axxamd Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 pana acum au fost achitate asa: Burchi Lucian Dorneanu Paul Viorel Caloenescu Armand-Cristian Popa Bogdan Optimus multumesc http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thebe Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 daca inca nu-i prea tirziu, as mai vrea un tricou S. anyone? si evident, vreau si eu camera de doua persoane. Editat Septembrie 2, 2013 de thebe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 ....asteptam sa vedem ce a gasit @tughy pentru cazare......si eu vreau camera pentru o noapte ,vin cu fetele....una mare si una mica.... ...stabiliti ora de intalnire ,locul (un punct de reper ,ceva...)...va fii mai complicat sa o trezesc pe fetita mea la 6.00 dimineata sambata ....da se obisnuieste ea ...... cu stima ,dragi colegi :h5 bogdan 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 pana acum au achitat: Burchi Lucian Dorneanu Paul Viorel Caloenescu Armand-Cristian Popa Bogdan Optimus Thebe multumesc http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Pai se pare ca astia 6 suntem. Inteleg ca fiecare vrea o camera de 2 persoane? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 .....da ,ar fi bine sa avem asa ceva ,oricum acum deja este extra sezon ,a trecut vara....cu preturile ei....si pentru o noapte.....vreau sa vina si familia cu mine sa profite si ei de vreme.....era interesant de stiut daca mai sunt colegi cu copii mici...mai socializeaza si ei....o plimbarica....deci ,in concluzie ,eu vreau o camera cu doi paturi..... sanatate :h5 bogdan 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 si la mine o camera cu pat dublu :) Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 .....salutare ,dragi colegi....am ajuns acasa de la servici ,si ce sa vezi?!?!?...bucurie mare ,mare.....a racit copilu ,a facut temperatura ,trebuie sa plec si cu el la policlinica si dupa aia la farmacie....si colac peste pupaza s-a stricat (definitiv si irevocabil!!!) frigiderul....din pacate ,nu stiu daca mai pot ajunge la intalnirea stabilita cu voi la Bran...imi pare rau....pachetul cu tricou si stiker vad eu cum il iau de la @tughy....acum va las...ne auzim... ..cu stima.... bogdan popa 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spooky Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Pai se pare ca astia 6 suntem. Inteleg ca fiecare vrea o camera de 2 persoane? am revenit in tara. da si eu vreau o camera de 2 persoane. PS: in lista celor care au facut plata eu sunt Paul Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 @bobbyzyp, te intelegem (si eu am avut zilele astea asa ceva!...dar a trecut cu "tuicomicina"!!) si sper sa fie bine curand ... sanatate si insanatosire grabnica va dorim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 ....multumesc ,dragi colegi....mie mi-ar fi trecut si cu frectie Diana ,da lu' aia mica ,e mai greu....poate ca isi revine ....din pacate ,momentan renunt la intalnire.... cu stima :h5 bogdan 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/pensiunea_condurul_reginei-c582.html asta este pensiunea unde am rezervat 6 camere de sambata pana duminica. pretul este de 120 ron pe camera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Superb ... Multumim, @tughy! ... Acu sa vedem ora la care ne intalnim si sa stabilim programul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 ...imi rod unghiile de ciuda ca nu mai pot veni....pensiunea aleasa de @tughy este "marfa"am stat acolo o saptamana in 2010 in luna august ,m-a uns pe suflet....camerele misto...paraul Poarta trece prin fundu'curtzii....toate cele...va urez sedere placuta ... cu stima bogdan 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Haideti sa ajungem la pensiune in jurul orei 12. Mancam acolo de pranz si dupa aia iesim la o plimbare. A doua zi plecam mai devreme intr-o plimbare mai lunga. Ce ziceti? @ bobbyzyp: Iti aducem noi tricoul si stickerul, stai linistit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 salut si mersi@optimus....aveti grija ,ca din ce stiu eu nu au bucatarie la Condurul Reginei dupa-amiaza ,va cazati si puteti manca "bine"(din ce imi mai amintesc eu!) la soseaua principala ,este un restaurant mic care are in aceeasi curte si o cofetarie...au si terasa...acu'trei ani era coada mereu si la pranz si seara...servire brici...din pacate ,nu-mi mai amintesc numele restaurantului...toate bune... respect bogdan 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 eu ma gandeam sa ajungem sambata mai devreme ( ora 9/10) , ne cazam rapid si plecam la plimbare. Duminica ne trezim mai tarziu ( poate sambata tragem mai tare la masea...cine stie ) si facem o plimbare scurta.... ( sper sa ajung si la protest duminica seara....) Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thebe Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Noi ajungem vineri dupamasa. Sau cel putin asa am planuit. Deci simbata dimineata putem lenevi. Daca mai ajunge cineva sa fie disponibil (si apt:) ) de dimineata simbata, putem merge la o plimbare. Recomandari de traseu are cineva? LE: am vorbit mai inainte la pensiune si am rezervat si pt seara de vineri spre simbata. Daca mai veniti careva de vineri ne imbatam impreuna, daca nu o sa fie o seara romantica la munte :) Editat Septembrie 5, 2013 de thebe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 a ajuns coletul de la axxamd cine mai are de platit sa o faca maine inclusiv eu care nu am avut timp :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Vom ajunge sambata, (in principiu nu conteaza ora, daca se stabileste altfel!), probabil pana in 10.00 la Bran ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Am ajuns si eu acasa in seara asta, asa ca voi incerca sa ajung si eu tot pana in ora 10 la Bran, sambata. :wink: Ma bucur ca "organizarea" a mers brici. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spooky Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Am ajuns si eu acasa in seara asta, asa ca voi incerca sa ajung si eu tot pana in ora 10 la Bran, sambata. :wink: Ma bucur ca "organizarea" a mers brici. :grin: La fel si eu, voi incerca sa ajung pana in ora 10 la Bran. Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spooky Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 Cine mai pleca din Bucuresti? Poate plecam intr-o mini coloana :)) Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thebe Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 teaser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Intalnire Pajero Sport - septembrie 2013 teaser [ATTACH=CONFIG]188902[/ATTACH] vad ca ai ajuns pe zi :) daca asta mic al meu era mai mare veneam si noi din seara asta si ti tineam companie la o bere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate