Vizitator mao Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Oleg, lasa ca nici cu voi nu mii rusine :) mergeti glontz. Razvane, daca era ud diferentele erau mult mai mari si era mai frumos zic eu. Cat despre peisaje..... ne scuzi :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Cateva imagini din interiorul masinii din a doua zi [video=youtube;-rps6o1DZU0] Foarte fain traseul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Foarte fain traseul. :grin: Luci am mers mai tare decat tine :ha::ha:, lasa ca te prind eu din urma la MM, ca la odorhei :grin:numai sa nu mi se mai rupa masina :tk Bravo voua ati mers incredibil , ff frumos , meritati :1:1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 trialul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTC Motorsport Postat Octombrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Avem foarte multe poze de la fotografii oficiali GTC Trophy 2013 ( Elena Hîrțan, Adina Popescu, Alex Florea) carora le multumim pe aceasta cale. Punem aici doar cateva sa nu va invadam prea tare spatiul. Mai multe regasiti pe https://www.facebook.com/GTCtrophy GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Frumoasa intrecere a fost!!!! Trebuie sa ne punem si noi o camera in masina sa facem schimb de imagini :grin: La Baia Mare totul sau nimic :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 [/LDragilor,doua sufe imi pun si ma leg de voi,ca sa nu ne pierdeti cumva!!!!Fara a incerca sa va "piaptan",asa cum am mai spus'o,sinteti niste concurenti de nota zece*!!!!Indiferent care cistiga campionatul,il merita pe deplin,dupa ce a luptat umar la umar,cu celalat!!Succes baieti!!!Dar...nu din ala cum zice Marinica!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Tupare, pun pe un dvd filmarile si ti le aduc la Baia Mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 GTC Trophy a fost prezent si la Digi Sport, in emisiunea "Grila de Start" de Duminica 29.09 ora 11.30. Se pare ca emisiunea a fost lider de piata la audienta pe segmentul orar respectiv. Este bine ca am spart gheata si la o televiziune nationala de nisa, la emisiunea dedicata motorsportului. Multumim prietenilor de la Discovering Transylvania, care au filmat si realizat filmul pana Sambata seara, trimitindu-l in timp util la Digi Sport. [video=youtube;OyW-4OQ7s2g] Cine are nevoie de profesionisti, rog sa acceseze http://discovering-transylvania.com/ Editat Octombrie 4, 2013 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Si inca un film de duminica Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Chiar daca m-am străduit sa termin trialul am luat abandon. Am mai patit-o si la Odorhei. Sunt singurul care am luat abandon desi am terminat si am dat spectacol cu o răsturnare executata rapid si fara emoţii . Promit ca data viitoare când va mai fi greseala asta repetată , voi mazgali cu pixul cam asa: L ab  . Îmi cer scuze dar am muncit un pic, mi-am rupt masina un pic mai mult si nu vreau ca de fiecare data cei care nu participa sa-mi spuna ca am abandonat. Oricum trialul a fost frumos si mi-a placut . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Mihai,pacat,pentru ca ai facut un show de nota 10 in trial,aplauzele spectatorilor au spus totul!!!!Ma gindesc ca vii la baia mare si acolo vei sparge ghinionul cu triale'le! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Mihai conform regulamentului trialul are un timp maxim de 10 minute. Tu ai terminat trialul in 11minute si un pic, drept urmare ti s-a acordat timp maxim. Din pacate insa in regulament nu se face diferenta intre timp maxim si abandon... Poate la anul reusim sa mai modificam una / alta. Pana atunci insa nu pot decat sa te felicit pentru spectacol (lucru pe care l-am facut si cand ai ajuns la finish) ! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 [/LDragilor,doua sufe imi pun si ma leg de voi,ca sa nu ne pierdeti cumva!!!!Fara a incerca sa va "piaptan",asa cum am mai spus'o,sinteti niste concurenti de nota zece*!!!!Indiferent care cistiga campionatul,il merita pe deplin,dupa ce a luptat umar la umar,cu celalat!!Succes baieti!!!Dar...nu din ala cum zice Marinica!!!! Asa e Luci,a fost un campionat disputat,cu etape frumose si cu concurenti de nota 10.Nu au existat discutii,certuri iar sportivitatea de care am dat toti dovada ma bucura enorm si ma face sa cred ca si in anii urmatori o sa fie curse frumose si concurenti care sa vina sa puncteze in campionat. Ma dau de multi ani in campionat dar anul asta mi s-a parut cel mai frumos!!!! Fie ca cel mai bun sa castige :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Puteti viziona filmul evenimentului GTC Trophy powered by GTC Auto, realizat la cald de Discovering Transylvania Productions: Va urma filmul documentar oficial, dar va dura cateva saptamani sa-l facem. Va fi un film de calitate premium, cu un montaj elaborat,. marca Discovering Transylvania Productions. www.discovering-transylvania.com 1 GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 am pierdut o planetara dreapta de mercedes G pentru punti modelul vechi, in parcarea de la extrem chiar in fata hotelului. il rog pe cel care a gasit-o sa mi-o trimita. planetara a fost invelita intr-o carpa, va rog verificati daca a ajuns la careva din voi. multumesc. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 am pierdut o planetara dreapta de mercedes G pentru punti modelul vechi, in parcarea de la extrem chiar in fata hotelului. il rog pe cel care a gasit-o sa mi-o trimita. planetara a fost invelita intr-o carpa, va rog verificati daca a ajuns la careva din voi. multumesc. Dupa discutia lui Corina cu Zsoka am vorbit cu mecanici mei si au gasit o planetara invelita in carpa rosie langa cortul nostru se pare ca trebuie sa dai o bere la Baia-Mare , vorbim la telefon LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Dupa discutia lui Corina cu Zsoka am vorbit cu mecanici mei si au gasit o planetara invelita in carpa rosie langa cortul nostru se pare ca trebuie sa dai o bere la Baia-Mare , vorbim la telefon Așa o sa si fac Multumesc Liviu si băieți lui, de nota 10 Respect Pedro Si Răzvan, imi place filmulețul cu masina mea la prezentare, bravo! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Am si eu de dat o bere lui Liviu . Ultima data m-a ajutat cu aparatul de sudura. Ne vedem la Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTC Motorsport Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Editat Octombrie 12, 2013 de Yonutz GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Filmari din traseul de ziua I- Open si un pic de Extrem... Mai urmeaza si altele... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Filmari de la clasa Extrem, in special din prima zi de traseu. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Multzam GTC Auto :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 [ATTACH=CONFIG]192394[/ATTACH] Multzam GTC Auto :) Sa le folositi cu placere! Jos palaria pentru cum mergeti :1 Anul trecut ati castigat la Cupa GTC un Warn 8274, deci sunteti abonati la premii la GTC.:ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Razvane,pai la asemenea premii,nu poti zice "pas"!!!!Multumim tare mult pentru tot,inclusiv pt transport care a fost achitat de voi!Domni pina la capat!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate