crt82sil Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! buna seara, ma inscriu si eu la open de moment fara copilot dar Maine caut,voi achita taxa intreaga oricum deoarece putin cu putin ne facem mari si sper sa gasesc si un copilot bun platnic pentru a face putinul un pic mai mare Salut! Ofer 100 de lei pentru a fi copilotul tau la trial. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Sper sa ajung si eu. Momentan sunt in tratative cu copilotul. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Am fazut ce si cum va fi cu open-ul si standard-ul. O sa iasa un eveniment frumos daca si vremea va tine cu noi. Sunt oameni care au pus mult suflet sa iasa bine. Dupa cum va fi dificultatea traseului pentru cele doua clase e bine sa nu uitam ca este un apel "Ajutati-l pe Daniel!" si nu un concurs. Ne intalnim sa ne simtim bine, sa socializam si sa invartim o roata, sper ca nu pe cea de rezerva si sa facem donatii pentru ca acest minunat baietel sa treaca peste acesta grea incercare ce i-a rezevat-o viata! De reamintit celor care vor sa participe ca Standardul va avea o dificultate redusa, pentru a putea fi parcurs de toate masinile prezente. Clasa Open va fi destinata masinilor cu anvelope MT sau tip Simex, dar fara rollcage si centuri tip 4 puncte; traseul va fi tehnic si va necesita ceva indemanare, dar nu va fi periculos. Clasa Extrem este destinata masinilor echipate cu rollcage si centuri in 4 puncte, anvelope de competitie si va fi la nivelul trialului de campionat de Open / Extrem. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! scan.pdf Am depus si eu banii, ne vedem sambata. Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Regulamentul particular al trialului din 07 decembrie, aprobat de CNOR si FRAS: REGULAMENT PARTICULAR Trial 07.12.2013.doc Editat Decembrie 2, 2013 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! buna seara, ma inscriu si eu la open de moment fara copilot dar Maine caut,voi achita taxa intreaga oricum deoarece putin cu putin ne facem mari si sper sa gasesc si un copilot bun platnic pentru a face putinul un pic mai mare Noi am pus un minim de taxa, care dorim sa il ajutam pe Dani , ce e peste va ajunge tot la Dani!:h5 Va multumim, tuturor care il ajuta pe Dani!! Editat Decembrie 2, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! A se intelege foarte clar: taxele, donatiile si sumele rezultate ca urmare a tombolelor si licitatiilor din timpul trialului vor ajunge in contul lui Daniel. Trialul are scop umanitar si speram sa strangem o suma totala cat mai mare. La locul evenimentului vor fi urne pentru donatii, iar toate sumele ce se vor plati cash la fata locului se vor introduce in urne chiar de catre donatori. Organizatorii nu strang bani de la participanti, totul se doneaza in urnele speciale. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Sa inteleg ca sunt sigurul copilot cu doi piloti? Pana acum eu am doua ture de standard de facut ... :h5 Haideti domnilor, e o sansa unica sa vedeti ce inseamna, indrazniti ... si in plus de banii acestia se vor face lucruri mari ... SE VA SALVA O VIATA DE COPIL! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_cojocar Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Nici eu n-am inscris pe nimeni in calitate de copilot caci a mea partenera nu poate veni. Dar poate o rezolv la fata locului. Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Salut, Inca o Taxa achitata ptr un prieten care nu are cont. Semnat Plata domestica: 745380000RON03.12.2013-200,00RON Ovidiu Nedelcu RO59RNCB0523091866100001/RNCB Ne vedem sambata............... :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Sa inteleg ca sunt sigurul copilot cu doi piloti? Pana acum eu am doua ture de standard de facut ... :h5 Haideti domnilor, e o sansa unica sa vedeti ce inseamna, indrazniti ... si in plus de banii acestia se vor face lucruri mari ... SE VA SALVA O VIATA DE COPIL! Yonutze, mai mult decit atit, vei fi singurul copilot cu co-copilot. Voi plati taxa de co-copilot al tau. HOUGH !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! venim si noi la open Sorinct +Cosmin Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Bebe, te astept ... :h5:tk Se reunesc in mare parte "baietii de la NAD" ...:grin: Catalin, Sorin, unguru, tu, Liviu, eu ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Cum va veti da seama cine e pilot si cine copilot? Formularul de inscriere este asemenea pt. amandoi. Eu am completat unul pt. mine si unul pt. copilot.:grin: Recunosc de asemenea ca sunt bata la astfel de formulare on-line. 3 zile si-un pic....o sa fie lume multa, presimt eu. L.E.: Am platit in contul asta: RO21BTRL03001201P44986XX Editat Decembrie 3, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Va asteptam pe toti, Dani are nevoie de voi! Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Cum va veti da seama cine e pilot si cine copilot? Formularul de inscriere este asemenea pt. amandoi. Eu am completat unul pt. mine si unul pt. copilot.:grin: Recunosc de asemenea ca sunt bata la astfel de formulare on-line. 3 zile si-un pic....o sa fie lume multa, presimt eu. L.E.: Am platit in contul asta: RO21BTRL03001201P44986XX Legat de pilot si copilot... avem un tester la intrare care va scaneaza si ne spune clar: pilot / copilot / tanara speranta / vizitator / majoreta / fotograf / persoana non-grata, etc. Vorbind serios, la cele doua drumuri de acces in locatie vor fi echipe de arbitrii care va vor face inspectia tehnica din ochi si va vor recomanda clasa la care este intelept sa participati. Va sfatuiti, decideti si veti primi niste bilete de participare la clasele Standard, Open sau Extrem sau ca Vizitatori. Veti fi indrumati spre parcarea clasei respective dupa care va prezentati la cort, la secretariat si veti face inscrierea. Cei care au formularele de inscriere completate online vor semna documentele deja printate si vor merge sa bea cafeaua :banana, ceilalti se vor aseza frumusel la coada de inscrieri:ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Breee..glumetule:ha: Sensul intrebarii mele era altul:grin: Iti explic in viu sambata:h5 Editat Decembrie 3, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Prezent și eu după cum urmează : Soția pilot, je copilot:) încerc sa fac plata azi! Le, standard. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Se poate transfera donatia si in contul de la Banca Transilvania? Vreau sa particip la Open cu Samuraiul si la Standard cu Patrolul. Azi rezolv si cu inscrierea pe site-ul gtc si cu transferul. Editat Decembrie 4, 2013 de adb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Ma bucur sa vad ca ne mobilizam.:ap Hai ca vine Mos Nicolae, si sa facem ghetutele acestui copil sa paseasca mai aproape de acel transplant. Hai oameni cu suflet mare, stiu ca puteti. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! E gata. Am intrat in linie dreapta: Mi-am luat vineri liber de la serviciu ca sa pot sa ajung pe indelete la Bucuresti. Am facut inscrierea pe http://www.gtctrophy.ro/inscriere-trial-ajuta-l-pe-daniel/. Maine fac plata (ca intra salariul). Abia astept sa ne vedem! :h5 P.S. Am completat un singur formular (pentru mine, pilot). "Colega de apartament" as vrea sa vina pe post de copilot. Mai trebuie sa completez un formular si pentru ea? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! E gata. Am intrat in linie dreapta: Mi-am luat vineri liber de la serviciu ca sa pot sa ajung pe indelete la Bucuresti. Am facut inscrierea pe http://www.gtctrophy.ro/inscriere-trial-ajuta-l-pe-daniel/. Maine fac plata (ca intra salariul). Abia astept sa ne vedem! :h5 P.S. Am completat un singur formular (pentru mine, pilot). "Colega de apartament" as vrea sa vina pe post de copilot. Mai trebuie sa completez un formular si pentru ea? Da, trebuie sa completezi si pentru ea. Fiecare participant, pilot sau copilot completeaza si semneaza niste documente la inscriere. Va asteptam! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_cojocar Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! De reamintit celor care vor sa participe ca Standardul va avea o dificultate redusa, pentru a putea fi parcurs de toate masinile prezente. Dificultate redusa... Inseamna?!? Daca vin cu o masina echipata cu anvelope de iarna se poate parcurge traseul? Nu stiu daca toata lumea, cu o masina standard, isi poate permite sa "respecte" regulamentul, adica sa vina incaltat minim cu AT-uri. Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Dificultate redusa... Inseamna?!? Daca vin cu o masina echipata cu anvelope de iarna se poate parcurge traseul? Nu stiu daca toata lumea, cu o masina standard, isi poate permite sa "respecte" regulamentul, adica sa vina incaltat minim cu AT-uri. Depinde foarte mult de vreme. Am pus minim AT, intrucat daca ploua sau ninge nu putem primi masini cu anvelope de strada. Din punctul meu de vedere anvelopele de iarna fac fata la ce o sa fie; eventual rezolvi cu un pic de span :grin: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Re: 7 decembrie Bucuresti, Trial Umanitar "AJUTA-L PE DANIEL"! Dificultate redusa... Inseamna?!? Daca vin cu o masina echipata cu anvelope de iarna se poate parcurge traseul? Nu stiu daca toata lumea, cu o masina standard, isi poate permite sa "respecte" regulamentul, adica sa vina incaltat minim cu AT-uri. Daniele, demonstrativul il fac cu o Toyota Hilux cu cauciucuri de iarna....fara tinte, lanturi, sau alte produse intepatoare.....(spannnn) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate