Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei

dansoare

Postări Recomandate

salut! am chef si timp sa ies duminica in zona cimpina-valea doftanei. traseul va fi usor-mediu,vremea se anunta destul de buna. voi pleca din bucuresti in jur de 8.30-8.45. cei care doresc o aerisire si nu au altceva de facut sint bineveniti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire duminica 8.09

salut! am chef si timp sa ies duminica in zona cimpina-valea doftanei. traseul va fi usor-mediu,vremea se anunta destul de buna. voi pleca din bucuresti in jur de 8.30-8.45. cei care doresc o aerisire si nu au altceva de facut sint bineveniti.

Daca gasesc copilot ma bag si eu ....

Defender 90 TD5
Link spre comentariu

Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei

ora de plecare am precizat-o: 8.30-8.45. de dimineata pina spre seara,gen plimbare nu contracronometru. trasee sint multe in zona,majoritatea le-am mai facut. daca e uscat merg si AT-uri,daca e noroi minim MT. acum nu cred ca e foarte mult noroi dar in padure nu se stie niciodata. sa vedem daca si citi ne stringem si avem de unde alege. personal as opta pt o urcare pe plaiul orjogoaia in creasta baiului dupa care sint multe variante de coborire.

Link spre comentariu

Re: iesire duminica 8.09

Daca gasesc copilot ma bag si eu ....

La naiba..Se anunta traseu usor spre mediu..As veni si eu dar vorbele tale ma sperie..:uameni

Unde e intalnirea si cand?Sa inteleg ca fara copilot nu merge...?

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

ne intilnim la petrom baneasa la 8.30-8.45. copilot vor cred pentru inlaturarea plictiselii! cred ca va fi uscat deci intr-adevar traseul e usor-mediu.

Link spre comentariu

ok. e bine 10-10.15 la OMV Campina.sintem deci 4:

1.dansoare-patrol

2.madalin-vitara

3.piticu82-jimny

4.marius-Campina.

Editat de dansoare
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare