lee99 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Cat te-au costat ,,pantofii'' ? Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata periculos :grin: de frumos!! Dar asa cum spune colegul mai sus, la flexari o sa ai probleme. Cum se comporta acuma pe drum? servodirectia suporta? totusi e diferenta mare de la 33"-uri Daca vrei sa vinzi jantele vechi sa stii ca eu sunt in cautare! Toate cele bune! Bogdan sincer și eu ma așteptam sa fie mai puturoasa mașina dar am rămas surprins ca merge brici si servo si cum trage motoru totul ok pana la proba contrarie la deal nu le-am încercat doar inate înapoi ca nu pot sa virez mult deoarece da în aripi pana la operație dacă va fi încă sunt an dilema cum spuneam alte suspensii cel putin 6 inch ,alte bari panhard bucși caster ,si rapoarte etc sun de modificat multe nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Cat te-au costat ,,pantofii'' ? 8600 ron 5 buc cu tot cu transport acasa din sua Editat Februarie 22, 2014 de ionicablackhorse nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata periculos :grin: de frumos!! Dar asa cum spune colegul mai sus, la flexari o sa ai probleme. Cum se comporta acuma pe drum? servodirectia suporta? totusi e diferenta mare de la 33"-uri Daca vrei sa vinzi jantele vechi sa stii ca eu sunt in cautare! Toate cele bune! Bogdan daca te intereseaza anvelopele cu jante mangels chromate j 10 5 buc anvelopele au undeva la 5000 de km ti le dau la 1600 de euro:care Editat Februarie 22, 2014 de ionicablackhorse nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) si intre timp sa montat si troliu de la ironman4x4 9500lbs eu zic ca suficent de puternic pentru ce am eu nevoie !:fh:2dr nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Frumos si la locul lui troliul dar numarul de inmatriculare nu cred sa reziste prea mult in acea zona. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Frumos si la locul lui troliul dar numarul de inmatriculare nu cred sa reziste prea mult in acea zona. de cazut sigur nu cade este lipit cu silicon de parbriz :) doar dacă nu am sal îndoi in ceva vroiam sa pun de un nr de motocicleta pe bara din fata ca cădea perfect lângă troliu dar nu am reușit sa scot de la pol cică ma amendează dac pun alta mărime asa ca l-am pus în cel mai ideal loc :wink: nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Un nou look!:grin: nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Ioane,ce consum are masina cu AT - urile astea,ai apucat sa i-l faci? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata pe zi ce trece tot mai bine. La troliul de 9500 care e la limita, totusi ar fi bine sa ai in masina un scripete ... pe care sa-l folosesti cand te troliezi. Investitia e minima si protejezi atat troliul cat si ...buzunarul. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Ioane,ce consum are masina cu AT - urile astea,ai apucat sa i-l faci? Consumul sincer sa fiu este undeva la 9 L in afra orașului si cam 11-12 in oras ,la tractat te rupe am fost pana in germania sa duc un s class mia luat undeva la 13 - 14 L si nu sm mers mai mult de 100-110 km h :2dr:jp1 nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata pe zi ce trece tot mai bine. La troliul de 9500 care e la limita, totusi ar fi bine sa ai in masina un scripete ... pe care sa-l folosesti cand te troliezi. Investitia e minima si protejezi atat troliul cat si ...buzunarul. acum aștept kitu mare de recuperare sal primesc de la ironman4x4 si am sa am si scripete in rest încă nu am apucat sal folosesc mulțumesc de sfat:be nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Pai ai tras remorca + doua tone(1900 kg),la ce te asteptai? :wink: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Pai ai tras remorca + doua tone(1900 kg),la ce te asteptai? :wink: da ai dreptate cam 2800 kg 2200 a avut mercedesu plus remorca vreo 500- 600 kgin total :ti nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Ioane,ce consum are masina cu AT - urile astea,ai apucat sa i-l faci? Consumul sincer sa fiu este undeva la 9 L in afra orașului si cam 11-12 in oras ,la tractat te rupe am fost pana in germania sa duc un s class mia luat undeva la 13 - 14 L si nu sm mers mai mult de 100-110 km h :2dr:jp1 S-classul are cam 3to ...13-14, cu toate fierataniile de pe ea, cu platforma si cu 3 tone pe ea ...nu e un consum mare ...:no1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) No vezi,atunci nu te plange.N-ai ce sa-i ceri mai mult. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) No vezi,atunci nu te plange.N-ai ce sa-i ceri mai mult. adevăru ca nu ma plâng odată ce motorina este mai ieftina in germania ca la noi nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) S-classul are cam 3to ...13-14, cu toate fierataniile de pe ea, cu platforma si cu 3 tone pe ea ...nu e un consum mare ...:no1 tin sa precizez ca masa propie la s class are 2200kg singura masina ce am mai tractat dar nu cu nissanu si avea 3 tone masa propie era un bentley continetal nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Si încă o mica investite led baruri Baja Design:id:id:id:id:id:id:id:id:id:id:id:id:id:id:id:top nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata ne si ce fac pe intuneric fara alte lumini te rog cand ai timp ! pe mine ma intereseaza sa l pun pe barca la apa !:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Felicitari pentru masina si pentru munca depusa arata prea bine si merge la fel! Vreau sa te intreb daca folosesti ulei in combustibil am inteles ca ar fii benefic pentru pompa de injectie si injectoare...am citit pe alte forumuri ca motorina actuala este prea uscata...si un ulei 2T ar fii ideal pentru ungere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Felicitari pentru masina si pentru munca depusa arata prea bine si merge la fel! Vreau sa te intreb daca folosesti ulei in combustibil am inteles ca ar fii benefic pentru pompa de injectie si injectoare...am citit pe alte forumuri ca motorina actuala este prea uscata...si un ulei 2T ar fii ideal pentru ungere. Deschide link-ul urmator si o sa descoperi discutii pe aceasta tema: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75061-Ulei-2T-in-motorina! Spor la citit! :wink: @ionicablackhorse Felicitari pentru acest proiect! Succes pe mai departe! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata ne si ce fac pe intuneric fara alte lumini te rog cand ai timp ! pe mine ma intereseaza sa l pun pe barca la apa !:wink: am sa pun in seara asta ! Editat Aprilie 2, 2014 de Astral NU SE SCRIE CU Î DIN A LA INCEPUTUL CUVINTELOR !!! http://www.timpul.md/articol/cum-si-...n-i-24370.html nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Felicitari pentru masina si pentru munca depusa arata prea bine si merge la fel! Vreau sa te intreb daca folosesti ulei in combustibil am inteles ca ar fii benefic pentru pompa de injectie si injectoare...am citit pe alte forumuri ca motorina actuala este prea uscata...si un ulei 2T ar fii ideal pentru ungere. eu im combustibil folosesc metabond si sunt foarte multumit si cum merge masina si parca suna altfel motoru si parca cu o ideie trage mai bine iar in uleiu de la motor tot metabond gold folosesc ca adetiv nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Re: Proiect nissan patrol gr 3.0d 2002 masina mea !:) Arata ne si ce fac pe intuneric fara alte lumini te rog cand ai timp ! pe mine ma intereseaza sa l pun pe barca la apa !:wink: si pun si pozele cerute! faza scurta led bar !! faza scurta faza lunga led bar !! [ATTACH=CONFIG]209974[/ATTACH] Editat Aprilie 2, 2014 de ionicablackhorse nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate