Alin Costel Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Prezent si bobaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei S-a marit bine gasca, asa ca sa ne auzim cu bine dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei s-a marit bine! hai minitehnicus ca nu am copilot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Ne vedem la Campina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Bv ! F frumos ! Multumim organizatorului si la mai ...multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Bv ! F frumos ! Multumim organizatorului si la mai ...multe. Pai... poze ? :grin: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei fu misto :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei o iesire foarte reusita! H2-ul cu AT-uri s-a chinuit ceva prin padure,s-a rupt si o bara de conexiune la un samurai aproape de iesirea in gol alpin. toate astea ne-au intirziat putin asa incit baietii din Ploiesti si Cimpina au dat bice cailor putere-si ii inteleg pt ca ei sint obisnuiti cu alt ritm! am ajuns pe la 15 la lacul de sus unde am mincat dupa care in 45 min am fost pe creasta baiului. am parcurs-o pe toata si am coborit in secaria. vreme superba cu o mare limpezime a atmosferei! frumos! oameni de calitate deosebita! multumesc tuturor pt participare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Nu gasesc cablul de date.. :fr2 Imi vine sa ma bat singur,le descarcam de aseara.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Sal tuturor, multumim lui Dan pt iesirea de duminica, atmosfera si peisajele au fost super:br Sper ca baiatul cu samuraiul a recuperat masina si totul este bine G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei Samuraiul a coborat din padure, dar inca nu gasesc capatul de bara pe partea dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: iesire duminica 8.09 - zona cimpina-valea doftanei nu gasesc capatul de bara pe partea dreapta. pune-i high-steer cu brat de mercedes si rezolvi mai multe probleme. Editat Septembrie 11, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate