Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol Y60 2.8TD

Roby200487

Postări Recomandate

Re: Patrol Y60 2.8TD

Zici tu ceva koais, de aceea am zis ca as vrea un 4.2 desi stiu ca ala i foarte greu etc... Schimbul se va intampla daor daca masina este cel putin la nivelul patrolului meu, ma refer ca masina per ansamblu.

Astral, nu am intrebat pentru ca am observat ca vrea doar masini de oras. Dar i trimit acum un PM.

Pana se vinde /schimba, oricum va mai primi inbunatatiri masina:) Urmeaza praguri si o bara spate :)

Editat de Roby200487
200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 157
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Uite ce am gasit pe un site :D

Desi lungimea total a patului ar fi de 1825 cm, este destul de putin eu avand 1,92 :D. Asta cu conditia ca scaunul soferului se rabateaza normal:). Al meu nu se lasa asa de tare in fata. Cand ajung azi acasa, trag niste masuratori :)

IMG_6827b.JPG.53339fd805201f19afc33db0b08532f2.JPG

1033796817_m_Nissan024.jpg.22c964181bff5256767903f63b526bbc.jpg

1019063849_m_Nissan025.jpg.0ac722aa2424b49123a11390828faa4b.jpg

253844546_m_Nissan026.jpg.db993ae22e4bde466668362171ed5b92.jpg

767951290_m_Nissan027.jpg.e122e621508086639cf0a56943de6439.jpg

786072182_m_Nissan031.jpg.1ee696fd78b54f4c35a76637cad2f3d7.jpg

1928923246_Nissan024c.JPG.c2443ad05c98d6edf5ff0c0b5588f00a.JPG

550342905_Nissan041d.JPG.14593d43b077e95644b95badc81d7fb3.JPG

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Pentru dormit LWB e singura optiune care sa cuprinda si o idee de confort , absolut necesara ca altfel trebuie suplinita de o mare dorinta sau de o mare disparitie a dorintei de expeditie .

Varianta cu SWB cu prelata peste usile deschise e ultima la care as recurge . E valabila pentru doar o noapte , si mult mai putin in caz de vreme rea ( orice ar insemna asta ) cand un cort capabil e deja mult mai capabil - nu curge in cap , nu zboara prelata , nu ingheata extemitatile etc ...

Cei care recomanda ar trebui sa incerce mai intai ( si pe urma sa doarma cu picioarele pe bord - in mod surprinzator , nu l-am auzit pe Dulceanu sa se planga , dar nici sa se laude ... probabil ca daca ti-e somn te mai impaci cu soarta , si dormi chiar si cu genunchii la gura . A ta , sau a celuilat ... ) .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Salve,

Eu am dormit in Patrol SWB. Mai mult m-a deranajt frigul in masina decat spatiul... Am 1.70m si daca imping scaunele din fata se face loc suficient ca sa incap, pe diagonala sau un pic ghemuit. Tovarasa' de apartament e mai mica si incape la fix :grin:. Unde mai pui ca mai tine si cald :as.

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

NKN_8605.JPG

Creatia lui @cos...Y61 LWB :)

Eu...1.85 - 126kg + sotia (1.70 si 70kg) + kinder 8ani...nu ne calcam pe bataturi....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Foarte tare!!

Tocmai mi-ai dat o idee geniala. IMediat plec de la job si verific. Scaunele mele nefiind originale sunt foarte inguste si se rabateaza pe spate (initial ma gnadeam sa le rabatez in fata ca si in pozele de mai sus) de formeaza un unghi de 180 grade. Cred ca o sa reusesc sa construiesc ceva ca sa am destul loc in lungime:). Ramane de vazut, unde pun bagajele :D.

Pana gasesc un swb cumsecade, trebuie sa rezovl ceva cu asta :D.

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Ori am scris gresit (eram cu gandul la el), ori ai citit gresit, am doar portbagaj :D

Link spre comentariu

Nu ma bagati pe mine la creatii , ca eu n-am jignit pe nimeni ... eu ma creat doar lumina .

Atat .

Y61 a fost creat de altii , copilita cred ca nu-i a mea , bidonul n-a fost golit de mine . Doar lumina . Si , de atunci doar 'fiat lux'.

Atat . Se vede in poza .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asadar ieri am testat daca incap sau nu in masina :D

Cu scaunele rabatate maxim in fata, banchetele spate rabatatae, incap:)

Asadar cred ca weekendul acesta voi cumapra pfl si voi face ca si in pozele de pe pagina anterioara :D, binenteles cu mici modificari, si totul sa fie demontabil usor. Nu am de gand sa le car cu mine tot timpul (gen cand ma duc cu ea prin oras). O sa las doar cutia de dupa banchete care oricum vroiam sa o fac, dar total altfel, cred ca cu sertare ce se trag.

O sa poze cand ma apuc de lucrare :)

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Zici tu ceva cos. Cred ca asa voi face. Sa vad unde gasesc, daca au cumva la magazine gen Dedeman, Practiker.. sa mi-l si debiteze.

De ideea asta ce ziceti, sa nu mai ingreunez si spatele cu o bara spate. Eu cred ca este util, si nu este greu! Daca aveam asta sunt convins ca nu spargeam acel stop :)

RIMG0022.thumb.jpg.bd9d148622b30ac2cd1dd501121700df.jpgRIMG0024.thumb.jpg.670f1beee6e7b6edc3ba3c96873d38d3.jpgRIMG0018.thumb.jpg.66edf6f18e5201a6df86f87d35e7f37c.jpg

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Estem , bors , avem ... toti aia enumerati ...

Bara spate prezentata - eficenta 20 % . Se ridica in sus fara probleme ( si in jos ) , sifoneaza caroseria si tot ce tine de asta . Din acest motiv se poate face si din teava cu grosime de perete minima .

Editat de cos

Link spre comentariu

La Obi, in Sibiu, debitarea este gratuita. Mai mult decat atat, pentru pal melaminat si MDF, acestea se platesc in functie de suprafata cumparata. Ce vreau sa spun este ca nu esti obligat sa cumperi o coala intreaga. Platesti cat cumperi (iar debitarea e gratuita).

Pentru Tego sau OSB cred, totusi, ca trebuie cumparate coli intregi.

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Am gasit pfl la Dedeman. Nu m-am apucat de proiect, deoarece am schibmat garnitura de admisie/evacuare :)

Link spre comentariu

Era si acolo, adica era uleios pe acolo. Dar e la fel.

Poate va dati si voi parerea. Inaitne imi face 1.5 boost dupa ce am pus boostcontrolerul, acum fac daor 1.1-1.2.

Astept cateva pareri, daca a mai patit cineva. boost-controllerul este manual, si nu prea avea cum sa se deregleze. Suspectez ceva furtun, care sa scape doar la presiunea respectiva. Se auda un fasait slabut, dar nu vad ulei, de unde ar fi problema.

Alte idei?

O varianta ar mai fi turbina, adica sa nu bage destul, dar prea putin probabil, are joc normal in ax, stanga dreapta, fata sapte de loc. O sa incerc sa blochez ciuperca de la turbo, prin strangularea furtunului, asa ar trebui sa faca boost maxim. Sa vedem ce se intampla.

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Ar mai fi o teorie, sa fi fost usor blocata ciuperca (asta inseaman ca deschidea mai greu si facea 1.5), acum ca s-a deblocat -->> merge mai usor, deschide mai usor = boost mai mic.. am sa incerc azi 2-3 variante pentru a ajunge la o clncluzie:D

Si inca ceva, mie initial imi facea 0.9-1 presiune, inainte sa i dau boost. -> Inca un motiv sa suspectez ca ciuperca sau traseul de la wg erau usor intepenite! Masina a stat ceva vreme pe dreapta iniante sa o cumpar eu.

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Problema rezolvata. :)

Am dat niste spire la boost controller si face iar 1.5, chiar 1.6, o sa mai scad un picut.

Am reusit sa indrept si bara de conexiune (am gresat ce era de gresat:) ).

O intrebare in legatura cu reglajul de directie. Unghiul pe fata trebuie sa fie inchis putin nu? avand in vedere ca pe asfalt folosesc tractiune spate.

Ps. Am reusit sa indoi usa de la garaj (cu roata :P) :)))

Link spre comentariu

O intrebare. Am citi discutiile in legatura cu reglajul repartitorului spate dupa inaltare.

Per ansamblu am inteles ca trebuie prelungit acel suport cu cat s-a inaltat masina. A mai facut carev?

Link spre comentariu

Problema este ca masina mea era mai joasa de cur cand am cumparato. Dupa ce am pus suspensia s-a inaltat 10 cm spatele si 8 fata. Ma gandesc ca daca prelungesc cu 8cm, ar fi ok.

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Pe-aproape ... oricum , intregul ansamblu iese din parametri pentru care a fost construit , franarea nu mai e aceasi decat in putine conditii , greu de regasit in practica de vreme ce masina e mai inalta , rotile sunt altele , greutatea e repartizata diferit .

Link spre comentariu

Problem solved. Am prelungit cu 7.5Cm. Era deschis de tot, discurile spate erau ruginite, adica nu prindea de loc. Am sa ma duc azi sa fac un test de frane sa vad cum sta treaba. Posibil sa trebuiasca sa mai reglez putin. Pe asfalt blocheaza rotile din fata. Pe nisip nu am incercat sa vad daca blocheaza si spatele.

Daca stau pe loc si apas de mai multe ori frana, la un moment dat se aprinde beculetul rosu (cel ce se aprinde de la frana de mana), si se intareste pedala. Parca nu ar avea destul vacum. Daca o accelerez revine. Relantiul imi sta al 500 RPM. Am ridicat din soc la 7-800 rpm, nu am obsrvat vreo schimbare mai mare. Vacumuri nu am gasit sparte. Posibil sa fie pompa de vacum obosita? Blocantul spate il blocehaza instant.

Vreo idee?

Am gasit si furtunasul de la aerisitorul spate rupt. Adica un furtun de 30-40 cm cu o conducta in capat. Practic conducta s-a rupt. Puteti sa imi spuneti unde ar trebui sa stea el normal? M-am uitat pe sub masina dar nu am observat.

Editat de Roby200487
Link spre comentariu

Salut, vezi ca e mai mult ca sigur aerisirea de la dif spate. Un capat este pe dif si celalalt intra in rigidizarea din teava rotunda dintre lonjeroane. Este situata in partea din fata a rezervorului si cam la acelasi nivel cu el. Daca nu gasesti o sa incerc sa fac maine o poza.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare