Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008

Max

Postări Recomandate

:cl are placerea de a va invita la a doua editie a Maramures Offroad Fest.

Evenimentul se va desfasura in perioada 18-21 septembrie 2008

Aceast eveniment are o dubla semnificate.

Prima referitoare la intalnirea membrilor forumului CLUB4x4.

Cea de-a doua se refera la initierea Cupei Maramuresului la offroad. :n1

Programul evenimentului va fi urmatorul:

Joi 18 sept

7.00 - 20.00 Inscrierea participantilor

13.00 - 19.00 Traseu turistic cu cei inscrisi pana la ora 13.00

22.00 - 2.00 Traseu de noapte pentru cei pregatiti pt asa ceva.

Vineri 19 sept

Zi de trial (conteaza in concurs. Se castiga puncte si va da si ordinea plecarii la start din ziua urmatoare)

Vor fi 3 trasee pentru trial:

1. Soft (masini nepreparate)

2. Open (masini preparate mediu)

3. Extrem (masini preparate pt extrem) - Va fi spectacol. :grin:

0ra 20.00 Cina traditionala plus program artistic traditional. Distractie pana dimineata.

Sambata 20 sept

Zi de concurs:

1. Traseu Soft - traseu marcat, Va fi fostul traseu pe care s-a desfasurat inlocuitorul de Dakar de anul acesta.

2. Traseu open - cu roadbook

3. Traseu extrem - cu roadbook

Ora 20.00 - Cina festiva, premierea, tombola, surprize, distractie pana dimineata tarziu daca e cazul :grin:

Duminica 21 sept

Program de voie, plecarea catre casa.

Pentru cine nu are chef de plecat catre casa, vom face un traseu lejer , turistic, stil picnic. Un gratar in varf de munte, o slaninuta prajita (fara colesterol :grin: ), un carnat prajit, o branza, ceapa , rosii, palinca si alte ingrediente 100% naturale. :grin: :x

Pe durata evenimentului, vom asigura hrana pe trasee, asistenta medicata, asistenta tehnica si multe altele.

Putem asigura , pentru persoanele care nu participa la concurs (sotii, copii, amante, etc...), program de vizitare a unor obiective turistice din zona.

Urmeaza sa stabilim si sa va anuntam toate detaliile acesui eveniment. Dupa ce vom stabili aceste detalii, vom incepe inscrierea participantiilor.

Locurile vor fi limitate.

Nu stiu cat va placut anul trecut, dar anul acesta va promit ca va fi si mai tare.

In curand, va fi gata si site-ul evenimentului in care va fi si formularul de inscriere

Numai bine,

Max

:cl

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008

Cateva imagini de la intalnirea de anul trecut:

http://uk.youtube.com/watch?v=fpBGQqsAV ... re=related

http://uk.youtube.com/watch?v=fpBGQqsAV ... re=related

Poze si impresii de anul trecut:

viewtopic.php?f=24&t=1075

viewtopic.php?f=24&t=650&st=0&sk=t&sd=a&start=285

Link spre comentariu

Adica iar facem echipa Dragos ?

Cu ce utilaj vii ?

Nissan-ul de anul trecut ... dar sa stii ca nu mai stau dupa tine sa cobori pe pietre, ori mergi pe unde o iau eu :ha: ... partieeeee cu tancuuuu :dr1 ... ori sa stii ca nu te mai astept !!! :grin: :grin:

Link spre comentariu

Tu ai stat dupa mine ?

Ai uitat ca la finish m-am oprit ca sa te astept cind toti strigau la mine sa trec linia de sosire ?

Acum nu mai ai sanse sa ma astepti pentru ca am body lift si gume 265/75/R16 plus ca pina la concurs mai pun un inaltator la basculele din fata si doua amortizoare pe roata.

Asa ca nu mai am de ce sa ma feresc ca la coborirea prin bolovani.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Tu ai stat dupa mine ?

Ai uitat ca la finish m-am oprit ca sa te astept cind toti strigau la mine sa trec linia de sosire ?

Acum nu mai ai sanse sa ma astepti pentru ca am body lift si gume 265/75/R16 plus ca pina la concurs mai pun un inaltator la basculele din fata si doua amortizoare pe roata.

Asa ca nu mai am de ce sa ma feresc ca la coborirea prin bolovani.

Pai cu asa coechipier, va fi o adevarata placere sa fac echipa!!!! :h5

Link spre comentariu

Sorine - putin offtop

naltator la basculele din fata
asta ce mai este?????

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Sorine - putin offtop
naltator la basculele din fata
asta ce mai este?????

Stiu eu vitalie ce sunt! doua cricuri mai baiatule, ce sa fie! Sa fie si varu' Niros la inaltime!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Stiu eu vitalie ce sunt! doua cricuri mai baiatule, ce sa fie! Sa fie si varu' Niros la inaltime!

Haide bre nea Ovidiu - deja cotrobaiam prin buzunare dupa parale sa-mi pun noul "suspension lift" descoperit de varu' Niros si cand colo tre sa mai iau doar un hi-lift :ha: :ha: :ha: :banana :banana :banana

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Avand in vedere ca lista inscrierilor neoficila a fost deschisa ,ma inscriu si eu cu EMA

Macar pe lista sa fiu in primele locuri ca la " orientare turistica " :ha:

Link spre comentariu

Iata ca a trecut un an de cand s-a petrecut cea mai frumoasa aventura offroad..

[Offtopic - primul post pe anul 2008]

Inainte de orice, as vrea sa incep prin a-mi cere scuze fata de anumite persoane prezente pe forum pentru lipsa mea din tot acest an. Din pacate au fost anumite probleme ce m-au tinut departe de hodoroaga, Romania si gropile ei exceptionale.. cere mi-au lipsit enorm.

Deasemenea vreau sa-mi cer scuze in special fata de vitalies si frumoasa lui sotie natalie pe care n-am reusit sa-i onorez cu prezenta la nici o iesire, desi am fost invitat. :sr

In lista cu scuzele de rigoare se incadreaza si Don Luigi cu care am discutat deja..

Si nu in ultimul rand, imi cer scuze fata de voi pentru disparitia mea "ca magaru-n ceata".. si daca ma mai primiti in randurile voastre, as fi cel mai fericit sa fiu din nou prezent. Daca vom avea ocazia, am sa va povestesc si pataniile de care am avut parte in Tara mea de origine (Siria) si cum daca ajungi acolo, te invita prietenos sa te inrolezi in armata numai 3 ani, indiferent daca te duci la furat sau sa-ti deschizi o afacere.

[Ontopic si scouze de off]

:cl , as dori sa-mi anunt prezenta, chiar daca ajung cu trenul anul asta la Maramures offroad fest 2.

Cu prietenie,

BigDude & M

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Bine te-am revazut pe aici prietene - nu ai de ce sa te scuzi, din cate te stiu nu dispareai asa decat daca aveai cu adevarat probleme. Da-mi pe PM nr tau de telefon daca l-ai schimbat sa mai vb mai punem tara la cale :wink:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

@BigDude

Sa stii ca ma intreaba destui oameni de unde am sticker-ul (cel cu nickname-ul).

Asa ca bine-ai venit, ca poate o sa mai ai de facut cateva.

:W back.

Offtopic.

Iar am vazut masina acum cateva saptamani pe langa Cismigiu si abia m-am abtinut sa scriu "wash me" pe capota...

PS Nu-i asa ca acum nu mai pleci? :grin:

Link spre comentariu

@BigDude....Bine ai revenit... :W si vorba lui red...sper sa nu mai pleci... :grin:

@red... esti binevenita unde vrei tu...dar promite-mi ca nu vei mai pleca urechea la comentariile aiurea si ne onorezi cu prezenta pana la sfarsit...nu ca si anul trecut :wink:

Link spre comentariu

bine ai revenit Big :W

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

@vitalie - Mare sef de trib, mare coechipier.. Anu' asta iesim primii :no11 , OK? Dar tre' sa-mi promiti ca NU MAI FACEM NOI DRUM PE ACOLO PE UNDE NU EXISTA!! :ha3

@redscarlet - Pai crezi ca-ti mai merge ulcioru'? :D

Acolo locuiesc acum.

APROPOS: Anul acesta toti participantii la Maramures Off-Road Fest V.2.0 Reloaded vor avea stickere cu Nick-urile sau numele lor!

@everyone - Multumesc pentru primirea calduroasa, si n-am cuvinte sa va spun cat ma bucur ca SUNTETI TOT AICI!! :P

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

@red... esti binevenita unde vrei tu...dar promite-mi ca nu vei mai pleca urechea la comentariile aiurea si ne onorezi cu prezenta pana la sfarsit...nu ca si anul trecut :wink:

Nu numai ca va voi onora cu angelica-mi prezenta (LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL), dar am nunta in we urmator Fest-ului, in Baia Mare. Asa ca deja ma gandesc sa stau pe-acolo o saptamana... Sa va tot saturati de prezenta mea :twisted: :)

Link spre comentariu

Vizitator laurentiu

noroc bun

daca primiti si incepatori care anu asta doar se uita, ma bag si eu.

ura

Link spre comentariu

noroc bun

daca primiti si incepatori care anu asta doar se uita, ma bag si eu.

ura

Pai, de ce sa te uiti doar?

Va exista traseu standard unde poti sa te desfasori. Inclusiv la trial.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare