Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST

Postări Recomandate

Re: CUPA CLUJULUI 2008 - 7-10 AUGUST

:uameni :ha: :ha: :ha: :ha:

http://www.clujeanul.ro/sport/off-road-ul-cupa-clujului-la-final-2911698

"Proba extremă a constat din trolierea maşinilor de teren, legate de un copac cu o funie, una la care piloţii a doar 5 maşini dintr-un număr de 50 au reuşit să o încheie cu succes."

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Motoarele au avut de parcurs un traseu de 150 de metri - o distanţă mică în comparaţie cu etapele precedente, dar care a necesitat concentrarea maximă din partea participanţilor.

:ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator andy_m

"Proba extremă a constat din trolierea maşinilor de teren, legate de un copac cu o funie, una la care piloţii a doar 5 maşini dintr-un număr de 50 au reuşit să o încheie cu succes."

:happy din categoria : "daca taceai filozof ramaneai".

Link spre comentariu

A fost super tare! Roadbook perfect, traseul dificil vineri care a lasat pe dreapta cateva masini, inclusive veveritza mea cu o foaie spate rupta(pe care l-am sudat cu lant pe traseu si am reusit sa termin ziua cu bine facand ultimii 10 km fara frane), sambata cu masina reparata am facut traseul fara dificultati fiind mult mai usoara , singura chestie de comentat ar fi fost un CP pus intr-o pozitie greu de observat din directia de mers , pe care l-am observat din intamplare oprindu-ne acolo pentru orientare.

Felicitari organizatorilor, tuturor participantilor, mi-a placut !

Arpi mersi pentru ca ne-ai ajutat cu arcul de samurai!!!! :wink:

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

Mai intai de toate felicitari organizatorilor Gyula, Pepi si echipa. :bravo

Pentru noi (cei 4 de la Ploiesti intr-un Mitzu Pajero) a fost o experienta fascinanta. :bravo

Cu toate ca am participat prima oara si la categoria Standard am gasit de toate: competitie, adrenalina, navigatie, echipa, natura. Imi inchipui cum o fi sa zicem la cat. Open.

Urmare a concursului de la Cluj este comanda si pregatirea a 3 veverite (cel mai probabil) si pe-aci ti-e drumu catre Cupa Maramuresului. Sa speram ca vom reusi in timp util.

Felicitari :bannana :bannana :bannana

macinici

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

:happy din categoria : "daca taceai filozof ramaneai".

:ha: :ha: :ha:

Asta da ziarist !!

Link spre comentariu

este un subiect pe undeva cu numele : "Cupa Clujului 2008 - Poze si impresii" .

aici vei gasi mutle poze si linkuri spre altele.

paul

M Pajero MK I - 2.3TD - 86

T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare