Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseniada - 1st edition (si nu ultima)

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Apuseniada - 1st edition (si nu ultima)

Faine poze, faine tare!

Luna asta nu mai pot iesi, dar in septembrie, octombrie trebuie musai sa mai iesim pe undeva.

Culorile vor fi si-mai-si! Inchipuiti-va cum e sa prinzi de la verde, la galben, la aramiu si rosu!

• Like 1

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dimineata este punctuala. Ne despartim iarasi. Chiar si pe strada, despartirea a fost completa...Eu cu Cristi mergem in stanga, Iulian si Sorin in dreapta. Ajungem intr-un tarziu, dupa ceva drum, la Baile Felix. O scurta sedinta de shopping, un gratar tarziu in seara, ante-lubrefiat cu ceva tarie si stins cu bere....A doua zi s-a impartit intre piscina si o plimbare prin statiunea extrem de aglomerata. Pestea astea se adauga un pranz ratat la un restaurant gen impinge tava. Reluam shoppingul de provizii si ne facem seara mai buna langa gratar.

Am tot incercat ceva variante de offroad, insa muntele nu e tocmai aproape si sa faci 160km (dus-intors) parca nu prea pica bine, asa ca sambata am abandonat fortuit piscina (coada de sute de persoane) si ne-am croit drum catre Pestera Ursilor. Si nu ne-a parut rau. Sau pe aproape, caci atunci cand am auzit de taxa de fotografiat in pestera mi s-a pus pata. Cum soata mea sufera de claustrofobie, mi-am calcat pe inima si am platit. Valoarea nu era mare, insa gestul in sine m-a scarbit enorm.

intrarea in pestera m-a umplut de spume, caci eram bagati precum vitele la grajd. Colac peste pupaza dupa ce intram, incepe ghidul povestirea intr-o limba in care maghiara si romana si-au dat intalnire. Era un fel de Laszlo Tokes amplificat de cateva ori, greu de urmarit si de inteles. L-am ignorat aproape instant si am trecut la fotografie. Si nu mi-a parut rau deloc.

NKN_1493.jpg

NKN_1506.jpg

NKN_1510.jpg

NKN_1562.jpg

NKN_1566.jpg

NKN_1568.jpg

NKN_1570.jpg

NKN_1595.jpg

NKN_1597.jpg

NKN_1598.jpg

NKN_1605.jpg

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Ca un post-scriptum la intrega aventura, duminica in drum spre casa am hotarat cu Cristi sa mai bagam inca o data "roata" in teren. L-am cooptat si pe Zoli, care a binevoit a ne insoti de la Baru pana la Valea de Brazi, unde drumurile noastre s-au separat.

NKN_1656.jpg

NKN_1668.jpg

NKN_1670.jpg

NKN_1673.jpg

NKN_1682.jpg

NKN_1684.jpg

NKN_1686.jpg

NKN_1687.jpg

NKN_1688.jpg

NKN_1689.jpg

NKN_1690.jpg

NKN_1693.jpg

NKN_1694.jpg

Dupa ce ne-am despartit, eu cu Cristi am continuat catre Valea de Pesti pe unde am trecut muntele catre Runcu (Gorj), apoi cap-compas catre casa.

Urmeaza zilele de vine sa revin si cu ceva video de la "locurile cu faptele". In speranta ca nu v-am plictisit prea tare,

Cu bine pana la urmatoarea aventura,

Catalin (pentru prieteni URSU).

PS.Merita mentionat ca ieri am intalnit un inconstient de-a dreptul. Se aventurase conform GPS-ului, de la Runcu si avea mare ambitie sa treaca peste ceea ce va spuneam la inceputurile relatarii mele ca tinde sa devina extrem cat de curand. Un Renault Laguna break, o familie cu doi copii. Ne-a intalnit la timp, caci era ultimul loc unde putea intoarce masina. Nu era foarte convins, insa sotia a tras o sperietura zdravana cand a trebuit sa coboare ceea ce urcasera - cei care au mai fost pe acolo stiu de viitura care a rupt un pod. Ghidat de Cristi si sprijinit pe laterala de mine a reusit si a coborat fara sa-si lase baia de ulei pe acolo sau alte elemente de caroserie. Consternarea de pe fata femeii era vizibila de la o posta, iar bietii copii taceau malc.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

primul videoclip

NADS Fitted

Link spre comentariu

... La un moment dat nimerisem un loc tare fain, cu o manastire in constructie, de unde ceva drumuri de taf ne-ar fi dus la vale catre un loc numit casa de piatra, dar nici nu era exact unde voiam sa ajungem, si nici nu stiam exact daca putem cobira pe acolo. Dar cu alta ocazie merita cercetat locul.

Locul cu manastirea se numeste Poiana Calineasa, si da, se poate cobora inspre Casa de Piatra, si de acolo poti merge si spre Padis. Drumul nu e chiar asa de dur, portiunile tari au si alternative mai soft.

Arunca un ochi aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78105-Iesire-in-Tara-Motilor-la-Monumentul-lui-Horea-%2826-28-04-13%29&p=885523&viewfull=1#post885523

Editat de crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

La mine merge greu cu prelucrarea video, lucrez de pe un HDD extern din lipsa de spatiu si-mi face zile fripte. Amu lucrez la partea a doua din prima zi.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Multam', Crisguide!

Numele il stiam, ca ne zisese gazda, dar ce se intampla la vale de salase (pana acolo am coborat) nu stiam. Eu fusesem tentat sa mai cobor, dar pana la urma a invins ratiunea :)

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Ziua 1 partea a doua....dupa intalnirea cu Zoli..

PS...inca in curs de procesare...ceapa ma-sii...

NADS Fitted

Link spre comentariu

Multam', Crisguide!

Numele il stiam, ca ne zisese gazda, dar ce se intampla la vale de salase (pana acolo am coborat) nu stiam. Eu fusesem tentat sa mai cobor, dar pana la urma a invins ratiunea :)

Nu trebuie coborat la casele din vale, se merge undeva intre manastire si casele din dreapta, de pe coama (mai exact foarte aproape de casele de pe coama).

Eu personal nu am track-ul, dar cineva in tura aceea avea GPS si sigur a inregistrat.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Sa va fie de bine ... acum am picat si eu acasa ... cind ma gindesc ca in timp ce voi erati acolo, eu imi coceam oualele la mamaia ... fsf

• Like 1

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

In curs de procesare...

http://www.youtube.com/watch?v=N_ZKmNIvEGA

NADS Fitted

Link spre comentariu

NADS Fitted

Link spre comentariu

Iata-l si pe Scaraoski...

vlcsnap-2013-08-22-21h05m41s145.thumb.png.4e599e90b88e486fed54507dbd7d2c1d.png

NADS Fitted

Link spre comentariu

NADS Fitted

Link spre comentariu

=))

James Cotton - Dealing with the devil....acum mi-am dat seama si unde bati apropoul :) E clar....si tu esti odihnit :))

NADS Fitted

Link spre comentariu

NADS Fitted

Link spre comentariu

NADS Fitted

Link spre comentariu

Ultima compilatie unde aparem in formatie completa.

In zilele care urmeaza o sa pun o scurt montaj cu "sequel"-ul (eu, Cristi si Zoli).

NADS Fitted

Link spre comentariu

Iata si primul "sequel", ai carui protagonisti suntem eu, Cristi si Zoli. Cum YT ma seaca in privinta copyright-ului de la coloana sonora, am schimbat genul de muzica. Primesc notificari pe mail, clipurile apar cenzurate in unele tari, sau cu coloana sonora lipsa.

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare