ccristi27 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Si eu la standard, cu Nissan D22 pick-up! Multumesc "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Bine baieti! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Mediatizarea TV + un numar prin care se poate doma prin sms ar fi genial. Haideti sa ne intindem antenele in acest sens, si sa bombardam trleviziunile cu mailuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Am sa vorbesc cu un domn realizator de emisiune auto de la Digi 24,cred ca ar fi interesat de proiect.Va tin la curent:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Liviu te prezinti si la trial? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Liviu te prezinti si la trial? Cu siguranta!Acum nu stiu daca vin cu freelander sau cu niva, dar voi fi prezent oricum, la standard....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Pun si eu o intrebare,sper sa nu fie cu suparare, dar pana la urma cine se ocupa concret de organizarea evenimentului? In eventualitatea ca vom avea parteneri din media,ma gandesc ca ar trebui sa avem niste date concrete totusi. Participanti sunt, dar unde, cum? Pentru un astfel de eveniment in care este implicata si media,ma gandesc la o promovare,ceva gen cum s-a facut la cupa GTC.... Astept solutii de la initiatorul topicului, sa ne lamurim si noi care, cum si in ce fel...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Si pe mine ma tenteaza sa particip. Nu stiu sigur, inca, daca am sa fiu liber pe 8 dec. Si nu stiu daca vin cu masina sau cumpar un loc la Yonutz (ca am vazut ca are la vanzare). Patrolul meu are doar rotile de 33, in rest e standard. Unde m-as incadra? Se poate la standard? Sorin 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Octombrie 19, 2013 Partajează Postat Octombrie 19, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Pun si eu o intrebare,sper sa nu fie cu suparare, dar pana la urma cine se ocupa concret de organizarea evenimentului? In eventualitatea ca vom avea parteneri din media,ma gandesc ca ar trebui sa avem niste date concrete totusi. Participanti sunt, dar unde, cum? Pentru un astfel de eveniment in care este implicata si media,ma gandesc la o promovare,ceva gen cum s-a facut la cupa GTC.... Astept solutii de la initiatorul topicului, sa ne lamurim si noi care, cum si in ce fel...:tk poate vorbeste cineva la antena 1 sau cu digi tv mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Pun si eu o intrebare,sper sa nu fie cu suparare, dar pana la urma cine se ocupa concret de organizarea evenimentului? In eventualitatea ca vom avea parteneri din media,ma gandesc ca ar trebui sa avem niste date concrete totusi. Participanti sunt, dar unde, cum? Pentru un astfel de eveniment in care este implicata si media,ma gandesc la o promovare,ceva gen cum s-a facut la cupa GTC.... Astept solutii de la initiatorul topicului, sa ne lamurim si noi care, cum si in ce fel...:tk Bun , hai sa povestim ! Nu am primit nici un raspuns de la ROMEXPO! 99 % se va tine la groapa Tiger Security ! Am vb cu proprietarul acestei gropi , evenimentul va fi sustinut de el in colaborare cu noi ,membrii fiecare club din bucuresti ! Dupa ultima etapa de campionat de la Baia Mare , invit la biroul firmei Tiger Security , cate un reprezentant din fiecare club care doreste sa se implice in organizarea acestui eveniment . Mai avem la dispuzitie o luna si jumatate ... avem timp sa ne organizam ! Noi am luat lucrurile in serios , voi faceti-va timp sa veniti! Locurile sunt limitate , maxim 100 de masini la start ! Data de 8 decembrie am stabilit-o eu si cu Nessum , da e duminica , multi din noi lucreaza sambata ...duminica sunt 100% sanse sa fim liberi ! Cine organizeaza ? Eu sunt initiatorul acestui eveniment , Nessum e beneficiarul , Tiger Security-proprietarul gropii , GTC sponsor la organizare ( banda , pari, etc) , Wolskap sponsor , CNOR nu ne taxeaza tinand cont ca e vorba de un eveniment umanitar . Cluburile pe care le-am invitat vor contribui atat in organizarea evenimentului, dar vor participa si la trial ! Am tinut sa apelez la cluburi , pt ca sunt oameni cu experienta in off road , buni organizatori si participanti ! Dar nu facem discriminare , cine doreste sa se implice, sub ori ce forma, este invital la sedinta ! Voi anunta data locatia si nr de contact al meu 0766210850 . Imediat ce avem o data stabilita pt sedinta ! Pt media , veniti fratilor cu cine aveti , e imaginea noasta atat pe plan sportiv cat si umanitar! Gtc incearca sa vina cu Dani si Antena 1 ! Eu incerc sa vin cu echipa Pro motor ! Voi daca veniti cu alte televiziuni cu atat mai bine ! Editat Octombrie 21, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -caphonne -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -Florin Bogdan -Sabau Gigel -shinobi -snicusor80 -rothmans8 -tom y61 -House4x4 -daniel_cojocar -bodhi -ToranagaSama -Vali alias Babu -Piede jr -toyota 90 -Georgechinezu -Mariusg + ................ - Disco 2 V8 zis Thor -standard -Thx + .................- Disco 1 200tdi zis Focoiu' - standard -Bogthebat + .............- Disco 1 V8 zis Troleu' - standard (open??) -stegulake -ccristi27 -liviuvisanl Clasa open -Yonutz -woldscape -Filip -Adiv6+Lviuoff -RazvanGTC -incepatorul -serban -cfantana -toni 74 -sean70 -marx5 +3-4 masini -Piede -toyota 80 -Sean70 + cristeaandm - Def 90 zis Carabinieru' - open Clasa extrem -Yonutz -Adi zuz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! Tazz_bestie ,pt donatii vom face urne , unde pot dona si spectatori cu suflet, ca tine ! Pt cei nerabdatori , locatia va fii, in una din locatiile stabilite ! Inca nu avem confirmarea de la ROM EXPO! Speram ca pana pe 8 noiembrie sa anutam locatia ! Va multumim! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Treceti-ma si pe mine la standard cu G-ul meu. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum La Romexpo e avantajul ca e in oras si ar putea sa vina mai usor spectatorii si presa insa locatia de la Groapa e mult mai generoasa pentru offroad,cu siguranta ies mai frumoase trialurile standard-open la Groapa. Sorine ar trebui sa ne interesam in ce data e Gala Campioniilor la Sinaia,ar fi bine sa nu fie in acelasi weekend,merge multa lume la Sinaia,acolo se sarbatoreste pana dimineata si nu cred ca mai e cineva apt duminica sa ajunga la trial :) Vorbim mai multe dupa Baia Mare. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Ma înscriu si eu in lista la OPEN. Pentru mine cel mai bine ar fi "groapa" @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Ieri am fost cu @GPScu si @grigitti sa ''inspectam" goapa... Se prezinta bine si e nerabdatoare sa gazduiasca Marele Eveniment! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristina_sto Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Buna, particip si eu cu Dusterul, iar fratele meu Tavi cu un Freelander la standard! Sa ne vedem cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -caphonne -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -Florin Bogdan -Sabau Gigel -shinobi -snicusor80 -rothmans8 -tom y61 -House4x4 -daniel_cojocar -bodhi -ToranagaSama -Vali alias Babu -Piede jr -toyota 90 -Georgechinezu -Mariusg + ................ - Disco 2 V8 zis Thor -standard -Thx + .................- Disco 1 200tdi zis Focoiu' - standard -Bogthebat + .............- Disco 1 V8 zis Troleu' - standard (open??) -stegulake -ccristi27 -liviuvisanl -grigguti -cristian_sto -Fratele lui cristian _sto Clasa open -Yonutz -woldscape -Filip -Adiv6+Lviuoff -RazvanGTC -incepatorul -serban -cfantana -toni 74 -sean70 -marx5 +3-4 masini -Piede -toyota 80 -Sean70 + cristeaandm - Def 90 zis Carabinieru' - open -robertz Clasa extrem -Yonutz -Adi zuz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! Tazz_bestie ,pt donatii vom face urne , unde pot dona si spectatori cu suflet, ca tine ! Pt cei nerabdatori , locatia va fii, in una din locatiile stabilite ! Inca nu avem confirmarea de la ROM EXPO! Speram ca pana pe 8 noiembrie sa anutam locatia ! Va multumim! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Anunt important ! Miercuri 30 oct 2013 , ora 18 - 18, 30 intalnire zona Billa Titan , la sediul Tiger Security , pt sedinta cluburilor si a persoanelor care vor sa participe la organizarea acestui eveniment , trial umanitar , ajutati-l pe Daniel ! Pt mai multe informatii tel 0766210850 GPScu! Editat Octombrie 23, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristina_sto Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -caphonne -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -Florin Bogdan -Sabau Gigel -shinobi -snicusor80 -rothmans8 -tom y61 -House4x4 -daniel_cojocar -bodhi -ToranagaSama -Vali alias Babu -Piede jr -toyota 90 -Georgechinezu -Mariusg + ................ - Disco 2 V8 zis Thor -standard -Thx + .................- Disco 1 200tdi zis Focoiu' - standard -Bogthebat + .............- Disco 1 V8 zis Troleu' - standard (open??) -stegulake -ccristi27 -liviuvisanl -grigguti -cristian_sto -Fratele lui cristian _sto Clasa open -Yonutz -woldscape -Filip -Adiv6+Lviuoff -RazvanGTC -incepatorul -serban -cfantana -toni 74 -sean70 -marx5 +3-4 masini -Piede -toyota 80 -Sean70 + cristeaandm - Def 90 zis Carabinieru' - open -robertz Clasa extrem -Yonutz -Adi zuz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! Tazz_bestie ,pt donatii vom face urne , unde pot dona si spectatori cu suflet, ca tine ! Pt cei nerabdatori , locatia va fii, in una din locatiile stabilite ! Inca nu avem confirmarea de la ROM EXPO! Speram ca pana pe 8 noiembrie sa anutam locatia ! Va multumim! Nu-i nicio problema, dar te rog sa modifici numele meu, in cristina si nu cristian. Se schima genul, atata tot. Iar pe fratele meu il cheama Tavi :) O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Niky si Carmen la standard cu y61 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Alaturi de Baia Mare, Bucuresti si Timisoara intra in lupta si Clujul propunand un format de eveniment caritabil extrem de indraznet: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81176-7-9-11-2013-CLUJ-quot-AJUTA-L-PE-DANIEL!-quot-eveniment-caritabil&p=917334#post917334 Editat Octombrie 26, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Gpscule de Peris ce zici ca locatie. E mult mai aproape de sosea fata de groapa si se poate intra relativ usor si cu turisme. Prezent si eu Open. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Am vizionat locatia. Vedem... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Nu ati vrea totusi sa devansam data? Este pacat de vremea asta. Nu stim peste ce o sa dam in 8 decembrie. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Eu vin cu propunerea ca pilotii masinilor standard sa primeasca un roadbook scurt de maxim 5-7 km pe care acestia sa il urmeze, roadbook pe care ma ofer voluntar sa il construiesc. Acesta sa aibe startul si finisul in zona .... unde se va tine competitia si probabil sa se incheie cu o proba speciala scurta. la un numar de 50masini x 3 minute intre ele =150 minute = doua ore si jumate ... Sa ne gandim ca ne trebuie:oficiali (oameni care sa dea startul, sa ia finisul, sa bata tarusii pe care ii rup concurentii, si sa inoade benzile rupte), arbitrii, comunicatii, benzi, tarusi, ...etc. Si ne mai trebuie un singur creier care sa ia decizii sa dea ordine,( si aici va fi o problema ca toti vor sa fie creier si putini la munca de jos) ca altfel dupa cum spunea cineva..."Competitia ne-o ia inaintea evenimentului!..... si ne trezim ca mergem acolo doar pentru un gratar si o tuiculita si sa cascam gura cum se dau unii cu masinile. Bravo Clujului pentru initiativa cu antenele GSM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate