Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Eurocarpatica Baja international ediatia a V-a

Max

Postări Recomandate

sint curios ce va face Opel-ul???? :oc :shock:

ai si tu o problema :P :D

eu unu m-am indragostit de opelu ala...sau ce-o fi...asa o sa arate si a mea :oops:[/quote:3qk67aec]

nu am o prob, tocmai arata super fain si sint curios cit e de fiabil :P :dr3 :jp1 :F :dr :dr :dr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

faine poze si asteptam in continuare

p.s. ARO-ul din poza este de fapt un Range Rover cu motor de 3950 cmc, V8, 187 cp. si are montata o caroserie de Aro 10 Super Rallye

sper sa se claseze cat mai sus Mihai (mleo) ca la cat amuncit la ea.... numai el stie

nu pot sa nu remarc diferenta enorma intre materialul de concurs unguresc / cehesc si cel al baietilor de la noi....

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

nu pot sa nu remarc diferenta enorma intre materialul de concurs unguresc / cehesc si cel al baietilor de la noi....

Si cand ai masina sub tine... de 400.000 -800.000 euro, asta e numai o mica parte... mai e logistica, service, piese de schimb, si nu in ultimul rand organizare si antrenament...

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Urmeaza tura de azi de fotografii...

Zi dinamica si azi. Cu destul de multe probleme tehnice... Cehul Zapletal pe Mitsubishi Pajero (castigatorul din 2006) a ramas mult timp blocat undeva pe traseu din cauza unui pivot. Cehii sunt ghinionisti acum cu pene de cauciuc... alearga cu rotile facute ferfelita... Un Nissan pick-up maghiar cu probleme de toba, si parca si altele... Frontera verde maghiar tot niste probleme tehnice... Gabi Nicolae probleme pe la amortizoare... Niva din Brasov defectiuni cred ca la diferential... Muresan Claudiu cu Toyota a aterizat intr-o rapa... cu multiple forte masina s-a recuperat intai de un TAF, apoi l-a tractat o vreme mleo parca (?), si din Sighetu Marmatie l-am tractat eu pana in Izvoare. Vedem ce se mai intampla maine, si apoi rezultatele.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare