Max Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 In urma sedintei de azi , au aparut niste modificari in program. Se schimba zile de concurs si de trial respectiv traseele por fi vineri iar trialul va fi sambata. Programul evenimentului va fi urmatorul: Joi 18 sept 7.00 - 20.00 Inscrierea participantilor 13.00 - 19.00 Traseu turistic cu cei inscrisi pana la ora 13.00 22.00 - 2.00 Traseu de noapte pentru cei pregatiti pt asa ceva. Vineri 19 sept Zi de concurs: 1. Traseu Soft - traseu marcat, Va fi fostul traseu pe care s-a desfasurat inlocuitorul de Dakar de anul acesta. 2. Traseu open - cu roadbook 3. Traseu extrem - cu roadbook 0ra 20.00 Cina traditionala plus program artistic traditional. Distractie pana dimineata. Sambata 20 sept Zi de trial Vor fi 3 trasee pentru trial: 1. Soft (masini nepreparate) 2. Open (masini preparate mediu) 3. Extrem (masini preparate pt extrem) - Va fi spectacol. :grin: Ora 20.00 - Cina festiva, premierea, tombola, surprize, distractie pana dimineata tarziu daca e cazul :grin: Duminica 21 sept Program de voie, plecarea catre casa. Pentru cine nu are chef de plecat catre casa, vom face un traseu lejer , turistic, stil picnic. Un gratar in varf de munte, o slaninuta prajita (fara colesterol :grin: ), un carnat prajit, o branza, ceapa , rosii, palinca si alte ingrediente 100% naturale. :grin: :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Cateva cuvinte despre premiul cel mare. Surpriza. Pentru a da tuturor posibilitatea sa il castige, acest premiu va fi dat persoanei care va iesi la o tragere la sorti. Castigatorii locului 1 de la fiecare sectiune au dreptul sa participe la aceasta extragere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Cu alte cuvinte conteaza ce ai mancat cand erai mic nu ce rezultat ai in traseu :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2008 Autor Partajează Postat August 13, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Cu alte cuvinte conteaza ce ai mancat cand erai mic nu ce rezultat ai in traseu :grin: Conteaza CE ai mancat cand erai mic si CÂT ai mancat cand erai mic. :grin: Avem un singur premiu de genul asta si as fi vrut sa aiba mai multi sansa sa il castige. Nu am gasit alta varianta. Daca il puneam doar la extrem, sa supărau ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Gepetto si Max ne-au virusat ,deci ei trebuie sa ne suporte :grin: fac echipa cu gepe deci venim :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Cu alte cuvinte conteaza ce ai mancat cand erai mic nu ce rezultat ai in traseu :grin: Ce sa-i faci... :cn nu poti fi cu toate... :grin: daca tu asa traduci...... Desi, mi se pare foarte corect ca locurile I de la fiecare categorie sa-si dispute marele premiu. Daca e la Open nu inseamna ca nu a facut ceva pe teren si numai Extremului i se cuvine ceva mai mult. Fiecare dupa puterile lui si da, conteaza si ce ai mancat cand erai mic, pana la urma. :) Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Oare nu s-ar putea face Premiul cel Mare , Premiul Mijlociu si Premiul cel Mic ? :ha: :ha: :ha: In asa fel, oricare castigator de la cele 3 sectiuni ar fi "castigator" si la tombola.... :h5 :cl http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Pai premiul cel mare il imparti in 2 mai mici si il dai castigatorilor de la Extrem si Open. Nu trebuie facuta discrepanta intre cele doua clase :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Si ar mai fi si... clasa Standard, si nu cred ca se poate imparti premiul, dar nu vreau sa ma bag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Pai premiul cel mare il imparti in 2 mai mici si il dai castigatorilor de la Extrem si Open. Nu trebuie facuta discrepanta intre cele doua clase :h5 Hei, eu am facut o gluma... :roll: In definitiv organizatorii vor decide... :) http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Pai premiul cel mare il imparti in 2 mai mici si il dai castigatorilor de la Extrem si Open. Nu trebuie facuta discrepanta intre cele doua clase :h5 Ma bucur ca esti de acord cu asta si cu egalitatea sanselor. Pana la urma lupta se da pe orgolii, nu neaparat pe premiu. Premiul doar ajuta la alimentarea orgoliilor, nu? :grin: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2008 Autor Partajează Postat August 15, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Deci...premiul poate sa ii revina unei singure persoane. Acest premiu nu este al castigatiorilor competitiei. Ci a participantilor la eveniment. Castigatorii de la fiecare sectiune vor primii premii. Marele premiu este premiul evenimentului. Repet, evenimentul este Maramures Offroad Fest 2008 care este intalnirea membrilor forumului. In cadrul evenimentului va fi Cupa Maramuresului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Salut M-am inscris si eu saptamana trecuta odata cu echipa Radu Jitaru si Adrian Tudose si nu ma vad pe lista de inscrieri. Numele meu este Bogdan Hrisca si al copilotului este Alexandru Negulescu. Mai trebuie sa ma mai inscriu inca odata? Sau nu mai sunt locuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 19, 2008 Autor Partajează Postat August 19, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Salut M-am inscris si eu saptamana trecuta odata cu echipa Radu Jitaru si Adrian Tudose si nu ma vad pe lista de inscrieri. Numele meu este Bogdan Hrisca si al copilotului este Alexandru Negulescu. Mai trebuie sa ma mai inscriu inca odata? Sau nu mai sunt locuri? Sunteti pe lista. Dintr-o eroare nu apareti pe site. Se rezolva cat de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 multu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 multu Imi cer scuze, dar am citit gresit. Echipa Radu Jitaru si Adrian Tudose sunt pe lista dar Bogdan Hrisca si Alexandru Negulescu nu apar pe lista. O sa te rog sa mai parcurgi inca o data forumularul de inregistrare: http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=8 Probabil a fost o eroare. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Prezent cu una bucata KAISER si copilot Marius Lupu. :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 kaiser... :B ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sever Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Caut copilot pt Maramures OF. Preferabil Sibiu sau Bucuresti Tel: 0721-724-494 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Lista celor inscrisi pana acum: (doar lista pilotilor fara copiloti si fara insotitori) 1. Miron 2. Mihai Scorpio 3. Crinu Andanut 4. Pavel (piciu) 5. Bronco 6. Cretu (florin) 7. Vstef_is 8. Tudop 9. Reallifehunter 10. Bigdaddy 11. Pichi 12. Sorin Parvulescu 13. Mariusg 14. Gepetto 15. Atar 16. Radu 17. ALF-DMAX 18. Yo2bt 19. Bogdi 20. Deceneu 21. Mugur 22. Pokemon 23. Alpinman 24. GabiC - the President :grin: 25. M715-Kaiser 26. Pepi 27. Silveszter Zsolt 28. Ovidiu Pasca 29. Blacky 30. SJ 31. Mircea Muresan 32. Nelutu IMS 33. Mitza 34. Florin Vitara 35. Virgil Defender 36. Florin Reberic 37. Karci 38. Pop Cristi 39. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Lista celor inscrisi pana acum: (doar lista pilotilor fara copiloti si fara insotitori) 1. Miron 2. .... 3. .... .... 21. Mugur 22. Pokemon 23. Alpinman 24. GabiC - the President :grin: 25. M715-Kaiser ..... 39. ... Gata? S-a produs impacarea? :1 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 cum se fac inscrierile vreau si eu sa viinnnnnnnnnnn. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 cum se fac inscrierile vreau si eu sa viinnnnnnnnnnn. Foloseste formularul de inscriere de aici: http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=8 Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Lista actualizata celor inscrisi pana acum: (doar lista pilotilor fara copiloti si fara insotitori) 1. Miron 2. Mihai Scorpio 3. Crinu Andanut 4. Pavel (piciu) 5. Bronco 6. Cretu (florin) 7. Vstef_is 8. Tudop 9. Reallifehunter 10. Bigdaddy 11. Pichi 12. Sorin Parvulescu 13. Mariusg 14. Gepetto 15. Atar 16. Radu 17. ALF-DMAX 18. Yo2bt 19. Bogdi 20. Deceneu 21. Mugur 22. Pokemon 23. Alpinman 24. GabiC - the President :grin: 25. M715-Kaiser 26. Pepi 27. Silveszter Zsolt 28. Ovidiu Pasca 29. Blacky 30. SJ 31. Mircea Muresan 32. Nelutu IMS 33. Mitza 34. Florin Vitara 35. Virgil Defender 36. Florin Reberic 37. Karci 38. Pop Cristi 39. Oana 40. Dana 41. Daniel 42. Marius (Dumi) 43. Sorin Pintea 44. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: Maramures Offroad Fest editia a 2-a - 2008 Va rog sa ma tineti minte la Standard, dar fara copilor. Vin doar singur. Nu am ce face. Dar, m-oi descurca eu. Acu e problema cu troliu, e posibil sa reusesc sa il iau pana atunci, dar nu o sa-l pun pe masina. Il montez dupaia. Oricum tr sa o duc la doctor ca imi trancane ceva pe dreapta fata, de imi sar creierii din cap de nervi si mai ales ca nu stiu ce anume. Sper sa nu fie ceva grav si sa pot rezolva pe plan local fara deplasari pe te miri unde. (chestia e ca m-o mancat undeva si am cam dat cu ea in niste pamanturi cam tari si pe care nici macar nu le-am putut trece pana la capat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate