teddybear Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Tot din ciclul "Asa NU!" 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: youtube ....and stuff @teddybear - De unde și vorba, "graba strică treaba!". Oamenii erau pregătiți cu detoate, doar că plecaseră "pe capul gol" de acasă. AȘA NU! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: Greseli in manevrele de recovery Tot din ciclul "Asa NU!" Baietii astia au fost in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Actiunile precipitate si stresul provocat de mareea ce venea peste ei le-a anulat avantajul dat de tehnica si dotare (remarcabila de altfel)! Asta e, cand e sa n-ai noroc... gasesti belele pe unde nu te astepti! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Greseli in manevrele de recovery Cand noroc si bafta nu e, Si in p..da dai de cuie..:hl 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery Troliere cu surprize: https://www.youtube.com/watch?v=WLcKA0xR6zY&feature=em-upload_owner Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery Daune ceva? Nu inteleg ce zici, dar sigur de dulce :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 (editat) Re: Greseli in manevrele de recovery Pana la urma nu au fost daune considerabile. S-a deplasat bara fata, dar s-a putut repozitiona usor... Intrebarea care se pune cine a gresit mai mult cel care a troliat sau cel care a fost troliat??? Editat Iunie 25, 2015 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery Intrebarea care se pune cine a gresit mai mult cel care a troliat sau cel care a fost troliat??? Amandoi, pt. ca nu s-au pus de acord cum sa procedeze cand troliatul iese din groapa. Fiecare putea contribui la evitarea ciocnirii. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery In opinia mea , cel care a troliat . Putea sa lase spatiu ( cablul mai lung )mai mare. Este cunoscut faptul ca distantele se scurteaza rapid dupa ce ai iesit si esti la turatia mare . Am vazut primul filmulet . Erau dotati cu de toate , dar cel care a tras , nu intelege fizica elementara . Masinile erau ambele inaltate din suspensie , aveau hangarale deasupra ceea cele modifica masiv balansul si aveai si bafta de un teren moale in care rotile intrau si nu mai puteau sa alunece lateral pentru compensarea unghiului in care eruu obligati de teren sa traga . Nu am filmulete , dar acum vreo luna , la intoarcerea de la Diham ( pe Glajarie ) , am trebuit sa intru ( asta este cu autotrenul din dotare care are 5.35 m ) intr-o ogasa extrem de adanca care se continua intr-o curba stransa la 180 de grade. Nu permitea drumul altceva . Cei cu care eram in masina incercau sa ma sfatuiasca de bine , sa virez invers curbei ( dreapta ) ca sa scot rotile ( stanga ) de pe ogasa . Teoretic era corect , dar daca faceam asta ma rasturnam pe o parte . A trebuit sa insist sa urc treptat peretele stang al ogasei , din cateva manevre , ca sa imi echilibrez masina . Colegii mei erau bine intentionati , dar nu pricepeau fortele care actionau asupra masinii si cat de periculoasa era inclinatia. Au lipsit la fizica . :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery Si eu sunt de parere ca trebuia lasat mai mult spatiu - vreo 10 m minim.... Pe de alta parte l-am intrebat pe "troliatu" , daca s-a uitat in oglinda sau in spate si a spus ca nu i-a trecut prin gand :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery Asta e masinile de teren indoiate prin definitie , in parcare la mall nu se intampla nimic , bine ca amundoi ati invatat ceva . Dar ... cred ca un un strigat haiducesc il oprea la timp ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery in filmuletul cu baietii aia de pe plaja cel mai mult a transpirat cameramanul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Re: Greseli in manevrele de recovery Asigurati masina la revenirea pe roti dupa ce v ati rasturnat (frana de mana trasa, in viteza). Se intampla foarte multe, asta i un examplu: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate