Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa a 5-a a CNOR 2013 - Muscel Adventure Trophy 2013

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Etapa a 5-a a CNOR 2013 - Muscel Adventure Trophy 2013

v am zis eu... e inca liniste deseara incepe furtuna!sa speram ca numai aici in topic

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Ba Elefante, da hot te-ai mai facut:)

Am terminat si az, a fost ciudat:) relatari mai tarziu:)

Ba Elefante, da hot te-ai mai facut:)

Am terminat si az, a fost ciudat:) relatari mai tarziu:)

bravo!asteptam poze clasament si relatari :br:tk

"ELEFANTUL"

trebuia sa ma duc eu acolo ca acum era plin de poze si filmulete,dar asta e mai asteptam ca oamenii as obositi si poate nu prea au chef de postari:ang1

"ELEFANTUL"

am mai gasit un clasament de azi de la trial si final open

1236097_10200615995781570_74926518_n.jpg.8a4ac4a42ee7e7ef041d22e635dc534e.jpg

bravo baieti !

Edited by marx5

"ELEFANTUL"

A fost o etapa foarte faina,o lupta apriga pentru primele 3 locuri :grin:

Traseele au fost pe gustul meu,85km in prima zi si 95 in ziua 2,au avut tot ce trebuie urcari smechere,ravene,rauri,gol alpin si rally raid....am dat nota maxima.

RB corect si distante corecte dar din pacate format A4 si scris de mana :old

Ne-am luptat la greu cu Florin si cu Luci,asa ca dupa ziua 2 Florin avea 4 minute fata de Luci si Luci 2 minute in fata noastra.

La trial am reusit sa-i furam lui Luci locul 2 si am relansat campionatul cu ocazia asta :2dr

Abia astept etapa de la GTC :banana

Felicitari organizatorilor,mi-a placut si mai vin :grin:

Edited by cfantana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Bravo baieti. Sa inteleg ca podiumul la open pe anul asta e oarecum conturat. Meritati toti cu prisosinta locurile astea si numai voi stiti cat efort ati depus ca sa ajungeti aici. Va doresc in continuare sa purtati acelasi vis arzator , la care toti concurentii ravnesc.

cind oi putea pune pozele la marimea pe care le scoate aparatul voi arunca si eu poze aici. Nu stau sa micsorez...!

pana atunci ceva poze pe facebook.

.

https://www.facebook.com/piedemonte.alexandru/media_set?set=a.281008432040240.1073741859.100003932553729&type=1&notif_t=like

Multumesc Gigi si echipa, pentru aceste 2 zile de offroad adevărat, trasee 5*

Felicitări castigatori si

Un multumesc special lui SuperAlfi, ca fără el nu era posibil sa ne dam a doua zi

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

cind oi putea pune pozele la marimea pe care le scoate aparatul voi arunca si eu poze aici. Nu stau sa micsorez...!

pana atunci ceva poze pe facebook.

.

https://www.facebook.com/piedemonte.alexandru/media_set?set=a.281008432040240.1073741859.100003932553729&type=1&notif_t=like

Observ ca pe PM ma ignori dar te intreb aici. E chiar atat de dificil ca macar vreo 4 poze sa le micsorezi si sa le postezi direct pe forum asa cum fac multi dintre noi? N-am facut forumul asta ca sa ne mutam toti pe facebook iar multi chiar nu au cont de facebook.

Crezi ca nu as vrea ca sa putem posta toti pozele la marime mare direct aici? Din pacata nu am reusit tehnic sa asiguram treaba asta. Platesc o gramada de resurse suplimentare ca sa avem spatiu pt poze dar, din pacate platforma tehnica a forumului nu permite postarea de poze in format foarte mare.

Apreciez pozele facute de tine dar forumul acesta nu e doar o interfata catre facebook.

[RIIntradevar a fost o etapa foarte faina,trasee super,rb foarte bune si concurentii pe masura din toate punctele de vedere!!!!si mai ales un fair play de nota zece!!!pe linga faptul ca merg foarte bine marinica cu tuparu,florin si cu marius,sint niste oameni deosebiti ca si caractere si ca fair play!!!bravo baieti si sa o tineri tot ada!!!!dupa cum sa vazut din clasament,diferentel dintre noi au fost foarte mici,totul sa jucat in ultima zi,dar lucrul acesta nu i'a influentat nici un pic pe cele doua echipaje,cind a fost vorba de a ma ajuta!!marinica si tuparu in prima zi mi'au imprumutat un capat de bara care inca este pe masina,iar a doua zi,conducta de ambreiaj,in traseu!va multumesc baieti!!!!multumesc si la florin si marius care au oprit de ficare data sa vada daca ma pot ajuta!!!!pentru noi campionatul "sa terminat" si incepem unul nou la gtc!!!!cu marinica tuparu florin si marius!!!!au sa fie foarte interesante ultimele doua etape!!!!felicitarii cistigatorilor ,forin si marius ,felicitari marinica si tuparu!!!!!felicitarii organizatorilor pentru efortul depus,trasee foarte frumoase si rb f bune!!!

Un filmulet din trial cu Robert Tutuianu ,la clasa extrem[video=youtube_share;1TCPWt-4FW8]

[video=youtube;1TCPWt-4FW8]

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

nu vreau sa va suparati pe mine dar parca la alte etape/competitii era mai multa comunicare pe topicul afarent.

rugamintea mea este daca poate posta cineva clasamentul general final la toate clasele sa stim si noi ce sa intamplat.

nu vreau sa va suparati pe mine dar parca la alte etape/competitii era mai multa comunicare pe topicul afarent.

rugamintea mea este daca poate posta cineva clasamentul general final la toate clasele sa stim si noi ce sa intamplat.

la open l am postat eu la restul ...lipsa:sr

"ELEFANTUL"

la open l am postat eu la restul ...lipsa:sr

stai linistit merci fain la open am vazut e ok ma interesa la standard si extrem ca am auzit ceva povesti si vroiam informatia oficiala nu cea pe cale orala ca la Miorita:)

Clasamentele oficiale:

Clasa STANDARD

http://www.club4x4.ro/competitii/muscel_standard.jpg

Clasa OPEN

http://www.club4x4.ro/competitii/muscel_open.jpg

Clasa EXTREM

http://www.club4x4.ro/competitii/muscel_extrem.jpg

TRIAL

http://www.club4x4.ro/competitii/muscel_trial.jpg

Multumim mult echipajului cu nr 15 JOHN si Goganu au fost super si cam singurii care ne-au ajutat au tras un copac cu troliul si au pierdut ceva timp cu noi,ceva ce nu se prea mai intimpla pe la clasele standard si open,nu mai spun ca piatra portocalie care era un reper in pozitie a fost aruncata la cativa metri ca sa nu se mai gaseasca urmatoarea pozitie,iar a doua zi unde trebuia sa faci dreapta pe un slab vizibil si sa urmaresti banda ea nu mai exista nu din vina organizatorilor sa fii fost din cauza vantului sau doamne fereste din cauza cocurentiilor care au trecut pe acolo????????????????????????orisicum organizarea a fost super NEA GIGI este ceasul BING BANG Multumim organizatorilor.Florin si Andi

Echipajul 15 a primit si premiul de fair play dar nu au fost prezenti sa il ridice,l-a luat cineva si o sa ajunga la ei.

Piatra vopsita era si la noi intoarsa pe dos,poate a batut vantul mai tare si a rasturnat-o :ha::ha::ha:

Ne vedem la GTC :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use