Florin Bogdan Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Salut, Prezent si eu la Standard. Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Prezent si noi la Open, Viorel si Vali T 4x4 PS. La cupa vorbesc si cu colegii din T4x4 despre o participare mai numeroasa Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Te-ai gandit cumva si care ar fi data? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Te-ai gandit cumva si care ar fi data? 7 sau 8 decembrie! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Contati si pe ajutorul meu :h5 Dojo Motorsports sustine si pune umarul la realizarea acestei actiuni umanitare.Am vorbit cu Gpescu si Nessum,ramane sa batem in cuie data si locatia. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Prezent si eu la standard. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum 7 sau 8 decembrie! daca e in decembrie, prezent si eu din partea GTC Motorsport la standard Editat Octombrie 9, 2013 de shinobi mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum prezent si eu daca se poate la standar Nicusor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -Caphonne -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui ! -Florin Bogdan -Sabau Gigel -chinobi -sinicusor80 Clasa open -Yonutz -Filip -Adiv6 -woldscape -RazvanGTC -incepatorul (Viorel si vali)t44 -cfantana Clasa extrem -Yonutz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! Editat Octombrie 11, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Breee GPS-ule corecteaza-mi te rog numele :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum salut prezent la open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Ma bag si eu la open daca-mi permite regulamentul,daca nu la standard.:grin: Cred ca voi veni cu cativa colegi de la LROC,de fapt mai mult ca sigur.... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum La acest eveniment nu este necesara licenta de pilot/copilot. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rothmans8 Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum prezent si eu Sorin Manea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rothmans8 Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Mai inscriu o masina (il aduc cu forta ) Tom Y61 Standard Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Propun trial UMANITAR, ardeal si maramures,banat si crisana,dobrogea,moldova si bucovina,muntenia, oltenia ,ajutat-l pe Daniel ! Salutare, de intalnirea de la Abrud - Rosia Montana ne ocupam acum de trasee care speram sa fie cam 60 km , seara cazare la una din pensiunile din zona , iar duminica un scurt trial asa pana pe la ora 14 ca sa poata ajunge lumea acasa .. Ca si data ne gandim la we din 17-18 noiembrie sau mai repede cu o saptamana inca nu este batut in cuie .. In momentul in care vom pune lucrurile cap la cap voi posta o invitatie aici . asteptam sa se concretizeze data si venim si de la Deva vre o 3-4 masini. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Se organizeaza si Timisoara ptr aceasta cauza... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80961-TM-actiune-off-road-cu-caracter-umanitar-pentru-Daniel-filul-lui-Nessum&p=914756#post914756 Felicitari baietilor ptr initiativa! :rsp:rsp:rsp:rsp:rsp Anunt: Eu voi achita 3 taxe de participare atat ptr pilot cat si ptr copilot la toate cele 3 clase la care m-am inscris. Scot la vanzare postul de pilot la standard (eu voi fi copilot pe masina mea) contra unei taxe de inscriere (pilot/copilot). Indiferent cine va fi acesta. Cu experienta sau fara ...nu conteaza. Masina este un Nissan Patrol Y60, pregatit mediu. Scot la vanzare postul de copilot la open (eu voi fi pilot pe masina mea) contra unei taxe de inscriere (pilot sau copilot) Masina este un Nissan Patrol Y60, pregatit mediu. Pe sectiunea extrem ...daca se va face ...pregatim ceva special si in acelasi timp inedit. Vom anunta cu 1 luna inainte de trial. Masina este ... vom vedea ... :grin: Va rog sa ne spuneti data cand se va face si locul unde v-ati gandit sa faceti acest trial pana la urma. Editat Octombrie 10, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Prezent si eu :) ,copilot la adiv6 :wink: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -caphonne -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -Florin Bogdan -Sabau Gigel -shinobi -snicusor80 -rothmans8 -tom y61 Clasa open -Yonutz -woldscape -Filip -Adiv6+Lviuoff -RazvanGTC -incepatorul -serban -cfantana -toni 74 -sean70 -marx5 +3-4 masini Clasa extrem -Yonutz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! Editat Octombrie 11, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -chapone -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -caphonne -sean70 +echipa LROC -rothmans8 -tom y61 - Clasa open -Yonutz -Filip -Adiv6+Lviuoff -woldscape -toni 74 -marax5 +3-4 masini Clasa extrem -Yonutz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! mai vezi lista ca sunt mai multi inscrisi: sabau, shinobi la standard; razvan gtc la open...etc Editat Octombrie 11, 2013 de shinobi mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Trialul se va tine pe 8 decembrie. 200ron este taxa de participare de echipaj/masina indiferent de clasa. Avem 3 locatii posibile: -Romexpo de unde asteptam un raspuns favorabil -Colentina/Voluntari, propusa de S.Bulugioiu -"groapa" unde se tinea "Impotmoliada". Suntem deschisi la orice tip de propunere. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum salut, Marcel + Alex - Standard Sanatate!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Nessum ar trebui anuntat evenimentul si pe fb. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -chapone -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -caphonne -sean70 +echipa LROC -rothmans8 -tom y61 - Clasa open -Yonutz -Filip -Adiv6+Lviuoff -woldscape -toni 74 -marax5 +3-4 masini Clasa extrem -Yonutz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! Pe mine m-ai pierdut pe drum ! Sa ma pui din nou pe lista la standard. Ms "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Propunere trial UMANITAR sincronizat ptr Daniel, baiatul lui Nessum Clasa standard -Yonutz -Shreck -caphonne -AIR-wolf -vstef_is -adi15mii -Woldscape + jeepurile lui -Florin Bogdan -Sabau Gigel -shinobi -snicusor80 -rothmans8 -tom y61 -House4x4 Clasa open -Yonutz -woldscape -Filip -Adiv6+Lviuoff -RazvanGTC -incepatorul -serban -cfantana -toni 74 -sean70 -marx5 +3-4 masini Clasa extrem -Yonutz Va asteptam la cat mai multe inscrieri ...Pt Daniel ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate