macinici Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Salutare ... stie cineva ceva despre lista cu participantii la categoria STANDARD de la Cluj. - intreb pentru ca in ultima actualizare - 29.07.08 - de pe siteul organizatorului (http://www.offroadtranssylvania.ro) nu mai apare nimeni inscris la aceasta categorie. - deasemenea mai semnalez ca nici inscrierea echipajului nostru nu apare - cu toate ca a fost facuta anterior - cei drept la inscrierea a fost facuta la categoria standard. :p - va rog - organizatorii - ceva lamurii. ....toate cele bune, Sebastian " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Sebastain,,sunt ne-lamuriri interne insa poti sa vii si nu ai nici un fel de problema in a te inscrie si participa la acest eveniment!! daca ai ceva de intrebat poti sa o faci pe PM ul meu. Succes!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Salutare ... stie cineva ceva despre lista cu participantii la categoria STANDARD de la Cluj. - intreb pentru ca in ultima actualizare - 29.07.08 - de pe siteul organizatorului (http://www.offroadtranssylvania.ro) nu mai apare nimeni inscris la aceasta categorie. - deasemenea mai semnalez ca nici inscrierea echipajului nostru nu apare - cu toate ca a fost facuta anterior - cei drept la inscrierea a fost facuta la categoria standard. :p - va rog - organizatorii - ceva lamurii. ....toate cele bune, Sebastian Domnule draga, sunt echipaje inscrise la standard.Daca vrei sa verifici intra pe http://www.offroadtranssylvania.ro/inscrieri.csv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST La pozitia 29 esti inscris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Salutare, ... mai intai multumesc pepi3103, clau pt lamuriri ....revenind, ei da acum m-am linistit, ma vad pe lista. :grin: Temerea mea era ca nu cumva sa fie ceva probleme la cat. standard care sa poate pune sub semnul intrebarii competitia la aceasta categorie pentru ca deocamdata nu suntem pregati sa participam la alta categorie. situatia noastra ar fi cam asta: - masina preparata offroad - zero - adica 4x4 standard - Mitzu Pajero lung - volan dreapta :ypu - experienta offroad pilot /copilot - zero - chef de offroad - maxim ps. pt. clau - cu toate ca lista pe siteul organizatorului apare cu aceiasi data, ieri la ora postului meu nu aparea nimeni la cat. standard. Oricum important e ca incep sa imi fac bagajele pt Cluj. :bannana ... toate cele bune, Sebastian " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Sebastian,sa nu iti lipseasca din bagaje echipament de munte! Te astept la Cluj! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST pepi3103 --> multumesc pentru sfat. .... deasemenea, orice alte sugestii pentru niste "beginners" sunt mai mult decat bine primite. Poate ar fi bine de stiut daca in zona concursului este semnal gsm? " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Este semnal gsm Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Este semnal gsm DA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Bafta tuturor participantilor :cl ,99%-ne vedem Vineri!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Te asteptam patroler!!! Poze :banana http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :wink: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :bannana http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :hi http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dacian1381 Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST nu am mai fost niciodata la un concurs de off road si vreau sa va intreb daca merita venit ca si spectator,in sensul ca am ce vedea sau doar cum isi iau masinile startul? eu,sincer,as veni :grin: macar sa :x :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST nu am mai fost niciodata la un concurs de off road si vreau sa va intreb daca merita venit ca si spectator,in sensul ca am ce vedea sau doar cum isi iau masinile startul? eu,sincer,as veni :grin: macar sa :x :banana Sfatul meu este sa vi si sate inscri in concurs la sectiunea standard unde nu iti trebuie o masina pregatita extra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bco1976 Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Salut! a picat site-ul, unde ma inscriu, la Cluj direct? Daca ma inscriu joi seara, ma mai pot caza cu toata lumea sau ma duc departe de tabara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Salut! a picat site-ul, unde ma inscriu, la Cluj direct? Daca ma inscriu joi seara, ma mai pot caza cu toata lumea sau ma duc departe de tabara? A picat serverul dar numai provizoriu. Te poti inscrie si direct laBaisoara Ce inseamna toata lumea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST S-a rezolvat cu serverul poti sa te inscri on line Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST ok.......vin si eu daca ma primiti va pot ajuta la organizare........sau ....daca nu aveti nevoie......vin oricum ....asha......"spectator" intrebarea este........ma primiti? (pe bune ca daca aveam masina gata......veneam sa ma dau) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST ok.......vin si eu daca ma primiti va pot ajuta la organizare........sau ....daca nu aveti nevoie......vin oricum ....asha......"spectator" intrebarea este........ma primiti? (pe bune ca daca aveam masina gata......veneam sa ma dau) :grin: hai Bogdan ca vei fi primit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Va doresc mult succes...distractie fara sa se strice masinile...vreme buna si sa faceti multe poze.... :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST "mica noastra armata fuge sfaramata" nimic nu ne-a iesit,absolut nimic. am zis ca plecam toti cu avionul si nu a plecat nimeni ionutz nu a mai ajuns deloc tzuparu a ajuns cu o zi intarziere am ajuns acolo cu toate lucrurile aruncate claie peste gramada in masini si camion eu (restul scriu fiecare ce a patit) : plecam in prima zi de pe locul 22, copilotul se rataceste in PRIMA poiana si ajungem pe 38.recuperam pana la 32 la startul probei speciale, facem speciala dupa ce asteptam 5 ore sa intram in ea, alergam ca dementii (in mod miracolus copilotul merge BRICI) si ajungem la ultimul CP pe locul 11 (aprox. am numarat eu fara penalizare).MOMENT IN CARE BARA MEA DE FATA CADE PUR SI SIMPLU PE JOS, TREC CU MASINA PESTE EA,SPARG PROIECTOARELE,firele de plus si minus se smulg din troliu,fac contact si se topesc iar masina vrea sa ia foc. ajung seara stors de nervi si oboseala ca a doua zi de dimi sa vedem ca avem cu intarzierea si 100 de pct penalizare totusi locul 22.(am luat toate CP dar copilotul emotionat a marcat odata o alta pozitie si alta data a gaurit cu creionul roadbookul si a mai marcat odata langa - amandoua anulate pe drept.ghinion frate curat) a doua zi ma trezesc la 6,fug la un om bun in curte si sudeaza bara pe pozitie, coechipeirii ma ajuta repede sa legam troliu si plecam.nu prea mai am insa servodirectie din motive elucidate partial.mergem intr-un ritm bun,depasim si ne ratacim de 2 ori ingrozitor ajungand iar ultimii.fac o cadere psihica,imi revin,alergam iar si ajungem la speciala cu ceva masini in spate (toti insa cu probleme tehnice).era seara,frig si stiam ca pentru mine concursul se terminase demult.am cerut sa iesim din traseu si asta a fost.nu am mai facut trialul azi,nu mai avea rost. ce pot sa spun?roadbook PERFERCT in ambele zile, trasee care mie mi-au placut fooooarte mult, bine facute.ce a fost prost : startul s-a dat vineri si sambata foarte tarziu, nu inteleg de ce trebuie sa stai 5 ore ca sa intri in speciala (motiv pentru care a 2a zi am refuzat pur si simplu sa mai stau inca vreo cateva ore la fel).ah, si fair play la offroad aproape zero..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Lasa bah ursule ca asa se caleste otzelu. Pai voiai sa-i spargi la nas din prima? :grin: Bine ca nu ai stricat mai rau masinaria. La anu creste kopilu si vine fratili tau sa te navigheze :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate