Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST

Postări Recomandate

Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST

Am retinut,la Cluj o sa ai cazare,,,sub camasa me si io nu o sa fiu acolo.!! :as

pepi drago, site-ul nu va mere, informatii ioc, detalii de unde aflam ?:P

da-mi rogu-te nr tau de mobil

bilan

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am retinut,la Cluj o sa ai cazare,,,sub camasa me si io nu o sa fiu acolo.!! :as

pepi drago, site-ul nu va mere, informatii ioc, detalii de unde aflam ?:P

da-mi rogu-te nr tau de mobil

bilan

Ce detalii te intereseaza?

Link spre comentariu

Cupa Clujului, 07 - 10 August 2008

Organizator:Transsylvania Off Road Club - Cluj

tel: 0749-262292, 0728-390919, 0727-353452

Locul competiţiei: Statiunea Muntele Baisorii (la 50 km de Cluj-Napoca, altitudine 1450 m)

Coordonate GPS: 46* 32 11,54 N

23* 18 42,46 E

TAXA participare 500 RON

Harta zonei o gasiti aici:

http://www.offroadtranssylvania.ro/img/harta.jpg

Recomandam alimentarea in drum spre statiunea Muntele Baisorii

Benzinarie in comuna Iara la 25Km de statiunea Muntele Baisorii

PROGRAMUL COMPETITIEI

Regulament

JOI

ora 17 inscriere si verificare tehnica

ora 19 cina

ore 22 prolog pentru sectiunea extrem auto

VINERI

ora 7 - 8 mic dejun

ora 8 sedinta tehnica

ora 9 START CONCURS

§ Auto Extrem - pe traseu care va avea diferenta de nivel 1400 m (plecare de la 1450m), lungime traseu 70 Km, dificultate maxima, 2 - 3 speciale.

§ Auto Open - traseu de dificultate maxima, 1 proba speciala, lungime traseu 100 Km, diferenta de nivel 1400 m.

§ Auto Standard - traseu de dificultate medie, diferenta de nivel 1000 m, lungime traseu 60 Km, fara probe speciale.

§ ATV - (quad) idem auto extrem.

§ Moto Raid idem auto extrem.

ora 18 sosire.

ora 19 cina.

SAMBATA

ora 7 - 8 mic dejun

ora 8 sedinta tehnica

ora 9 START CONCURS

§ Auto Extrem - pe traseu care va avea diferenta de nivel 1400 m (plecare de la 1450 m), lungime traseu 70 Km, dificultate maxima, 2 speciale.

§ Auto Open - traseu de dificultate maxima, o proba speciala, lungime traseu 70 Km, diferenta nivel 1400m.

§ Auto Standard - traseu de dificultate medie, lungime traseu 60 Km, diferenta nivel 1000 m, fara probe speciale.

§ ATV - (quad) idem auto extrem.

§ Moto Raid -idem auto extrem.

ora 18 sosire

ora 19 cina

DUMINICA

ora 8 - 9 mic dejun

ora 10 START SUPER SPECIALA.

§ ATV -(quad) idem auto extrem.

§ Moto Raid - idem auto extrem.

Concursul se va desfăşura in 5 categorii: Standard, Open, Extrem, Quad, Enduro.

Categoria Extrem

Anexa - maşini pregătite special pentru acest gen de competiţii. Echiparea, dotările si mijloacele de protecţie pentru această categorie sunt stabilite in Regulamentul cadru de competiţie, Anexa A.

Categoria Open - se adresează tuturor maşinilor de teren, se admit folosirea cauciucurilor MT. Sunt obligatorii: centuri de siguranţă din dotarea maşinii, stingător, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roata de rezervă, trusă de scule, cric, cheie de roţi, sufă tractare.

Pentru proba de supersecială vor fi obligatorii căştile de protecţie.

Categoria Stand- maÅŸini de teren nemodificate, echipate cu cauciucuri AT sau ST.

SUNT OBLIGATORII:

EXTREM AUTO: idem Anexa A

OPEN AUTO: centuri de siguranţă in patru puncte, casti pilot si navigator, stingător, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roată de rezervă, trusă de scule, cheie de roţi, sufa de copac si sufa lunga, busola.

STANDARD AUTO: centuri de siguranţă din dotarea masinii, stingător, trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant, roată de rezervă, trusă de scule, cheie de roţi, sufa lunga, busola.

Link spre comentariu

super, merci mult clau ! :pr

pt OPEN : la capitolul siguranta apar dotarile cf regulamentului + detaliere insa mai jos apar ca obligatorii centurile in 4 puncte.

cum e, cei fara centuri in 4 pct intra la standard ?

inscrierile si plata se fac pe loc sau nr de participanti e limitat si tre sa ne grabim ?

vreau sa vin cu familionul si ma gandesc sa-i cazezin CJ, superspeciala se tine tot la Baisoara ?

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

super, merci mult clau ! :pr

pt OPEN : la capitolul siguranta apar dotarile cf regulamentului + detaliere insa mai jos apar ca obligatorii centurile in 4 puncte.

cum e, cei fara centuri in 4 pct intra la standard ?

inscrierile si plata se fac pe loc sau nr de participanti e limitat si tre sa ne grabim ?

vreau sa vin cu familionul si ma gandesc sa-i cazezin CJ, superspeciala se tine tot la Baisoara ?

Asta e o specificatie ce tine de Directorul de concurs care este Gyula.Il poti contacta la nr.0749262292.El iti poate da mai multe detalii.

Link spre comentariu

Ce prolog Domnilor !!! Conform regulamentului prologul se face la prima etapa din an, ptr urmatoarele etape ordinea se pastreaza conform pozitiei in clasament, de asmenea nr de participare a echipajului este pozitia in clasament din anul precedent. Asa ca nu ar fi corect ca de exemplu, Craiu sa plece ultimul, asta in cazul in care nu reuseste sa termine prologul intr-un timp bun.

Link spre comentariu

Ce prolog Domnilor !!! Conform regulamentului prologul se face la prima etapa din an, ptr urmatoarele etape ordinea se pastreaza conform pozitiei in clasament, de asmenea nr de participare a echipajului este pozitia in clasament din anul precedent. Asa ca nu ar fi corect ca de exemplu, Craiu sa plece ultimul, asta in cazul in care nu reuseste sa termine prologul intr-un timp bun.

Te rog mai citeste cu atentie pct.2 alin.5 din regulament si pe urma mai discutam de prolog.

"Ordinea de start PENTRU CAZURILE IN CARE NU SE FACE PROLOG pentru prima etapa se va stabili in urma clasamentului din campionatul anului precedent iar pentru celelalte etape in functie de pozitia ocupata in clasamentul partial al CN."

Link spre comentariu

Completat fisa de inscriere si raspunsul a fost - "openGeorgescu " - sper sa fie OK, oricum ne vedem la Cluj

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

in final cat costa inscrierea? 500 sau 1000?

intreb deoarece aici pe forum scrie 500 ,iar pe http://www.offroadtranssylvania.ro este trecut 1000 ron respectiv 500 pt quad-uri

Se pare ca iarasi ne intilnim :hi .Deci 1000 Ron pe echipaj - insemnand pilot + copilot .Asa trebuie inteles , se prea poate ca noi sa fi gresit la exprimare , adica intr-un loc am postat pe persoana iar pe cealalta pt echipaj .

Link spre comentariu

ATENTIE !!!PT CEI CARE AU COMPLETAT FORMULARUL DE INSCRIERE CANDVA AZI NOAPTE SAU AZTAZI PANA LA ORA 12 .

VA ROG SA COMPLETATI INCA ODATA !!!!!!

SERVERUL DE GAZDUIRE NE-A FACUT FIGURI , ASA ESTE PROBABIL CA AM PIERDUT INSCRIERI .

Multumim pt. intelegere .

Link spre comentariu

Rugaminte - puneti o lista cu inscrisii validati (ca sa zic asa)!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Eu l-am completat acum.

Ar fi interesant daca ar putea fi vizibila lista celor inscrisi.

OK . Este o idee buna . Deocamdata sunt 2 echipaje inscrise deci maine voi posta aici ce se aduna pana atunci . Max , inscrierea ta a ajuns , deci e bine , functioneaza.

Link spre comentariu

Eu l-am completat acum.

Ar fi interesant daca ar putea fi vizibila lista celor inscrisi.

la ce clasa?

Open.

Inca nu am masina de extrem adevarat.

Link spre comentariu

Navigator(copilot) ???

Am. Pe Landy. :grin: :h5 Sper numai sa nu ma lasa in ultimul moment ca si Gura Humorului ca ma urc cu masina pe el cand il prind. :P

Link spre comentariu

Inscrierea este 500 Ron de persoana

Scuze daca nu am citit foarte atent posturile si informatia exista pe undeva: cei 500 ron/persoana includ si cazarea sau ne luam bani separat?

Intrebarea 2: simexuri la clasa standard primiti?

Ideea este ca ma bate gandul sa particip la clasa standard asta doar daca reusesc sa-mi conving.... nu, nu sotia ci copilotul! :grin: :ha:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Inscrierea este 500 Ron de persoana

Scuze daca nu am citit foarte atent posturile si informatia exista pe undeva: cei 500 ron/persoana includ si cazarea sau ne luam bani separat?

Intrebarea 2: simexuri la clasa standard primiti?

Ideea este ca ma bate gandul sa particip la clasa standard asta doar daca reusesc sa-mi conving.... nu, nu sotia ci copilotul! :grin: :ha:

Iti raspund eu.

Da, cei 500 de ron includ s cazarea din cate stiu eu.

Cu Simex la Standard?????? :uameni

Skipper e copilotul cel speriat? :ha: :ha:

Link spre comentariu

salut,

aici un mic film de sambata seara la pregatirea traseelor. Toyota s-a grabit un pic si a iesit in decor. N-ar fi fost nimic daca aveam un ochet. Asa fara ochet, scripetele a forfecat sufa de pom si cam atat (s-a rasturnat complet). Intr-un final (la 1 noaptea) cu echipa completa s-a reusit extragerea.

M Pajero MK I - 2.3TD - 86

T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare