Max Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST @kandi, nu te lasa amagita. In poza de mai jos e "SUV-ul" lui Zippo. :grin: :grin: :grin: :ha: Si mai jos si "mana forte" cu care conduce SUV-ul. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :bannana www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST salut, aici un mic film de sambata seara la pregatirea traseelor. Toyota s-a grabit un pic si a iesit in decor. N-ar fi fost nimic daca aveam un ochet. Asa fara ochet, scripetele a forfecat sufa de pom si cam atat (s-a rasturnat complet). Intr-un final (la 1 noaptea) cu echipa completa s-a reusit extragerea. Urata treaba. Pt un amarat de ochet.... Bine ca nu a patit nimeni nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Cateva poze http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST altele http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Levo - in sfirsit :grin: :g . Mai departe .... www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Rabdare... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :dr1 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :wink: Paul nu a mentionat ca asta-i Openul http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :banana http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST :hi http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Inscrierea este 500 Ron de persoana Scuze daca nu am citit foarte atent posturile si informatia exista pe undeva: cei 500 ron/persoana includ si cazarea sau ne luam bani separat? Intrebarea 2: simexuri la clasa standard primiti? Ideea este ca ma bate gandul sa particip la clasa standard asta doar daca reusesc sa-mi conving.... nu, nu sotia ci copilotul! :grin: :ha: Iti raspund eu. Da, cei 500 de ron includ s cazarea din cate stiu eu. Cu Simex la Standard?????? :uameni Skipper e copilotul cel speriat? :ha: :ha: Ar fi prima participare la un concurs de anvergura si renume. Pur si simplu nu stiu ce sa fac. Si da, Skipper e cel speriat :ha: Asta pentru ca ma plang de lipsa de bani da' ma mananca sa merg la Cluj! L-am exasperat azi! @kandi, nu te lasa amagita. In poza de mai jos e "SUV-ul" lui Zippo. :grin: :grin: :grin: :ha: Si mai jos si "mana forte" cu care conduce SUV-ul. :hi :banana :banana :banana :bannana Am mai pus un profil simex pe masina. Astept ca Pepi sa-si spuna parerea fata de clasa de participare! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST oare la standard mere un mitsu l200 double cab, de asta nou, rotund? cu gume MT wrangler? cum ii traseul de standard, greucean? ca nu am voie sa zgarii masina :ha: a.. plus ca la standard e necesar pilot si copilot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST poti merge cu MT la standard?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST copilot daca nu ai, avem noi unul, universal :grin: La standard cu MT nu stiu daca se poate, da eu asa zice ca nu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST La Standard va asteptam numai cu AT-uri .Traseul va fi de plimbare , placut , relaxant :y www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Domnilor Dupa ce v-am citit formularele de inscriere am observat ca multi nu isi trec CNP-ul , sau numarul de la carnetul de conducere , sau adresa exacta ..... Va rog sa fiti cat mai exacti in ce privesc datele , fiindca de pilda CNP-ul ne va cere asiguratorul , deci este important sa avem cifrele corecte. Va rog cei care urmeaza sa va inscrieti sa va treceti toate datele cerute de noi . Alta problemuta !- Sa va alegeti va rog sectiunea unde va inscrieti -este prima rubrica , se poate derula si apar toate sectiunile ! Sunt cateva intrebari deja legate de inscriere , plata etc .Asa ca urmeaza sa va povestesc mai pe larg cum vom proceda : 1 . Inscrierea -vom face inscrieri si inaintea concursului , pt cei care nu au apucat sa o faca pe site . Vezi program . 2 . Si cei inscrisi pe site , vor trece obligatoriu pe la secretariat , unde vor mai completa cateva formulare, renuntare la pretenti etc si vor plati taxa de participare . 3. Atentie !!!! - Va rugam sa va tineti de orar . Deci inscrieri si verificare tehnica intre orele 17-22 4. Verificare tehnica : in cazul in care dotarile masinii , nu corespund celor descrise in regulament si pt sectiunea aleasa ( Anexa A ) vom fii nevoiti sa-o indrumam spre alta sectiune . 5. La OPEN - va rugam sa va aducieti castile , si sa aveti centuri in 4 puncte . 6. Cazarea : Hotel Alpin si pensiuni , cabane - rezervarile sunt facute de noi . 7. Papi - mic dejun si cina - la Hotel Alpin Cam atat,pe moment daca mai sunt interbari nelamuriri , sunt aici . NU UITATI !!! INSCRIERI LA www.offroadtranssylvania.ro www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Pentru Zippo: Maxim de dotari la standard sunt AT uri insotite de o masina cu tractiune integrala. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST in final cat costa inscrierea? 500 sau 1000? intreb deoarece aici pe forum scrie 500 ,iar pe http://www.offroadtranssylvania.ro este trecut 1000 ron respectiv 500 pt quad-uri Se pare ca iarasi ne intilnim :hi .Deci 1000 Ron pe echipaj - insemnand pilot + copilot .Asa trebuie inteles , se prea poate ca noi sa fi gresit la exprimare , adica intr-un loc am postat pe persoana iar pe cealalta pt echipaj . Ca ne intalnim din nou eu zic ca e de bine deorece mai lamurim niste neclaritati. pe site scrie TAXA participare 500 Ron si nu este mentionat daca de echipaz sau persoana de aceea am si adresat intrebarea :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Ai absoluta dreptate . :g www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Intrebare: daca nu am completat nr. carnetului de conducere trebe sa reiau formularul? sau o rezolvam la fata locului? multumesc Ahhh! mi-am adus aminte draga pepi! prin neste aburi, bine documentati, la Agnita, m-ai intrebat la ce sectiune particip? La standard? Nu-s ce ti-am raspuns atunci, dar te intreb pe tine dragule: la care m-ai vedea? cauciucuri am, centuri 3/4 puncte am, troliu am, diferential blocabil spate am, casti am, ce sa mai am...? Ahhhh ...era sa uit esentialul....sange in cardan!!! Are baiatu' !!! Deci, nu la extrem [deocamdata! (glumesc! )] dar la open....DA! cu drag Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Semaca ! Nu !!! O sa completam cand vei completa si celalalte formulare . Sa nu dublati inscrierile, orice greseala corectam la secretariat . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Multumesc Kandi! Ne vedem la Cluj! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST Prima data trebuie sa dai de baut(mult si la toti),,,dupa aia saru'mana la Kandi si totul se rezolva!! Bravo Semaca pentru initiativa de a participa la un off-road adevarat!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate