Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseniada - 1st edition (si nu ultima)

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Apuseniada - 1st edition (si nu ultima)

Cum YT ma seaca in privinta copyright-ului de la coloana sonora, am schimbat genul de muzica. Primesc notificari pe mail, clipurile apar cenzurate in unele tari, sau cu coloana sonora lipsa.

Las', ca-i ok si asta,"pe traditional" :wink:.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

No ca ideea cu traditionalul era binevenita si mai devreme! Ce poate fi mai nimerit pentru filme de Apuseni decat muzica asta?

PS. Hora din primul clip e din Apuseni sau din Maramu'? As zice Apuseni, da' suna zongora pe fundal. Piesa a doua e morosana suta'n suta!

PPS . Vezi urcarea de la 4.20. Aia e pacat ca nu am facut-o, si acum imi plange inima ca daduram cu intorsu'

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Si....ultima "felie" de aminitiri in miscare...

Materialele foto si video din partea mea s-au "gatat"....

@Zoli...la Prima melodie ii zice "Barbatesc de Maramures". A doua....Ciobanelul. Interpretate de inegalabilul Dumitru Farcasu.

Referitor la urcarea aia, eu eram dispus sa o facem, nu stiu insa in ce masura era si ... Cristi. In plus...drum mai aveam destul pana acasa si din pacate nu mai puteam prelungi "dezmatul" cu nici macar un minut. Chiar azi am discutat cu Cristi la o cafea...am fost de anduranta....sa venim de la Oradea atata amar de drum si sa mai si iesim de pe asfalt...Oricum, in privinta urcarii ne-am delectat cu urcarea de la Valea de Pesti...

Atat de nerabdatori eram sa ajungem acasa ca am uitat de Cristi cu ale sale Simexuri....cred ca si el a uitat ca are Simexuri pe masina...100-110-120 i-am dat pana cand am ajuns acasa...Conduceam totusi de 14 ore....

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare