Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire pe Varful Bihor.

boerumarius

Postări Recomandate

Re: Iesire pe Varful Bihor.

Cum spune si colegul Big Daddy:h5 Muntele Gaina este o varianta , de la asfalt faci cam 30 minute, pana acolo poti vizita cascada Pisoaia, merita pentru ca este foarte frumoasa. Deasemenea din Albac poti sa mergi spre Fantanele si de acolo spre cascada Voalul Miresei, e foarte spectaculoasa. Poti sa te intorci prin Padis iar de acolo prin Cheile Galbenei. acesta este un traseu de dimineata pana seara pe care poti sa-l faci cu at-uri si unde ochiul se bucura de privelisti minunate:wink:

Varful Bihorul este inca o optiune buna iar ghetarul Scarisoara poate fi vizitat usor acum dar pana acolo privelistea este superba. De la ghetar poti trece prin Casa de Piatra si te poti intoarce in albac prin Horea. Daca tot esti prin zona recomandarea mea este sa nu ratezi Pestera Ursilor, cu siguranta nu ai sa vezi multe la fel, e pur si simplu unica in Romania:banana

Toate aceste trasee sunt semnalizate cu indicatoare rutiere asadar nu ai nevoie de gps sau harti, sper ca te-am putut ajuta iar daca mai vrei si alte trasee da un semn:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire pe Varful Bihor.

Multumesc pentru recomandari pit ciprian dar am atins toate zonele enumerate de tine exceptand : Padis,Cascada Voalul Miresei si Cheile Galbenei pe care dealtfel sper sa ajung in aceste zile.

Varful Bihor si Muntele Gaina erau in plan desi le-am facut in anii trecuti. M-ar interesa daca mai sunt alte cai de acces decat cele pe care le stiu : din Arieseni si respectiv din Vidra.

Drumurile din Apuseni care sunt marcate pe Google Earth le-am facut in mare parte : intre 2009-2012.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare