Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008

Va rog sa ma tineti minte la Standard, dar fara copilor. Vin doar singur. Nu am ce face. Dar, m-oi descurca eu. Acu e problema cu troliu, e posibil sa reusesc sa il iau pana atunci, dar nu o sa-l pun pe masina. Il montez dupaia. Oricum tr sa o duc la doctor ca imi trancane ceva pe dreapta fata, de imi sar creierii din cap de nervi si mai ales ca nu stiu ce anume. Sper sa nu fie ceva grav si sa pot rezolva pe plan local fara deplasari pe te miri unde. (chestia e ca m-o mancat undeva si am cam dat cu ea in niste pamanturi cam tari si pe care nici macar nu le-am putut trece pana la capat)

Sa inteleg ca se poate camera single si nu dubla cum ai scris in formular....

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Da. Ar fi perfect. Dar, daca nu se poate nu ma deranjeaza sa mai fie cineva in camera (persoana care este in aceeasi situatie cu mine). Multumesc pt intelegere

Link spre comentariu

Da. Ar fi perfect. Dar, daca nu se poate nu ma deranjeaza sa mai fie cineva in camera (persoana care este in aceeasi situatie cu mine). Multumesc pt intelegere

Camere duble nu mai sunt, asa ca vei avea un single.

Multumesc si eu pt. mesaj. Este important sa aflu din timp eventualele modificari fata de formularul de inscriere ca sa stiu cum repartizez camerele.

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Daca ajung si eu in ultimul moment, este posibilitatea sa mai gasesc cazare? Inca nu stiu daca pot ajunge. Fac o lucrare mai complexa la masina si cred ca nici nu o sa am timp sa o probez, plus ca am refacut si motorul si nu am facut macar un metru cu el....Sper totusi sa ajung si eu.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Daca ajung si eu in ultimul moment, este posibilitatea sa mai gasesc cazare? Inca nu stiu daca pot ajunge. Fac o lucrare mai complexa la masina si cred ca nici nu o sa am timp sa o probez, plus ca am refacut si motorul si nu am facut macar un metru cu el....Sper totusi sa ajung si eu.

Hai ca rezolvam. Mai avem o locatie de cazare pregatita iar in caz ca nu mai exista camera la Suior, veti fi cazati dincolo. In principiu din cate stiu eu, Suiorul e full dar, de obicei, mai sunt unii care mai renunta in ultimul moment si ramane camera.

Link spre comentariu

mi-e necaz dar asta e

desi trebuia sa vin ca si copilot la YO2BT, sunt nevoit sa anunt ca nu pot participa

am tot incercat sa o inpac si capra si varza, nu se poate

un drum de Budapesta in data de 20 imi da toae planurile peste cap

singura sansa era sa gasesc pe cineva dispus sa vina din arad sa ma ia de la baia mare si deacolo sa mergem la budapesta, dar intrucat drumul ar fi f f lung, trebuie sa renunt la intalnirea din acest an

va doresc tuturor distactie placuta (sunt sigur ca va fi ) si sa beti si pentru mine un pahar de palinca

a fost o alegere grea si a teebuit sa aleg cu capul, inima ramane alaturi de voi

ps. motivul pentru care merg la budapesta ...targul anual de cutite care se desfasoara in perioada 20-21 septembrie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cei care ajung mai devreme, respectiv azi sau maine, ii rugam sa ne anunte cat mai repede pentru a le putea rezerva camerele.

Multumim.

Link spre comentariu

Anunt important.

Toti membri ai forumului care sunt din Baia Mare si nu numai si care doresc sa ajute la organizarea acestei intalniri sunt rugati sa vina in aceasta seara la sedinta Club4x4.

Ora 19.00 la Restaurantul hotelului Eurohouse http://www.hoteleurohouse.ro/poze/harta.html

Poate veni oricine nu numai posesorii de masini de teren.

Pentru informatii sunati la 0744.57.37.88

Multumim.

Link spre comentariu

Foarte interesant :h5

Asteptam acum sa se intoarca lumea acasa si sa ne povesteasca aventurile :banana

Pote si fotografii...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator Smart

grrrr....

am făcut o scurtă relatare, dar tehnica + neconcordanţa dintre degetele mele şi laptopul au făcut ca să dispară totul înainte să pot trimite.

Asta e.

Deci acu şi mai scurt: felicitări organizatorilor, şi-mi pare enorm de rău pt. munca lor depusă care nu a avut efect din cauza vremii ploioase (trialul de sâmbătă nu a mai avut loc).

Noi am pierdut roata stângă spate în drumul spre casă (încă-n jud. MM, chiar la intrare în localitatea Satulung). Noroc, că Unimogul meu a putut rezolva situaţia, a pus roata de rezervă şi am ajuns acasă în patru şuruburi (în loc de 6).

Câteva poze de ronţăit până vin ceilalţi (la noi a murit aparatu de foame, am rămas cu puţine poze)

Link spre comentariu

Am mai adaugat 2 clipuri filmate cu telefonul mobil. Nu e cine stie ce, dar sper sa va placa... :grin:

http://www.fundatiaema.ro/Presa/Maramur ... -2008.html

P.S. Sper sa nu se supere pe mine administratorii forumului, dar nu am gasit cum sa atasez fisierele .swf in forum, asa ca le-am postat pe site-ul EMA. Sper sa nu fie interpretat gresit... :h5 :cl

Link spre comentariu

am vazut si eu filmuletzele si mai multe pareri de rau decat acum ,nu o sa am cred ,in toata viatza mea.din pacate unele probleme de familie m-au impiedicat sa fiu prezent dar sper ca la urmatoare intalnire sa bifez si eu in condica!toate bune fratzilor

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Scuze pt. intarziere.

Pun si eu cateva. MMOF startul, traseu standard, petrecere si Maramures

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare