cretu Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Si eu sunt incepator, si vreau sa intru. Toate au un inceput. Nimeni nu s-a nascut invatat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Pai atunci asta este, ma bag. o sa ma fugareasca nevasta ca busesc masina familiei, dar o sa-i treaca. oricum poate gasesc ceve da cumparatb pana atunci, poate un samurai, ceva. caut daca nu cumpar neste cauciucuri si vin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Daca ma lasa doctorul sa ma dau pana atunci I'm In to, nu va ratez, mai ales ca acum am si cu ce...... :h5 :x "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Daca ma lasa doctorul sa ma dau pana atunci I'm In to, nu va ratez, mai ales ca acum am si cu ce...... :h5 :x asa, asa!!! pune fieru la treaba!!! :h5 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 vine si Bunicu Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 da..... venim...... :jp1 Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 venim venim forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Anul trecut in toamna eram plecat in strainatate. Anul acesta in primavara a fost ziua nevestei . Dar in septembrie numai scapati. Indiferent ca pierd teambuilding-ul firmei . Numai ca voi veni singur. Daca cineva vrea sa vina cu mine am 6 locuri in masina plus portbagaj sus. Ma primiti? ..... ca tinjesc de un an de zile...... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 contati si pe olteni, Kermit si Vali prezenti :ca TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Se pregatesc chestii deosebite. Premiul cel mare ca fi foooooarte interesant. Si mare. Asa ca luati in serios competitia. Pregatiti masinile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 e doar de competitie...?? .. ca eu de exemplu nu prea am masina de concurs... :cort Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 pai e si traseul standard.... plus gasca... atmosfera... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 e doar de competitie...?? .. ca eu de exemplu nu prea am masina de concurs... :cort Lasa Catalin ca noi mergem pe traseul de standard, si dupa aia punem grataru' pe margine si ne facem arbitrii de traseu la extrem!!! :av :cort :h5 :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 e doar de competitie...?? .. ca eu de exemplu nu prea am masina de concurs... :cort Lasa Catalin ca noi mergem pe traseul de standard, si dupa aia punem grataru' pe margine si ne facem arbitrii de traseu la extrem!!! :av :cort :h5 :ft da.. asa e mult mai bine :clb Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Nu esti singur, nu te lasam la greu :x !! Trebuie doar sa-mi iau niste opinci pentru :tr ! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Puteti conta si pe mine si Manoleasa. Max sper ca nu la standard. :pl :cort MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Doresc sa fac niste precizari. Desi partea de concurs se va desfasura dupa rigoriile unei competitii, nu va fi in nici un caz la dificultatea unei etape de campionat de exemplu. Nu ca nu l-am putea face dificil. 1. Traseul de standard va putea fi facut cu orice masina de teren nepreparata. 2. Traseul de open poate fi facut chiar si fata troliu daca e vreme buna sau putin moale. E o placere de mers pe el. Trebuie totusi MT-uri si putin tupeu... :grin: Daca va ploua intens , atunci sunt cateva portiuni scurte unde va fi nevoie de troliere. Oricum, se pleaca perechi de cate doua masini dintre care una trebuie sa aiba obligatoriu troliu. In cazul in care vor fi probleme pe traseu, avem iesiri de rezerva din traseu si masina de asistenta. 3. Traseul de extrem.... hmmm va fi de extrem.... Acolo vor fi meseriasii cu masini preparate pe care consider ca ii jignim daca le facem un traseu usor. 4. Evenimentul se numeste Maramures Offroad Fest 2008 iar in cadrul evenimentului se organizeaza competitia care se numeste Cupa Maramuresului In mod normal, o Cupa este un concurs care tinde sa devina etapa de campionat. Ei bine, noi nu tindem catre asa ceva din diverse motive. De obicei, la etapele de campionat se pierde o componenta importanta a unui eveniment. SOCIALIZAREA. La noi aceasta componenta dorim sa fie foarte importanta. De aceea evenimentul e organizat in asa fel incat participantii sa interactioneze cat mai mult. A trebuit sa dam denumirea asta "Cupa Marmuresului" pentru ca sa putem cauta sponsorizari. Pentru intanirea simpla a unui grup de useri de pe un forum nu prea ofera nimeni sponsorizare in afara de cativa dintre organizatori sau chiar participanti. Asa cum a fost anul trecut. Dar asta nu e destul daca dorim sa facem un eveniment mai mare si mai interesant. In concluzie, puteti sa a programati un weekend placut in Maramures. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 contati si pe olteni, Kermit si Vali prezenti :ca nu mai contati pe noi :sr . Pe 20.sept. trebuie sa joc la nunta. :ang2 :oo :cr1. Toate planurile s-au naruit cand am gasit invitatia pe birou ieri .... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Site-ul intalniri este aproape gata. http://www.club4x4.ro/mmof/ Va invitam sa il studiati si sa va inscrieti din timp pentru participarea la acest eveniment. Locurile sunt oarecum limitate. Formularul de inscriere il gasiti aici: http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=8 Toate detaliile legate de taxa de participare le gasiti aici: http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=9 Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Modul de completare a formularului de inscriere. Formularul de inscriere a fost gandit pentru participantii la eveniment - inclusiv si indesoebi Cupa Maramuresului. Inscrierea se face PE MASINI. Primele date sunt despre auto dvs. Daca se vine in calitate de pieton, atunci se poate trece liniuta la campurile despre auto. Urmeaza date despre PILOT - soferul masinii. Daca nu exista masina, atunci acestea sunt datele dvs. Apoi urmeaza date despre COPILOT - cel din dreapta pilotului, Daca nu exista masina acesta ar fi insotitorul dvs. ATAT PILOTUL cat si COPILOTUL pot veni insotiti de mai multe persoane. Pilotul poate veni cu sotia / fiica iar copilotul cu 2 prieteni de ex. Fiecare din ei pot alege astfel cazarea dorita - pilotul vrea un apartament, iar copilotul o camera de ex. Daca nu este cazul, si cei doi sunt impreuna - exista optiunea la COPILOT - "Acceasi camera cu PILOT" Sper ca face sens. Daca se alege traseul de OPEN atunci TREBUIE scris numarul de inmatriculare al CELEILALTE MASINI DIN ECHIPA Orice altceva ar trebui trecut in campul de comentarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 CAUT coechipier-masina. Ma numesc Gabi,baimarean la origini si "tradator" in Apuseni(live) si Bucuresti(bussiness) Eu am un Jimny ddis ,troliu pe vine(6000lbs) ,BFG AT(nu incepeti iar topicul AT versus MT,o sa vedem in teren "marea" diferenta atat de mult laudata de unii si in ce masura se confirma sau nu,avand in vedere masinuta mea f usoara si scurta,stiu ce spun),o sufa bunicica de la marina ,ceva experienta de 15 ani prin Apuseni(unde si stau) si un copilot grasut, extrem de vesel,sociabil si spiritual... Nu concurez pt ideea de premiu ci pt cea sociala,de distractie si aventura. Nu prea cunosc pe nimeni pe acest forum,afara de Tupara si inca cativa care au masini preparate pt extrem si nu pot face echipa cu ei. Daca exista doritori,cu placere facem echipa ca sa putem participa la OPen. Nu prea ma intereseaza pe ce loc ma clasez,etc,niciodata nu am pus pret pe etajarea ierarhica a succesului ci pe alte componente mult mai valoroase si care tin de placerea de a trai...deci daca visati la premii si lauri,nu contati pe mine,am target diferit o lecuta...:)) Astept deci eventuali doritori,"singuratici" ca si mine...poate o punem de o mamaliga:) si reusim macar sa terminam(pana la descalificare totusi) Cu simpatie,Gabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 :(( se pare ca am ramas fara copilot. O sa incerc sa imi gasesc unu, daca nu, iau un prosop dinala cu o blonda bine dezvoltata si il sprijin pe scaunul din dreapta. teoretic, mai am o varianta de rezerva, dar.... sa vedem daca ma pot baza pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 11, 2008 Autor Partajează Postat August 11, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Ii rog pe cei hotarati sa foloseasca formularul de inscriere pentru ca avem nevoie de datele voastre cat mai repede. Nu mai e mult timp si sunt foarte multe de pregatit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sever Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 care este data limita de inscriere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 care este data limita de inscriere? 10 septembrie Cu amendamentul ca , in momentul in care se umple capacitatea de cazare in complexul Suior, cei care se inscriu dupa aceea vor fi cazati in alte locatii dar nu mai putem garanta aceleasi conditii si tarife. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate