Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"!

Ajuta-lpeDANIEL

Postări Recomandate

Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"!

Sanatate multa multa multa piticului, il asteptam printre noi cat mai repede sanatos voios si vesel, restul e in van.

Eu sunt babuinu care sarea pe vitara verde, am animat un pic concursu ca prea a mers toata lumea ceas.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 208
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sa gasit un arc , un inaltator si un gauciuc de sub arc ...cui ii apartine , il gaseste la mine !

Mereleul care ma tradat , a doa oara pe aceasi parte ...o data l-am rupt la organizare , a doua oara la demonstrativa !

La organizare , am surprins un atelaj care distrugea cultura omului ...totul sa intamplat langa trialul nostru si in momentul in care ne organizam (Vineri) , pt carcotasi in cazul in care ne vor acuza !:tk

1526216019_2013-12-0917_48_03.thumb.jpg.5c9764144a26d240bd1de6875d6c7679.jpg

2134270322_2013-12-0920_07_18.thumb.jpg.9b2fb78ff6f6f3a8c7cdab9fd1ba54e0.jpg

2485027_2013-12-0920_07_37.thumb.jpg.7950464e6498ce86762f224c522650b6.jpg

1979799108_2013-12-0611_55_29.thumb.jpg.465eb80cd9933781fe5838935b577be0.jpg

2090932223_2013-12-0611_56_37.thumb.jpg.bf01fe8a4ee53773f937e2d789867574.jpg

565099792_2013-12-0611_56_13.thumb.jpg.23283966c95f401689f9fb7732eec88b.jpg

693741458_2013-12-0610_28_19.thumb.jpg.d4806f7228151cbd5fedd2841ee79533.jpg

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

A fost primul trial din viata mea la care am participat.

Cu gandul la acel mic sufletel, care va veni candva si ne va spune... "Mai mosi dragi, uitati la mine cum se conduce cu cap si suflet!", am participat (si mi-am facut curaj sa intru in traseu) alaturi de multi oameni cu suflet frumos.

Multumesc tuturor organizatorilor pentru o zi de sambata extraordinar de frumoasa.

Multumesc colegilor Dusteristi care au raspuns la provocarea lansata pe forumul dedicat.

Multumesc Nessum pentru cuvintele frumoase adresate la eveniment.

Multumesc GPScu pentru toata implicarea ta, dar si intregii echipe. Dar si pentru placerea Critinei de a se da cu tine (sau a ta de a te da cu ea :wink: :ha1)

Multumesc piede pentru "impingerea" catre participare la trial ( acum ma bucur si eu ca... vad ca am ocupat locul 6. Bun pt prima participare!).

Dani, cu acest trial nu s-a incheiat lupta pentru strangerea fondurilor! Noi o sa continuam pana ce se va rezolva problema!

Editat de daniel_cojocar
Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\
Link spre comentariu

Pe toti cei ce ati participat la trial si nu numai pe voi, va asteptam la concertul organizat pentru Dani:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81917-Eveniment-Caritabil-12-12-2013&p=926411#post926411

Asa cum ati spus, campania merge mai departe pana se strang toti banii de care are nevoie Dani!

Dupa aceea ii facem una pt nunta !

Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

Asi vrea sa le multumesc tuturor care au participat la acest trial si cu mandrie in suflet port acel numar pe masni cu sloganul(SI EU IL AJUT PE DANIEL)

iar referitor la clasament eu am scos 3.04 dar nu ma aflu pe lista, inca o data va multumesc si astept cu mlt drag si nerabdare urmatorul trial o seara frumoasa va doresc si multa sanatate lui DANIEL CACI AST ESTE CEL MAI INPORTANt

Link spre comentariu

Dimineata la Neatza cu Razvan si Dani va fi prezentat un filmulet despre eveniment. Nu stiu insa la ce ora...

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Sa gasit un arc , un inaltator si un gauciuc de sub arc ...cui ii apartine , il gaseste la mine !

Mereleul care ma tradat , a doa oara pe aceasi parte ...o data l-am rupt la organizare , a doua oara la demonstrativa !

La organizare , am surprins un atelaj care distrugea cultura omului ...totul sa intamplat langa trialul nostru si in momentul in care ne organizam (Vineri) , pt carcotasi in cazul in care ne vor acuza !:tk

Ba da al draq MRL...la fiecare trial se rupe. :top... Oricum GPScu tot respectul si perfect adevarat ce se zice " Un om cu suflet mare"

Nu in ultimul rand ii urez si eu multa sanatate lui Dani.

Link spre comentariu

Are cineva inregistrarea emisiunii? E nu am prins-o.

Dar filmarile/pozele facute cu "drona" (hexcopter)?

O sa primesc filmarea de la Dani Otil si o sa o pun aici pe forum si pe facebook...

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Eu am vazut materialul in emisiunea de dimineata. Felicitari, a iesit foarte fain!

Din pacate, sambata m-am trezit abia la ora 14, asa ca n-am reusit sa ajung nici ca spectator, macar... :(

Florin Bogdan era numai un zambet... cred ca a castigat ceva... Patrolistii astia... :grin:

Link spre comentariu

Ba da al draq MRL...la fiecare trial se rupe. :top... Oricum GPScu tot respectul si perfect adevarat ce se zice " Un om cu suflet mare"

Nu in ultimul rand ii urez si eu multa sanatate lui Dani.

:grin:din pacate pe aceasi parte mi sa rupt mrlul de inca 2 ori la organizarea evenimentului...am vb cu ALEX MIU (GTC) si sunt rulmentii cu ace din fuzeta care capata joc , din acest motiv rupe MRLurile , acum am rulmenti cu ace din fuzeta , ii voi schimba , montez alte MRleuri originale si merg in teste pe traseul de extrem :ha::tk

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

:grin:din pacate pe aceasi parte mi sa rupt mrlul de inca 2 ori la organizarea evenimentului...am vb cu ALEX MIU (GTC) si sunt rulmentii cu ace din fuzeta care capata joc , din acest motiv rupe MRLurile , acum am rulmenti cu ace din fuzeta , ii voi schimba , montez alte MRleuri originale si merg in teste pe traseul de extrem :ha::tk

Da de stire cand iesi la extrem...il iau maine pe Astral si tragem o fuga pe la tine.... sa vedem cum merg lucrurile...:grin:

Link spre comentariu

nu am nissan si nu stiu cum e fuzeta la aceasta masina .

ca principiu, daca se tot rupe in acelasi loc si destul de des, e o sansa mare ca ruperea mrl ului sa fie doar efectul. cauza nu cred ca poate fi doar calitatea mrl ului. si cele de aro parca rezistau mai mult. poate lacasurile in care intra acele sunt un pic mai mari din diferite motive si de acolo sa se mareasca jocul. prea sunt dese ruperile mrl ului si pe aceeasi parte.

DXX
Link spre comentariu

La Nisaan ruperea MRL-ului e "clasica" ...sari cu masina, ai piciorul in gaz cand aterizezi, PA MRL!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La toyota ...pa grup!

Ori ce masina rupe mrleurile la aterizare, cu sarcina pe roata daca nu ii iei gazul cand trebuie :tk ...dar la nissan patrol cu mrluri originale nu am rupt nici odata nimic pe punti!

Hai sa nu bruiem topicul si rog un moderator sa faca un alt topic , nissan patrol & toyota land chruser +\-!

Multumesc!

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

La toyota ...pa grup!

asta este...sa-i fie tarana usoara :grin: ... daca nu te trezesti si tu la realitate sa iti iei un Jeep :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Daca nu ma insel, toate 3 piese provin de la aceasi masina, si implicit de la o Vitara posibil: arc spate, flansa de 50mm de duraluminiu si bucsa de sub arc originala. Este doar o parere, dar poate se restrange orizontul celor care le lipseste un arc. Totusi, de atunci, ar trebui sa se gaseasca unu care ii lipseste un arc, nu e ca si cum ar lipsi o piulita la roata, masina ar sta cocosata pe o parte destul de tare :grin:

Felicitari pentru un eveniment bine organizat! :h5

Editat de symy139

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Ori ce masina rupe mrleurile la aterizare, cu sarcina pe roata daca nu ii iei gazul cand trebuie :tk ...dar la nissan patrol cu mrluri originale nu am rupt nici odata nimic pe punti!

Hai sa nu bruiem topicul si rog un moderator sa faca un alt topic , nissan patrol & toyota land chruser +\-!

Multumesc!

Gps ia un Feroza ca nu rupe mrl.La cheia in sarcina cu gaz la 5000 si oprire in pom nu sa rupt nimic :))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

S-au spus o multime de cuvinte frumoase despre trialul de sambata. Vin si eu cu un filmulet. Multumim tuturor celor care s-au implicat, atat de partea organizatorilor, cat si de partea participantilor. Sanatate multa lui Dani! Gandurile noastre merg catre el!

PS: Am folosit cateva poze facute de unii din voi. Imi cer scuze pentru ca nu am sursa celor nesemnate :)

Link spre comentariu

asta este...sa-i fie tarana usoara :grin: ... daca nu te trezesti si tu la realitate sa iti iei un Jeep :ha:

Laure , ciocul mic si joc de glezne ...sa moara un nissanist intr-un jeeg , pardon jeep...te pisiiii pe ea de masina, man!:tk Dar sa-i fie tarana usoara la jeep!

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sorine,

Asta este unicul loc de pe forumul asta unde n-ar trebui sa va platiti unul altuia polite...

Am tot respectul (poate ca nu nu crezi dar asa este) ptr amandoi. Nu de acum si nici de ieri ... Am totodata pretentia ca sunteti doi oameni MATURI si cu CAPUL PE UMERI.

Ca fapt divers ...nici tu n-ai venit in casa lui Laur si nici viceversa ...groapa aia de acolo, cum iti place sa zici ...in acea zi a fost casa tuturor ... A FOST CASA NOASTRA!

Si-apoi daca imi amintesc bine ...ia fi atent aici (aveai o parere mai buna despre Jeep)...asta ptr detensionarea situatiei si descretirea fruntilor...

Acum 4 ani ...

[video=youtube;dMCz41aUi-I]

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare