Levo Postat Iulie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2013 (editat) Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Continuam cu Openul: Si cu Extremul: Editat Iulie 12, 2013 de Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2013 (editat) Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Ca si inchidere, va rugam, cine are poze sau are facuta deja galerie de poze pe net si doreste sa le impartaseasca cu totii, sa ia legatura ori cu mine, ori cu Pedro. Mersi Editat Iulie 12, 2013 de Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Si un mic filmulet din trial Scuze Pedro, dar pentru inceput nu am gasit un cap de afis mai mare ca rezolutie. . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Si un mic filmulet din trial Scuze Pedro, dar pentru inceput nu am gasit un cap de afis mai mare ca rezolutie. . Nu i problema Alex, dacă mi o verzi ti dădeam in mod editabil, filmuleț e foarte misto, păcat ca cap de Afis nu e ăla al evenimentul Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR ce mai stiti de MIRCEA?cine mai are informatii noi? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR ce mai stiti de MIRCEA?cine mai are informatii noi? Am vorbit acum cateva minute cu sotia lui. Mircea e spre bine, nu mai necesita antibiotice deoarece pericolul de infectii au trecut. Ar fi vrut sa il mute la spitalul din Timisoara dar, din pacate nu e transportabil inca datorita starii lui, a operatiilor la care a fost supus. O schimbare de mediu i-ar putea fi daunatoare. Important e ca evolutia starii lui merge spre bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR ma bucur sa aud ca e bine Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Sa-l ajute DUMNEZEU sa sa insanatoseasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Ma bucur mult sa aud ca e mai bine Mircea si ii doresc insanatosire cat mai rapida!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR Ii doresc insanatosire grabnica lui Mircea ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR O veste buna, Mircea se externeaza azi. Am vorbit ieri cu el si mi-a promis ca, odata ajuns acasa, va va spune povestea adevarata. Eu am auzit foarte multe variante dar toate se indeparteaza (mai mult sau mai putin) de realitate. Urmeaza o perioada de recuperare destul de indelungata dar e pregatit sa faca toate eforturile. Nu-i va fi usor si sunt convins ca determinarea aratata pana acum il va ajuta si in continuare. Mircea, iti doresc insanatosire cat mai grabnica si tot binele din lume, Sorin Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR ieeeeeeees chiar o veste buna! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate