Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Salutare baieti, DE ieri sunt mandrul proprietar al unui L 200 model 2004 , motor de 133 bivoli, cutie automata: Primele impresii: BEAAAAAAAAA si E MAREEEEE cat Casa Poporului :) plus ca obisnuit cu masini mici si fasnete e si lenta magaoia ok, acum sa revenim, dupa o verificare cat de cat minutioasa am constata (inainte sa dau banii) ca: - am o foaie de arc rupta, deocamdata nu car nimic deci... - martorul de 4x4 palpaie in 4x2 ( am citit cam ce ar putea fi, deci ma voi ocupa) - nu am scut la motor house 4x4 here i comme :D - la accelerare brusca si cu pedala la fund scoate putin fum negru, 3 sec - placutele de frana fata ma mai tin 6 sau 7 mii In rest, nu bate, nu troncane, cupleaza frumos in 4x4 si mic si mare, diferentialul spate blocheaza pt ca se aude, clima merge perfect, incalzirea in scaune la fel, geamurile electrice la fel si plus de asta vanzatorul mi-a garantat in scris pe contractul de vanzare cumparare distributia si motorul 50 de mii de km. Per total pana in acest moment cred ca am facut o afacere buna ( asta o sa o vad pe parcurs). O sa revin si cu poze dar de acum am nevoie si de ajutorul vostru colegi, daca aveti sfaturi si ideii si propuneri le astept cu interes deoarece este primul meu 4x4 deci sunt BIBAN....va salut:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) felicitari pentru achizitie si sa te poarte fara fara probleme ce pret ai dat, ce buget ai de modificari, ce vrei sa faci cu ea? macar gume ceva mai mari si o upgradare de suspensie tot trebuie facut, plus troliu, daca pui troliu trebuie si bara fata, si daca pui bara fata pui si una pe spate si un snorkel si incet incet ai masina de teren :ha::ha::ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Multumesc multumesc, masina va fi folosita preponderent la pescuit si vanatoare si ocazional carat, deocamdata am in plan sa o inmatriculez sa ii pun scut, sa ii fac schimburile de ulei la diferential o gresare sanatoasa si palcutele de frana de pe fata ca sa nu dau in altele, gen senzori ABS.:-P:ih... Cand va veni vremea, ii voi pune si troliu si suspensii OLD Man EMU, barile sincer nu prea as vrea sa le schimb, imi place aspectul lui clasic si avand in veder ca nu voi face extrem nu isi au sensul cel putin in acest moment dar cine stie :wink:. - Poate cineva sa imi recomande uleiuri de diferential? - Ulei pentru cutie automata? - Am cartea lui tehnica dar e in Suedeza siii iti vine sa :cr Va multumesc si va tin la curent, aastept toate opiniile posibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) S-o stapanesti sanatos ! E o alegere buna ! In primul rand eu as rezolva problema cu foaia de arc rupta pentru ca, in opinia mea, foaia aia rupta poate dezechilibra masina cand ti-e lumea mai draga.... Despre uleiuri gasesti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42493-Uleiuri-L200 Si poate ar fi bine sa-i faci si o gresare : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71141-puncte-gresare-L200 PS - Hai cu pozele.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) cam cat de setoasa este bestia ta? echiparea trebuie facuta in functie de ce vrei sa faci sau ce ai nevoie sa faci cu masina. Cat sta pe sosea si cat sta in teren, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
validan Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de ea. pt troliu poate te ajut eu cu ceva poze fara sa strici aspectul barei..... cit despre suspensii, nu-ti face griji ca duc astea care le ai o zi buna Editat Septembrie 11, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Da, am inceput sa caut piese in dezmembrari sa vad de unde pot lua ce am nevoie, de setoasa inca nu i-am facut un consum, am bagat 30 de litrii de motorina cand era pe rosu si am facut pana acum decat 150 de km ( Galati- Tulcea si in oras plimbarile de rigoare), eu sper sa nu sara de 10 desii e automata dar vedem. Ma ingrijoreaza putin fumul negru care il scoate cand ii dau blana dar astept sa gasesc un manual sa vad unde e valvula EGR, sa o curat, si eventual sa verific pomapa , asa ce sa zic masina trage, nu gafaie, turbina umfla ca se aude :grin:... vedem. si sa raspund la toate intrebarile, masina va sta probabil 50% in teren 50 % pe asfalt pt ca nu prea stau locului asa ca nivelul de echipare se va vedea pe parcurs... poate am timp sa ii fac poze azi si le postez.. - Apropo, are cineva vreun manual de service prin Pc sa nu mai caut eu de nebun? Multumesc. Editat Septembrie 11, 2013 de Durasell Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Hai ca am gasit ceva poze din anuntul de vanzare si una facuta la repezeala ieri. :banana Editat Septembrie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
validan Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) felicitari sa te bucuri de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) ASTRAL, am cautat toata dimineata un manual darn u am gasit, poate nu caut eu unde trebuie sau nu stiu dar, please, ajuta-ma, da-mi un manual sau un link ca turbez :wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Felicitari! Sa o stapanesti sanatos, iar pe ea daca o ingrijesti nu te lasa la greu :)! Zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Multumesc frumos colegu, am de gand sa o ingrijesc:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Mitsubishi/L200/manuals/ - oare gasesti aici ce trebuie? (nu ma pricep la modele si ani la L200, de acolo iau pt Outlanderul meu) Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Sa o stapaniti sanatos ! Daca va este de folos si un manual in spaniola dati un semn :wink:. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Multumesc... de baut la toata lumea:2dr, da, mi-ar fi de folos si in spaniol...multumesc de intentie si cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc si colegului care a lasat postul anetiror cu manualul pt modelul pana in 2002. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) da, mi-ar fi de folos si in spaniol... Atunci astept sa primesc o adresa de mail unde sa pot trimite manualul :h5. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Adresa mea de email este Adrian.ivan84@gmail.com si multumesc frumos...colegu :h5 Cum se exploateaza corect un diesel de 2.5 l cu o cutie automata? Cineva numai ce mi-a spus ca ar trebui sa o tin peste 2500 de rot/min ca sa pun turbine la munca ca altfel nu primeste destul ulei si se duce...ce parere aveti?...eu merg tiptil tiptil cu ea sa tin consumul cat mai jos...dar daca se impune....asta e :grin: - alta intrebare...am citit ce inseamna OD (overdrive) dar, la automate nu ma pricep deloc, e prima mea automata, poate cineva sa imi explice concret cum trebuie sa folosesc acest overdrive? Cand trebuie sa am OD Off in bord si cand nu? Multumesc. Editat Septembrie 11, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Cu placere... :wink: Referitor la overdrive vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57066-overdrive&highlight=overdrive Despre turatie eu zic ca daca o tii intre 2500 - 3000 rpm e ok. Las posesori de L200 sa te lamureasca mai bine in acest aspect. LE: in seara aceasta o sa primesti manualul. LE 2: Rezolvat in privinta manualului. Editat Septembrie 11, 2013 de Teodor4x4 1 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Mersi frumos COLEGU :grin::2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) ASTRAL, am cautat toata dimineata un manual darn u am gasit, poate nu caut eu unde trebuie sau nu stiu dar, please, ajuta-ma, da-mi un manual sau un link ca turbez :wr Momentan ti-am gasit doar info despre uleiuri, info pe care sper ca le-ai vazut pe acele link-uri.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Ia vezi daca asta e manualul care-ti trebuie : http://rapidshare.com/files/4205260031/Mitsubishi%20L200.zip REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Ia vezi daca asta e manualul care-ti trebuie : http://rapidshare.com/files/4205260031/Mitsubishi%20L200.zip De fapt daca stau sa ma gandesc ...ti-ai putea schimba nickul din Astral in A-Google-stral ... :ha: Recunosc ...ca daca uneori sunt chestii pe care eu ...nu le gasesc ...Astral e solutia ... :h5:cl consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Multumesc frumos colegu Teodor:x ASTRAL multumesc, este exact ce imi trebuie, - Mie imi tot pare ca, fiind pe cutie automata nu prea are putere magaoaia, adica nu simti smucitura in scaun cand pleci mai tare de pe loc , ma gandesc ca este doar impresia mea deoarece fiind automata nu cupleaza atat de brusc ca si cea manuala sii fiind prima mea automata e normal sa nu cunsoc si sa nu stiu cum se comporta. Cred ca week-endul acesta o voi agata de peridoc sa vad ce poate sau daca imi vine scutul o sui pe un deal la noroi. Oricum daca aveti alte opinii nu le tine-ti pentru dumneavoastra, pot sa accept si critici :wink:....asa cum am spus si intr-un post anterior ieri cineva mi-a spus sa il duc in turatie intre 2500 si 3000 sa pun turbina la treaba....eu mergeam usor cu el sa tin consumul jos....ce parere aveti? ....colegu Teodor a spus deja ca e normal sa fie asa dar astept si utilizatori de L200 sa confirme....Multumesc Editat Septembrie 13, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Va salut colegi, Ieri pe o ploiae si pe o aparaie teribila mi-am luat inima in dinti si m-am dat la masina cu tupe, m-a impresionat placut, nu a simtit gropi, apa nimic si mai vroia. Pe zi ce trece incep sa realizez ce poate face si ce am cumparat, sa imi vina scutul motor si o scot si la noroiae. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Re: GATA- SUNT Proprietar de L 200 :) Conduc L200 de 2 ani si inca unt moment in care ma uimeste si face lucruri care eu nu le credeam posibile la un pick up de genul asta :) Masina ta e frumoasa, mai putin acoperisul la bena :) dar asta e o parere personala. Sa te bucuri de ea fara peripetii. O seara faina ;) Edit : Ti am trimis un manual de L200, poate e ceva ce ai nevoie. Este arhivat cu 7z. Editat Septembrie 15, 2013 de noroc24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate