dansoare Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 salut! am chef si timp sa ies duminica in zona cimpina-valea doftanei. traseul va fi usor-mediu,vremea se anunta destul de buna. voi pleca din bucuresti in jur de 8.30-8.45. cei care doresc o aerisire si nu au altceva de facut sint bineveniti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: iesire duminica 8.09 Despre dotari?Eu am cauciucuri de iarna,fara troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: iesire duminica 8.09 salut! am chef si timp sa ies duminica in zona cimpina-valea doftanei. traseul va fi usor-mediu,vremea se anunta destul de buna. voi pleca din bucuresti in jur de 8.30-8.45. cei care doresc o aerisire si nu au altceva de facut sint bineveniti. Daca gasesc copilot ma bag si eu .... Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: iesire duminica 8.09 Din diminieta pana seara? Ora de plecare? mai multe please..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei ora de plecare am precizat-o: 8.30-8.45. de dimineata pina spre seara,gen plimbare nu contracronometru. trasee sint multe in zona,majoritatea le-am mai facut. daca e uscat merg si AT-uri,daca e noroi minim MT. acum nu cred ca e foarte mult noroi dar in padure nu se stie niciodata. sa vedem daca si citi ne stringem si avem de unde alege. personal as opta pt o urcare pe plaiul orjogoaia in creasta baiului dupa care sint multe variante de coborire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Va nimeriti la fix in Valea Doftanei. E festivalul cascavelei, o cascavea, o tuica, un must, o pastrama... Sa aveti drum bun. :) ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madalind Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei ma bag si eu...vitara v6, lwb, mt, fara troliu sau alte accesorii de recuperare am mai iesit in zona madalin 0736104380 Editat Septembrie 7, 2013 de madalind Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Pe Baiului prin Orjogoaia la cum e timpul acum nu cred sa fie probleme cu AT-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei deci sintem doi: 1.dansoare,patrol y61,troliu,simex 2.madalind,vitara,MT ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 Daca gasesc copilot ma bag si eu .... La naiba..Se anunta traseu usor spre mediu..As veni si eu dar vorbele tale ma sperie..:uameni Unde e intalnirea si cand?Sa inteleg ca fara copilot nu merge...? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei ne intilnim la petrom baneasa la 8.30-8.45. copilot vor cred pentru inlaturarea plictiselii! cred ca va fi uscat deci intr-adevar traseul e usor-mediu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Daca nu deranjez vin si eu cu Jimny echipat cu simex si troliu si cu una bucata sotie +copil. da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei cred ca o sa vin si eu.As zice sa intalnim la 10.00 la OMV Campina pentru cei care nu vin din Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei ok. e bine 10-10.15 la OMV Campina.sintem deci 4: 1.dansoare-patrol 2.madalin-vitara 3.piticu82-jimny 4.marius-Campina. Editat Septembrie 7, 2013 de dansoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Ne bagam cu 2 masini, H2 si Pajero, Andi Damiri si Adrian Lozinca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei ok,ora si locul le stiti din posturile anterioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Atunci ramane la 10.00 - 10.15 OMV Campina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei sigur! pun aici si telefoanele mele pt orice eventualitate:0723521411, 0766318588. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Ramane petrom baneasa sau omv campina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Ma bag si eu,oferta e prea tentanta..Chiar de nerefuzat! 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Daca mai primiti...vin si eu . Ora 10.00 omv Câmpina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei cum preferati! eu zic sa ne vedem cei din bucuresti la petrom baneasa. dar e ok si la campina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei oho,s-a marit gasca! bravo! ne vedem mine. o seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Sa inteleg ca se poate lasa si cu o sesiune de gratarel,sau se vine cu conserve..?Nu de alta,dar sa nu ma trezesc nepregatit.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei mincare la pachet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate