doctoru Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Pentru ca nu am avut timp o vara intreaga sa ne vedem impreuna "decat" separat :grin:, ne-am adunat ca sa ne strangem in acest prim w-e de septembrie, insorit dar totusi cu 3 grade dimineata, ca sa mai stam la barfa in jurul focului, sa mai incercam noi retete la ceaun si bineinteles sa mai punem la treaba fiarele. Lume putina si buna, trasee in general uscate, dar foarte tehnice.. cu multe inclinari laterale si ravene. Participanti: - Dulceanu cu unul din patroale "mai pune ba un lemn pe foc" si cu sotia "dar de ce mergem pe jos" :ha: - Rechinu cu samuraiul prr-parrr-prr "mai bem si noi o cafea" prr-prrrr-pr :ha: - doctoru cu Pajero sau camera matrimoniala "cred ca am ratat un Y acolo jos" :ha: - si intr-un final MariusNomotion cu Jimny "daca nu o indoi tu, ti-o indoim noi" sau La multi ani! :ih :ha: Revenim cu detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 (editat) Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Vineri pe la pranz musafirii mei au ajuns primii la locul de intalnire, eu intarziind din cauza ca am uitat sa cumpar berea, apoi am uitat sa-mi iau telefonul de acasa si am mai uitat ceva dar nu-mi aduc aminte... :ha: Rechinu si Dulceanu s-au asezat la o crasma in sat si au dat-o pe bere.. noroc ca am intarziat "decat" jumatate de ora :grin: Traseul a inceput in Bogdana catre Halos Zone. Intai Halosul mic, apoi Halosul Mare, unde am si campat. Urcari, zone inguste cu mult polish, primele balti si noroaie, o multime de lemne nestranse pe jos numai bune de spart conducte sau anvelope si foarte multe Y-uri aparute, unde ne-am si ratacit un pic. Oamenii padurii "binevoitori" si foarte de treaba... daca iti zic sa o iei la stg mai mult ca sigur directia buna este la dreapta. Cateodata ma mai opresc si mai intreb cate un nene, desi stiu traseul.... sau ma intreaba el unde ma duc si eu ii spun.. si mi se zice ca nu se poate... ca nu exista.. deja nu am rabdare sa aud tampenii d'astea, am inceput sa trec la jigniri :ig :bleah Vineri seara campare langa apa in Halos Zone cum ii spun eu.. s-a facut un gulas la ceaun cu castraveti murati si spritz alb demisec. Foarte nasol... aproape ca imi sarise somnul. Dimineata 3 grade! Eu am cateva filmulete si doar cateva poze: Editat Septembrie 10, 2013 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Asa e!!!!! Distractia bine ORGANIZATA, de insusi, inegalabilul, maretul, un fel de guru, daca nu chiar EL, Doctoru, a inceput cu o mica, exagerat de mica intarziere, pret de cateva cafele si o bere. Am plecat din Bogdana spre Haosul mic, apoi Haosul mare, ajungand in cele din urma la Haos Total!!!! Cateva Y-uri ratate sau uitate in parcare de domnul Doctor, cu mine care incurc stanga cu dreapta,dar gasesc drumul pe care nu l-am stiut niciodata, cu Ion Claxon si doamna "de ce mergem pe jos" am purces spre cea mai organizata dezorganizata. De aici nici nu mai conteaza.... voie buna, specialitati din bucataria internationala, "dicstractie" si amuzament asezonate cu mure si ravene largi. Fu tare, mai baieti!!!!!! Si ca sa se incheie in aceiasi nota, doctoru inca tot nu se poate hotara in ce topic sa puna toate acestea!!! Poate la Galati...,poate la Baicoi, e localitate jur :grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Asa e!!!!! Distractia bine ORGANIZATA, de insusi, inegalabilul, maretul, un fel de guru, daca nu chiar EL, Doctoru, a inceput cu o mica, exagerat de mica intarziere, pret de cateva cafele si o bere. Am plecat din Bogdana spre Haosul mic, apoi Haosul mare, ajungand in cele din urma la Haos Total!!!! Cateva Y-uri ratate sau uitate in parcare de domnul Doctor, cu mine care incurc stanga cu dreapta,dar gasesc drumul pe care nu l-am stiut niciodata, cu Ion Claxon si doamna "de ce mergem pe jos" am purces spre cea mai organizata dezorganizata. De aici nici nu mai conteaza.... voie buna, specialitati din bucataria internationala, "dicstractie" si amuzament asezonate cu mure si ravene largi. Fu tare, mai baieti!!!!!! Si ca sa se incheie in aceiasi nota, doctoru inca tot nu se poate hotara in ce topic sa puna toate acestea!!! Poate la Galati...,poate la Baicoi, e localitate jur :grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie faina treaba.....:grin: sa intelleg ca va antrenati ptr Bv?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Noi da... dar voi pt Luciada?? :ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 (editat) Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie in ultima perioada eu si Zoli ne antrenam de cateva ori pe saptamana....:grin: mai sparg o baie de ulei...Zoli mai rupe o bara de directie....maruntisuri :ha: Editat Septembrie 10, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Faine pozele.Am vazut si un patrol care seamana cu al meu:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Faine pozele.Am vazut si un patrol care seamana cu al meu:ha: Lasa vrajeala si pune poze. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Rog un moderator sa stearga, postul dublat. Habar n-am ce s-a intamplat, dar oricum nu cred ca e de la faptul ca era in stanga..sau poate in dreapta... Cui ii mai pasa :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Bravo, baieti! ... @Doctoru', @Rechinu si @Dulceanu Ionel va apreciez pentru "spontaneitate" si frumoasele prezentari ! Dar m-ati facut curios ... ce e "Luciada"? ... Cu pprietenie, Lucian P.S.: E de inteles! ... In zona noastra, in perioada asta si pana dupa Paste, totul "se vede dublu"! ... de la "sucul de struguri" se trage! ... Editat Septembrie 11, 2013 de CarDriver Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Fac si eu cateva completari la ce au zis prietenii mei.Traseaul a fost ca o mini expeditie si scopul principal a fost de relaxare in care au fost incluse traseul f.bine orbanizat de doctorul:ha:,mancare stabilita pe zile(gulas,mancare de fasole cu carnati vanatoresti afumati,carne in untura incalzita la disc si in untura lasata prajite oua,pastrav prajit la disc cu mujdei de usturoi+ altele),haiduceala firecara a dormit pe un de a apucat(masini si cort),nelipsitul foc de tabara si sprit in jurul lui pana la 2-3 noaptea,am admirat si ne-am bucurat de tot ceea ce ne-a oferit natura(insecte,copaci,ciuperci,urme multe de animale salbatice,mure). Am lipsit cateva zile si nu am avut timp de poze si filmari si am sa incer ca sa pun pozele pe trei categori(off-road,natura si mancare). Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Traseul de off-road a fost mediu din cauza ca nu a plouat dar sunt cateva urcari si coborari care pot deveni la prima ploaie de extrem.Daca planurile facute in jurul focului se vor face ne vom reveni prin octombrie si atunci treaba va fi alta. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Ioane, frumoase pozele... multumim!! Cat despre noroaie in traseu.. Uite o poza cu prima urcare, facuta in iunie dupa ploi... urcarea aia banala din Bogdana (cea de la intrare in traseu de fapt). Pur si simplu cu 31 nu puteam parasi santul acela sau pastra o trasa.. Am urcat doar vreo 30m de doua ori, in ambele dati m-a furat santul de era sa ma rastorn si, pentru ca eram singur, am plecat acasa.. :grin: :ha: Revin cu categoria pana sau V-ul de sub veverite :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Fromos, fromos!!! Multumim de urari Lucian! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Am reusit sa fac si un filmulet. Ne-am gandit si la baietii din brasov(turagmes si zoli) mai la zoli pt.ca am facut gulasul dupa reteta lui.O sa vina si ziua revederiihttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JSRTKdef0n8 1 Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Foarte tare montajul! Felicitari Ioane dar si lu donm Doctor!!!! Cand ma fac mare imi cumpar si eu .....nu samurai, ci Gopro, de filmat :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Faina iesirea, fain colectivu'. Daca aveati si o Vitara era tacamul complet. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie De ziua mea am avut o iesire superba in natura alaturi de prieteni .:cort Multumesc pentru tot la toti . :2dr Superbe filmuletele si imi pare rau ca nu am si eu mai multe fotografii . Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie salutare. cand am vazut pe unde ati fost sa mor de necaz. tare rau imi pare ca nu am fost cu voi. s-a nimerit fix cu intalnirea de la malini. sper ca urmatoarea sa nu o mai ratez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie silviu poate aducem si noi vitarele data urmatoare. mai ales ca am acum si simex-uri. mrl-urile tot nu le-am curatat:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Lasa Cataline ca si la Malini a fost frumos. Ne lipim de ei data aviatoare. Cand o fi.... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Ioane, ceva poze de la festinul culinar LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie am iesit azi cu cu laurentiu pana la releu(magura odobesti) am facut si niste urcari frumoase. numai ca ziua a debutat rau pt ca am fost la service sa schimb un burduf de planetara si meseriasul nu a bagat-o bine. asa k a iesit in padure. in consecinta am facut-o la loc cu parintele. una peste alta a fost misto. sper sa puna niste poze laurentiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie ATENTIE!!!urmatoarele poze va pot afecta emotional.Rog femeile gravide si persoanele care tin dieta sa nu se uite:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate