ionicablackhorse Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) salut nu am avut probleme la R.A.R inafara ca mi-am pus grilaj despartitor in spate la scaune. la fel trebuie sa fie si la cel cu 4 usi grilaj sau perete despartitor si sa fie cu 2 locuri si trecut an talon ca este autoutilitara Editat Ianuarie 31, 2014 de Astral nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meleaca Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) salut nu am avut probleme la R.A.R inafara ca miam pus grilaj despartitor an spate la scaune. la fel trebuie sa fie si la cel cu 4 usi grilaj sau perete despartitor si sa fie cu 2 locuri si trecut an talon ca este autoutilitara Multumesc frumos. Am mai citit pe aici pe forum ca poate fi trecuta autoutilitara si cu 5 locuri in cazul celor in 5 usi. La tine a fost nevoie de plasticele acelea in locul geamurilor din spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Daca este trecuta utilitara in actele de afara , singura conditie este peretele despartitor din spatele scaunelor , se face din plasa sudata si se vopseste argintiu ( sa iasa bine in poze) , geamurile laterala din compartimentul marfa difera in functie de tara de origine ,ex in italia am intalnit si cu geamuri si fara cocoasa , la noi conteaza GRATIA frate! atat ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dimarius Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Felicitari! Multa munca, nervi, si bani, dar pasiunea merita respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Ionica,poti dezvolta putin legat de led bar?Costuri,tip,tara de provenienta,daca nu se reflecta lumina in capota sa fie deranjanta... Multam. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Da in Dorolt a fost facut la un prieten deal meu ce se ocupa cu nissan la Domide presupun ca aveai nissanu ala rasturnat!? Salut, Ăla era al meu. Felicitări pentru proiect. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Salut, Ăla era al meu. Felicitări pentru proiect. multumesc ! l-ai avut de vanzare la un moment dat, dupa ce l-ai pus la punct am vazut ce-ai facut cu el l-ai vandut? Editat Februarie 5, 2014 de Astral nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Ionica,poti dezvolta putin legat de led bar?Costuri,tip,tara de provenienta,daca nu se reflecta lumina in capota sa fie deranjanta... Multam. multe sa iți spun de led bar nu am ce sa spun dinafara ca sunt foarte mulțumit cum luminează intradevar având in vedere ca mașina este alba se reflecta un pic de lumina pe capota dar nu este deranjanta prețul a fost de 460 de euro tara de provenienta Italia mai multe detalii aici :cl http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82811-Vand-led-bar-off-road Editat Februarie 5, 2014 de Astral nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) multumesc ! l-ai avut de vanzare la un moment dat, dupa ce l-ai pus la punct am vazut ce-ai facut cu el l-ai vandut? Nu l-am vandut. Tocmai i-am schimbat ambreiajul, am pus baterie noua, si o sa schimb si intinzatorul. Deja sunt prea multi bani bagati si decat sa il dau pe nimic, mai bine il pastez. Oricum, îmi place. Avem nevoie de bani atunci. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Domnu' Ionica, Jos palaria! O masina extraordinara. E ca noua! Ca sa mai... Si pe mine ma tenteaza o operatie de "reintinerire" a acaretului. Felicitari! Sorin Editat Februarie 7, 2014 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Domnu 'Ionica, Jos palaria! O masina extraordinara. E ca noua! Ca sa mai... Si pe mine ma tenteaza o operatie de "reintinerire" a acaretului. [ATTACH=CONFIG]203735[/ATTACH] Felicitari! Sorin Mulțumesc! da adevăru ca este un pic costisitor dac vrei sa-l pui la punct dar sincer merita toți bani si adevăru ca este ca o femeie niciodată nu-i ajunge:ang2 Editat Februarie 6, 2014 de Astral nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Si am montat si led barul !! :x Felicitari pt munca si rabdare ! Referitor la ledbar,nu stiu cat o sa stea pe masina in padure. Eu am pe masina 6 proiectoare led ,protejate de un portbagaj si tot mi_am rupt unul intr_o creanga. Gandeste-te sa cobori ledbarul in loc de parasolar la parbriz sau sa il pui pe capota cu magneti. Spor la treaba ! Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Felicitari pt munca si rabdare ! Referitor la ledbar,nu stiu cat o sa stea pe masina in padure. Eu am pe masina 6 proiectoare led ,protejate de un portbagaj si tot mi_am rupt unul intr_o creanga. Gandeste-te sa cobori ledbarul in loc de parasolar la parbriz sau sa il pui pe capota cu magneti. Spor la treaba ! Florin Bogdan Multumesc! si mersi pentru sfat am sa iau in considerare prolema cu led barul carcasa este din aluminiu si suportul este din ceva metal eu l-am prins de capota în șuruburi ! adevăru de când l-am pus nu am fost in pădure cu el Editat Februarie 6, 2014 de ionicablackhorse nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Si a sosit si mult asteptatul snorkel de la ironman 4x4!!!! Multumesc domnului Alec Preotu de la ironman4x4 nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Am crezut ca postezi si pozele cu el montat si in curs de montare....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Si cum am spus a sosit si snorkelu mult asteptat de la ironman 4x4 am sa atașez niște poze cu el montat și în curs de montare :wink: în viitor mai urmează un troliu și un roof rack sper ca tot de la ironman4x4 nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Foarte frumos!!! sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Foarte frumos proiectul,felicitari Cat a costat snorkelul? Poza facuta din spatele masinii noaptea cu led-bar-ul aprins nu ai? Sa vedem cum lumineaza in fata in bezna totala? In ceea ce priveste protejarea ledbar-ului in padure consider ca se va rezolva partial odata cu montarea roof-rack-ului,iar pe deplin daca ii montezi paracrengi.Scuze dar nu imi aduc aminte numele exact,dar cred ca stii despre ce vorbesc :wink: Editat Februarie 10, 2014 de lee99 adaugare Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Foarte frumos proiectul,felicitari Cat a costat snorkelul? Poza facuta din spatele masinii noaptea cu led-bar-ul aprins nu ai? Sa vedem cum lumineaza in fata in bezna totala? In ceea ce priveste protejarea ledbar-ului in padure consider ca se va rezolva partial odata cu montarea roof-rack-ului,iar pe deplin daca ii montezi paracrengi.Scuze dar nu imi aduc aminte numele exact,dar cred ca stii despre ce vorbesc :wink: Da asai ai dreptate vor fi montate si para crengi nici eu nu știu cum ai spune si chiar nu am chef sa caut dar va fi sigur cineva sa comenteze cum ai spun,iar cu luminează led barul poti sa vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82811-Vand-led-bar-off-road nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Foarte frumos proiectul,felicitari Cat a costat snorkelul? Poza facuta din spatele masinii noaptea cu led-bar-ul aprins nu ai? Sa vedem cum lumineaza in fata in bezna totala? In ceea ce priveste protejarea ledbar-ului in padure consider ca se va rezolva partial odata cu montarea roof-rack-ului,iar pe deplin daca ii montezi paracrengi.Scuze dar nu imi aduc aminte numele exact,dar cred ca stii despre ce vorbesc :wink:[snorkelu l-am luat de la ironman4x4.ro undeva la 170 de euro :wink: nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Foarte frumos!!! sa o stapanesti sanatos! Multumesc!:grin: nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Maxxis Creepy Crawler 37 14,5/15 Si azi asa de plictiseala m-am gândit sa ai dau ceva încălțări noi mașini o pereche de pantofi Maxxis Creepy Crawler 37-14,4/15 înainte ca sa umblu un-pic iar la liftare :) dar încă sunt în dilema dacă merita !!! :jp1 nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Alea nu mai intra fara chirurgie, sau body-lift nesimtit. Cand o sa intri in teren si o sa inceapa flexarile, chiar si cu bara stabi si cu suspensiile stock, o sa auzi niste zgomote dragalase. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata periculos :grin: de frumos!! Dar asa cum spune colegul mai sus, la flexari o sa ai probleme. Cum se comporta acuma pe drum? servodirectia suporta? totusi e diferenta mare de la 33"-uri Daca vrei sa vinzi jantele vechi sa stii ca eu sunt in cautare! Toate cele bune! Bogdan Editat Februarie 21, 2014 de bogdanpop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Parerea mea este ca gumele alese sunt mult prea mari fata de ceea ce poate masina. Sunt unii care si-au facut BL nesimtit ...si au pus si gume chiar mult mai mari pe masina ...deci ...se poate si mai "rau". O liftare cu BL ...are suisuri si coborasuri ...nu stiu daca merita facuta ...de asemenea o liftare cu SL mai mult de 5cm atrage dupa sine o serie de alte modificari ...modificari care personal mi se par clar facute in detrimentul functionalitatii masinii in parametri...modificari care cred ca nu merita sa le faci doar ptr aspect ... dar iar depinde asta clar de optica fiecaruia ... De asemenea tot parerea mea este ca la un Y60/Y61 2.8 sau 3.0, in conditiile in care nu se umbla in grupuri si nu se fac alte tunninguri ... anvelopele 285/75 R16 ...sunt ideale ...si in acelasi timp suficiente. Fiecare individ are propriile lui convingeri, idealuri si limite. Nu trebuie sa ma convingeti ca nu am dreptate asa cum nici eu nu incerc sa va conving ca modificarile pe care le faceti nu sunt tocmai cele corecte ... E doar o parere si atat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate