rechinu Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Da,da,da!!!!!! Prostitutie culinara!!!!! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Ma duc un pic pana la frigider.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Bine ca l-am revazut pe Ion!!!:grin::grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie din ce vad in poze.... numai produse de post. Nimic udatura.... Merg publicate si pe situl politiei rutiere. Bravo baieti... Cuminti Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie Bine ca l-am revazut pe Ion!!!:grin::grin: Nu am fost plecat nicaieri,tu ai fost plecat la off-road in grecia asa ne-a zis cumatrul tau cu care ne-am gasit neasteptat in inima muntilor tocmai la cabana intarcata.Fa-ti masina si hai la taseu. Am pus si poza expresiva cu doctorul la masa ca sa va da-ti seama ce bun a fost pastravul. Ferodo-a fost si udeala de ne-am turnat si in chiloti ,ma rog doar la uni dintre noi. Editat Septembrie 19, 2013 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie De mi-ati turnat....!!!! Fir-ati ai dreacu de simpatici!!!!:grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie O fi fost udeala. Ori prea putina ca nu se vede in poze, ori prea multa si n-ati pozat ca trebuia panoramica....:) Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie mi se face foame numai cand ma uit. iar imi pare rau ca nu am fost. promit sa nu mai pierd nici o ieseala cu voi. am facut azi masina,asa k...astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Bacaul si prietenii - inceput de septembrie ati uitat sa prezentati meniul complet dar mai ales bucatarul. poate vine si cand voi fi eu prezent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate