Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator laurentiu

Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008

Pai atunci asta este, ma bag. o sa ma fugareasca nevasta ca busesc masina familiei, dar o sa-i treaca.

oricum poate gasesc ceve da cumparatb pana atunci, poate un samurai, ceva. caut

daca nu cumpar neste cauciucuri si vin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ma lasa doctorul sa ma dau pana atunci I'm In to, nu va ratez, mai ales ca acum am si cu ce...... :h5 :x

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

Daca ma lasa doctorul sa ma dau pana atunci I'm In to, nu va ratez, mai ales ca acum am si cu ce...... :h5 :x

asa, asa!!! pune fieru la treaba!!! :h5

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

venim venim

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Anul trecut in toamna eram plecat in strainatate.

Anul acesta in primavara a fost ziua nevestei .

Dar in septembrie numai scapati. Indiferent ca pierd teambuilding-ul firmei .

Numai ca voi veni singur. Daca cineva vrea sa vina cu mine am 6 locuri in masina plus portbagaj sus.

Ma primiti? ..... ca tinjesc de un an de zile......

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Se pregatesc chestii deosebite.

Premiul cel mare ca fi foooooarte interesant. Si mare.

Asa ca luati in serios competitia.

Pregatiti masinile

Link spre comentariu

e doar de competitie...??

.. ca eu de exemplu nu prea am masina de concurs... :cort

Lasa Catalin ca noi mergem pe traseul de standard, si dupa aia punem grataru' pe margine si ne facem arbitrii de traseu la extrem!!! :av :cort :h5 :ft

Link spre comentariu

e doar de competitie...??

.. ca eu de exemplu nu prea am masina de concurs... :cort

Lasa Catalin ca noi mergem pe traseul de standard, si dupa aia punem grataru' pe margine si ne facem arbitrii de traseu la extrem!!! :av :cort :h5 :ft

da.. asa e mult mai bine :clb

Terrano II 2,4 benzina 1997
Link spre comentariu

Doresc sa fac niste precizari.

Desi partea de concurs se va desfasura dupa rigoriile unei competitii, nu va fi in nici un caz la dificultatea unei etape de campionat de exemplu.

Nu ca nu l-am putea face dificil.

1. Traseul de standard va putea fi facut cu orice masina de teren nepreparata.

2. Traseul de open poate fi facut chiar si fata troliu daca e vreme buna sau putin moale. E o placere de mers pe el. Trebuie totusi MT-uri si putin tupeu... :grin:

Daca va ploua intens , atunci sunt cateva portiuni scurte unde va fi nevoie de troliere. Oricum, se pleaca perechi de cate doua masini dintre care una trebuie sa aiba obligatoriu troliu.

In cazul in care vor fi probleme pe traseu, avem iesiri de rezerva din traseu si masina de asistenta.

3. Traseul de extrem.... hmmm va fi de extrem.... Acolo vor fi meseriasii cu masini preparate pe care consider ca ii jignim daca le facem un traseu usor.

4. Evenimentul se numeste Maramures Offroad Fest 2008 iar in cadrul evenimentului se organizeaza competitia care se numeste Cupa Maramuresului

In mod normal, o Cupa este un concurs care tinde sa devina etapa de campionat. Ei bine, noi nu tindem catre asa ceva din diverse motive. De obicei, la etapele de campionat se pierde o componenta

importanta a unui eveniment. SOCIALIZAREA. La noi aceasta componenta dorim sa fie foarte importanta. De aceea evenimentul e organizat in asa fel incat participantii sa interactioneze cat mai mult.

A trebuit sa dam denumirea asta "Cupa Marmuresului" pentru ca sa putem cauta sponsorizari. Pentru intanirea simpla a unui grup de useri de pe un forum nu prea ofera nimeni sponsorizare in afara de

cativa dintre organizatori sau chiar participanti. Asa cum a fost anul trecut. Dar asta nu e destul daca dorim sa facem un eveniment mai mare si mai interesant.

In concluzie, puteti sa a programati un weekend placut in Maramures.

Link spre comentariu

contati si pe olteni, Kermit si Vali prezenti :ca

nu mai contati pe noi :sr . Pe 20.sept. trebuie sa joc la nunta. :ang2 :oo :cr1. Toate planurile s-au naruit cand am gasit invitatia pe birou ieri ....

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Site-ul intalniri este aproape gata.

http://www.club4x4.ro/mmof/

Va invitam sa il studiati si sa va inscrieti din timp pentru participarea la acest eveniment. Locurile sunt oarecum limitate.

Formularul de inscriere il gasiti aici: http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=8

Toate detaliile legate de taxa de participare le gasiti aici: http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=9

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.

Link spre comentariu

Modul de completare a formularului de inscriere.

Formularul de inscriere a fost gandit pentru participantii la eveniment - inclusiv si indesoebi Cupa Maramuresului.

Inscrierea se face PE MASINI.

Primele date sunt despre auto dvs. Daca se vine in calitate de pieton, atunci se poate trece liniuta la campurile despre auto.

Urmeaza date despre PILOT - soferul masinii. Daca nu exista masina, atunci acestea sunt datele dvs.

Apoi urmeaza date despre COPILOT - cel din dreapta pilotului, Daca nu exista masina acesta ar fi insotitorul dvs.

ATAT PILOTUL cat si COPILOTUL pot veni insotiti de mai multe persoane. Pilotul poate veni cu sotia / fiica iar copilotul cu 2 prieteni de ex. Fiecare din ei pot alege astfel cazarea dorita - pilotul vrea un apartament, iar copilotul o camera de ex. Daca nu este cazul, si cei doi sunt impreuna - exista optiunea la COPILOT - "Acceasi camera cu PILOT"

Sper ca face sens.

Daca se alege traseul de OPEN atunci TREBUIE scris numarul de inmatriculare al CELEILALTE MASINI DIN ECHIPA

Orice altceva ar trebui trecut in campul de comentarii.

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

CAUT coechipier-masina.

Ma numesc Gabi,baimarean la origini si "tradator" in Apuseni(live) si Bucuresti(bussiness)

Eu am un Jimny ddis ,troliu pe vine(6000lbs) ,BFG AT(nu incepeti iar topicul AT versus MT,o sa vedem in teren "marea" diferenta atat de mult laudata de unii si in ce masura se confirma sau nu,avand in vedere masinuta mea f usoara si scurta,stiu ce spun),o sufa bunicica de la marina ,ceva experienta de 15 ani prin Apuseni(unde si stau) si un copilot grasut, extrem de vesel,sociabil si spiritual...

Nu concurez pt ideea de premiu ci pt cea sociala,de distractie si aventura.

Nu prea cunosc pe nimeni pe acest forum,afara de Tupara si inca cativa care au masini preparate pt extrem si nu pot face echipa cu ei.

Daca exista doritori,cu placere facem echipa ca sa putem participa la OPen.

Nu prea ma intereseaza pe ce loc ma clasez,etc,niciodata nu am pus pret pe etajarea ierarhica a succesului ci pe alte componente mult mai valoroase si care tin de placerea de a trai...deci daca visati la premii si lauri,nu contati pe mine,am target diferit o lecuta...:))

Astept deci eventuali doritori,"singuratici" ca si mine...poate o punem de o mamaliga:) si reusim macar sa terminam(pana la descalificare totusi)

Cu simpatie,Gabi

Link spre comentariu

:(( se pare ca am ramas fara copilot. O sa incerc sa imi gasesc unu, daca nu, iau un prosop dinala cu o blonda bine dezvoltata si il sprijin pe scaunul din dreapta.

teoretic, mai am o varianta de rezerva, dar.... sa vedem daca ma pot baza pe ea.

Link spre comentariu

Ii rog pe cei hotarati sa foloseasca formularul de inscriere pentru ca avem nevoie de datele voastre cat mai repede. Nu mai e mult timp si sunt foarte multe de pregatit.

Link spre comentariu

care este data limita de inscriere?

10 septembrie

Cu amendamentul ca , in momentul in care se umple capacitatea de cazare in complexul Suior, cei care se inscriu dupa aceea vor fi cazati in alte locatii dar nu mai putem garanta aceleasi conditii si tarife.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare