Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Eurocarpatica Baja international ediatia a V-a

Max
 Share

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asa e si cred ca voi fi medicul din partea Romaniei la aceasta competitie...

Foarte curios daca voi intalni acolo pe cineva de pe acest forum :roll:

Pe mine sigur o sa ma intalnesti. :lol:

Apropo de prieteni, am vazut Land Cruiser 80-ul acela taiat cu faruri de Astra de la BM... e super impresionant!

E de vanzare. Vreo 20.000 de euro. Si ceva...

Trebuie sa ii pun anuntul aici dar nu am avut timp sa ma duc sa ii fac poze. Suspensie super smechera, sistem automat de stingere a incediilor, rollcage. Scaune, centuri etc... Toate standard FIA.

4200cc turbo intercooler, 24de supape.

Merge de rupe.

Muresan Claudiu (Utu)... merge si el sa se masoare cu ceilalti...

asa am zburat si noi la mures cu G-ul, dar se pare ca telescoapele de RABA nu-s facute pt asa ceva :) ...btw, la un telescop pe fata a zburat bucsa si vreau sa va spun ca o bucata de shlap romanesc pe post de bucsa, +sufa cu clicket ca sa-l tina, au tinut la doua zile de concurs :shock: De fapt a fost singurul telescop care a ajuns la finish :twisted:

• 2 weeks later...
sint curios ce va face Opel-ul???? :oc :shock:

Opelul ala...numai sigla a mai ramas de Opel. Din cate am inteles are motor de peste 400 de cai.

Landy, unde ai fost de nu te-am vazut?? :oc

Dupa start am urcat la Izvoare, si am intrat pe traseu cca 1 km, dupa niste curbe. Scene foarte faine. Si da, cum a zis Tuparu... ce masini au avut ungurii... :10 ...dar si cehii cu cei 3 Mitsubishi ai lor - superbe! (printre ei castigatorul de anul trecut de la Baia Mare).

La prima cursa Huta-Certeze - Izvoare au participat doar masinile straine. 18 la start, 17 la sosire. Bowlerul verde din Ungaria s-a rasturnat putin, au incercat sa iasa din situatie cu forte proprii si au distrus ambreiajul. Dupa cursa am plecat pe traseu sa-i cautam (inca nu stiam ce au patit), ne-am intalnit cu rescue car si i-am calauzit pana la Blidar unde pana la urma am gasit si Bowlerul, era deja tractat de un Nissan al, politiei de frontiera. Ca sa nu piarda timpul la forfait, l-a luat Toyota de rescue si i-a tractat mult mai repede.

Am stat pana aproape de ora 11 seara pe acolo, si ies si maine.

Era acolo Gabi Nicolae cu echipa de Dakar RO, Mleo cu ARO refacut pe componente Land Rover - arata f. fain, vedem ce face maine...

Micsorez ceva fotografii si pun cateva imediat.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use