii care nu am reusit sa le vad :))

Editat de gaganul

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Salut! Mi-a placut lupta crancena de la standard. Cu toate ca a fost multa alergatura, limitari de viteza, traseul in sine a fost frumos,bineinteles cu putina ploaie ar fi fost si mai distractiv.Road book-ul a fost precis. Noi am reusit performanta sa ne rasturnam in prima zi, din fericire nu s-a intamplat nimic grav si am reusit sa terminam pe locul 5. Multumiri si felicitari echipei de organizare si a colegilor de concurs! [ATTACH=CONFIG]183747[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183746[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183745[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183744[/ATTACH]

pozele sint de la standard? :)

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare