Achimoto Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Aventura si traseele de sambata asta 16.11.2013 din Muntii Poiana Ruscai ! Plecarea din Hunedora , 2 masini si 1 motocicleta , destinatie cucerirea unui sat parasit dinainte de 1990 numit Curpenii Silvasului. - Am reusit sa ajungem la o casa de pe dealul opus Curpenii SIlvasului inspre alt sat parasit numit TzaTza , care spre surprinderea noastra este inca locuinta temporara chiar si cu curent tras ...... - Din pacate nu am reusit sa ajungem in centrul satului Curpenii Silvasului situat e o creasta de munte , din cauza unei pante foarte abrupte plina cu namol si frunze , si ne si prinsese noaptea . - La urmatoarea iesire , cu Il vom cucerii data urmatoare printr-o abordare pe diretie diferita , si mult mai bine echipati ! Lasam pozele sa vb .................. *** Deoarece aici pe forum se urca pozele foarte dificil , trebuid sa le adaugam 1 cate una , am pus cateva aici pe forum , iar restu le vedeti pe ggoogle+ in link-ul de mai jos : https://plus.google.com/u/0/photos/112349059984039779421/albums/5947317271473421697?sort=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Re: Descoperim incet muntii Carpati , zona de centru - vest RO By Carpathian Adventures Interesanta zona, am auzit si eu de acele sate fantoma. Daca aveti ceva track-uri din zona ar fi binevenite. Sa va fie de bine! PS: mi-ati facut pofta cu slana aia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Achimoto Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Re: Descoperim incet muntii Carpati , zona de centru - vest RO By Carpathian Adventures Interesanta zona, am auzit si eu de acele sate fantoma. Daca aveti ceva track-uri din zona ar fi binevenite. Sa va fie de bine! PS: mi-ati facut pofta cu slana aia :grin: Regula sfanta la noi , nu iesim niciodata pe dealuri fara slana sau carnat ! Ori ca iesim cu 4x4 sau cu motocicletele , slana cu ceapa sau carnatul prajit pe bat sunt deliciile zile :grin: Momentan , avem toate track-urile notate de noi doar pe o harta militara de hartie - asa old school :banana ! Intr-un viitor apropiat probabil vom inregistra totul si pe GPS . Daca veniti in zona dati de stire , facem o iesire impreuna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate