toni74 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 de la buzau la open mircea sandu - manolache (groparul) andrei standard nicu cojocaru - razvan ( grim) boncu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIM Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Si cand te gandesti ca AIIM (Adina ) e copilot...... acum inteleg de ce au ajuns pe 3 la KAT, Cum sa fie dispuse pensiunile pe 5km de baza. 1km e cea mai departata. Vezi plan cu distante. . Click image for larger version. Name: distante pana la pensiuni.png Views: 21 Size: 540.0 KB ID: 190089 Eu am zis maxim 5 km, caci cam atata devin pe noapte, dupa oboseala de traseu, :clb, :be si :bannana La mine cam atat se fac si-mi doresc sa se fi inventat teleportarea.... Asa ca imi doresc ca echipajele comunicate ca vin din partea cluburilor sa nu se bazeze doar pe aceasta comunicare si sa intreprinda si cele oficiale :wink: adina@gtcmotorsport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 de la buzau la open mircea sandu - manolache (groparul) andrei standard nicu cojocaru - razvan ( grim) boncu Vad ca se aduna ceva masini din Buzau. Ca si anul trecut, vom acorda cupe celui mai bine clasat echipaj din Buzau. Va astept cu drag! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Vad ca se aduna ceva masini din Buzau. Ca si anul trecut, vom acorda cupe celui mai bine clasat echipaj din Buzau. Va astept cu drag! Razvane, pentru ziua a 2-a - Standard - , Dragos Stoica a propus un premiu special Copilotului care va reusi sa ajunga, cu cel mai bun timp la finish, indiferent pe ce pozitie se clasase cu o zi inainte echipajul respectiv. E un premiu special. ...... pentru navigare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin79 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 salutare. daca fac masina vin si eu. sper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Mai simplu de urmarit: Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Echipaje inscrise pana acum la noi pe site: Standard Pilot / Copilot 1. Razvan Sonea / Valentin Capota 2. Valentin (SamuraiBZ) Radu / Alexandru (Retel) Pavel 3. Dan Barbu / Ovidiu Nicolae 4. Terezia Jeremias / Erzsebet (Zsoka) Iernean 5. Sandor Mailath / Szabolcs Lengyel 6. Lorand Szabo / Rolland Szabo 7. Mircea Lazar / Marin Nemes 8. Sorin Manea / Ioana Manea 9. Sandor (Sanyi) Abri / Paraschiva (Piri) Abri 10.Gheorghe Catrina / Bogdan Firica 11.Vilmos (Vili) Nagy / Casaba (Csabi) Romfeld Open Pilot / Copilot 1. Lucian ( Luci ) Neag / Marius ( Mao ) Pop 2. Marian ( Marinica ) Andreev / Constantin ( Tuparu ) Fantana 3. Sorin Parvulescu / Paul Cioban 4. Anton (Toni) Bisceanu / Florian (Rideru) Lazar 5. Florin (Nashu Mare) Stanila / Georgeta (Mitza) Stanila 6. Mihai Turcu / Laura Cocis 7. George (John) Lazariu / Laurentiu (Balauru) Gogan 8. Florian (Beghes) Danci / Marius (Landy) Pasca 9. Viorel Ognean / Valentin (Vali) Rosanu 10.Vlad (Vladone) Viorel / Tudor (Gaganu) Ion 11.Filip Mirescu / Ovidiu (Semaca) Limoncu 12.Oleg Negara / Cristian (Watcher) Logofatu 13.Sorin (GPScu) Sandu / Tiberiu Angelo Cojocaru 14.Laszlo (LACI) Csernatony / Claudiu (Clau) Bucur 15.Razvan (razvanuta) Capatina / Robert (Cobrra) Goicea 16.Bjorn Buckinx / Daniel Lupu Extrem Pilot / Copilot 1. Pedro Pinto / Daniel Blaga 2. Zoltan Torok / - 3. Crinu Andanut / Corneliu Zamfirescu 4. Mihail Pascu / Laurentiu Dobrica 5. Liviu Iernean / Ferenc (Geko) Laszlo 6. Claudiu Ugran / Barna Ravasz 7. Szilard Magyar / Laszlo Tenkei 8. Lucian Tampau / Bogdan Padurariu 9. Robert (tzutzu) Tutuianu / Dan (primaru) Coroama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Asa o sa si arate clasamentele finale:))))) ca si lista asta de inscrieri :))))))) C zici Tupare? Ca nu aud :p :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Asa o sa si arate clasamentele finale:))))) ca si lista asta de inscrieri :))))))) C zici Tupare? Ca nu aud :p :))) Mao, dacă sa termina așa eu nu am cea mai mica problema, poate pentru Robert nu va fi bine, oricum nu stiu dacă permite regulament sa se dea Zoli cu linuta si sa si ia loc 2. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Intrucat cea mai apropiata benzinarie este la 14 km, ca si anul trecut, am rezolvat problema prin aducerea unei cisterne la parcul tehnic. Pretul motorinei / benzinei va fi acelasi ca la benzinarie. Va fi disponibila in parcul tehnic si o vulcanizare mobila, oferita gratuit de catre organizatori si unul dintre partenerii evenimentului. Alte mici amanunte: -cafea de cea mai buna calitate de la partenerul Bristot, gratuit, in toate zilele de concurs -vin de Jidvei la masa festiva de Sambata si la cea de Vineri -mici cadouri la inscriere: polare, sepci, ochelari de soare, lanterne, doze Monster -premii constand in accesorii 4x4 de la ARB, lanturi RUD, anvelope BFGoodrich, gps-uri Garmin, statii si antene President, produse Quick Fist... -asistenta medicala de urgenta cu 2 salvari, o masina 4x4 echipata pentru interventii medicale si un post fix la secretariat -comunicatii asigurate de Nea Vasile -DJ si muzica live in seara de Sambata -diverse surprize Nu am rezolvat inca problema spalatoriei, dar lucram la asta... Va asteptam cu drag! Edited September 19, 2013 by RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Si pentru noi va rugam un loc. Pilot si copilot. Facem si inscriere pe site imediat ce ne gasim buletinele... From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 In seara aceasta am avut sedinta de organizare. Se pare ca numarul de inscrisi oficial pe site sau doar verbal sare in acest moment de 60 de echipaje. Plus o gramada de insotitori, asistenta sau doar dornici de participare. Adunand si vreo 30 de organizatori, 10 fotografi si cameramani, 8 medici, vulcanizare, cantareti, DJ, parteneri, numarul de participanti va fi de circa 250 de oameni. Prin urmare am contractat pensiuni suplimentare, dar cei care vor veni in ultima clipa neanuntati vor fi cazati unde va mai fi loc... Vor avea prioritate cei care achita integral sau macar avans de 50% din taxa de inscriere- datele pentru efectuarea transferului bancar le gasiti pe site http://www.gtctrophy.ro sau la inceputul topicului. Adina Manea are ingrata misiune de a multumi pe toata lumea, dar va tine cont de regula primul venit- primul servit. Fara suparare :tk GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea fane Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Cred ca voi ajunge primul !! Nu de alta dar vreau sa stau la LOJA...:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Nu am rezolvat inca problema spalatoriei, dar lucram la asta... Va asteptam cu drag! După cum se anunța vremea si va fi in pădure, e musai sa i rezolvi Răzvan ca, masina mea va arată necunoscuta, dacă poți sa pui un post mobil i anumite zone de traseu nu ar fi rău Ne vedem la start Dar, mai antai la înscrierea Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgem Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Nu am rezolvat inca problema spalatoriei, dar lucram la asta... Va asteptam cu drag! După cum se anunța vremea si va fi in pădure, e musai sa i rezolvi Răzvan ca, masina mea va arată necunoscuta, dacă poți sa pui un post mobil i anumite zone de traseu nu ar fi rău Ne vedem la start Dar, mai antai la înscrierea Pedro nu va mai face-ti griji ,ca nu o sa fie praf pe traseu Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgem Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 La Buzau a iesit soarele se pare ca va fi o vreme excelenta pentro offroad:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Cred ca voi ajunge primul !! Nu de alta dar vreau sa stau la LOJA...:old O sa stai in loja de la etaj, ca mosii aia doi din Muppets :ga Nu am rezolvat inca problema spalatoriei, dar lucram la asta... Va asteptam cu drag! După cum se anunța vremea si va fi in pădure, e musai sa i rezolvi Răzvan ca, masina mea va arată necunoscuta, dacă poți sa pui un post mobil i anumite zone de traseu nu ar fi rău Ne vedem la start Dar, mai antai la înscrierea Pedro S-a tot vorbit la Apele Romane si la Primarie sa gasim o solutie de alimentare cu apa si curent si o locatie unde noroiul sa nu se intinda prin toata statiunea. Trebuie sa o rezolvam. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Asa o sa si arate clasamentele finale:))))) ca si lista asta de inscrieri :))))))) C zici Tupare? Ca nu aud :p :))) Asa avea niste mici nemultumiri dar le rezolvam noi cu vinul ala de ni-l promite Razvan :2dr:2dr:2dr Daca ploua venim cu samuraiul :grin::grin::grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Caut copilot pt standard sau pot fi eu copilot la oricare din categorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
666 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Dupa cum s-a desfasurat concursul de anul trecut, am fost si sunt convins ca GTC-ul va organiza cel mai complex eveniment al anului competitional. Chiar daca nu am facut toate pregatirile, voi fi prezent cu mare placere la acest eveniment. La clasa extrem, dupa cum se arata, vor fi prezente toate echipajele care pentru mine, un incepator, reprezinta o mare provocare. La clasa open, unde concurenta e mare si unde veterani ai sportului isi pun in valoare experienta cumulata, nu m-as fi incumetat sa ma dau, ca m-as face de rusine. La standard, unde riscul de a pati ceva este cel mai mare, nu ma pot da pentru ca nu am cu ce, desi pentru viitor este o varianta, dar dupa ce imi cumpar o masina de serie, marca Millner(parca asa ii zice). Si cu astea fiind spuse astept plecarea la concurs cu nerabdare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Caut copilot pt standard sau pot fi eu copilot la oricare din categorii. S-a rezolvat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Am fost din nou pe traseele de extrem, pentru a verifica roadbook-urile. Cateva poze: si un filmulet: Edited September 21, 2013 by RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Pregatire standard GTC Trophy 2013 Edited September 22, 2013 by Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea fane Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Gigele daca ala este traseul de standard vin cu Avensis-ul nu cu lc 70.:ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Caut pilot care are nevoie de navigator (orice clasa nu conteaza). Din pacate masinamea se pare ca anul asta nu se va da 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Re: GTC Trophy 2013 – Etapa a VI-a din CNOR, 26 -29 SEPT 2013 Gigele daca ala este traseul de standard vin cu Avensis-ul nu cu lc 70.:ha::ha: Acolo este portiunea de relaxare dupa si inainte de surprizele lui Piede in special ptr nisanuri Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts