ab03fge Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 care sant cele mai potrivite cauciucuri pentru un suzuki samurai fara nici o modificare(stock) acum am 205/75/15 good year wrangler AT. vreau sa pun aceleasi dimensiuni dar cu un profil mai extrem exact ca cele din poza atasata. se poate ??risc sa rup altceva in masina?? multumesc pentru raspunsuri. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Nu stiu la capitolul dimensiuni (de fapt as putea sa spun "din carti"), dar profilul vazut din poze,.. pe asfalt se tocesc cred ca in maxim 2000 km, plus ca poti avea mari probleme de control al directiei.. tot pe asfalt. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Eu am vazut astfel de caucuicuri folosite la concurs (extrem). Au zis ca se comporta excelent in teren. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai bfg -uri 215/75 merg fara modificari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai care sant cele mai potrivite cauciucuri pentru un suzuki samurai fara nici o modificare(stock) acum am 205/75/15 good year wrangler AT. vreau sa pun aceleasi dimensiuni dar cu un profil mai extrem exact ca cele din poza atasata. se poate ??risc sa rup altceva in masina?? multumesc pentru raspunsuri. :h5 Ceea ce vad eu in poze sunt niste anvelope agricole ! Trebuie sa fii atent cu utilizarea lor pe sosea. Daca te uiti intr-un catalog o sa vezi ca viteza maxima pe care o suporta in gen anvelopele agricole este de ..............45km/h. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Luigi poate il cunosti pe Karcsi din Cluj, cu Land Cruiser 73 visinie. Cred ca le-au luat de aici. http://www.papp-gumi.hu/index.php?actio ... =HU&PID=20 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Ok.. cauciucuri facute la ciocan nu am mai vazut ..pana acum :ha: Traiam cu impresia ca cele "refacute" sunt prin alta pehnologie, cel putin asa vazusem pana acum. E clar din filmuletul vazut in link ca nu ai ce cauta cu ele pe asfalt, doar pe masina de concurs si adusa pe remorca pana acolo. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Poti sa pui orice copie Simex 195/75/15 si o sa fi foarte multumit!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai si mai bun e 195 80 R 15, un pic de inaltime nu strica :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Eu am 215x75/15 BFG MT si merg beton, fara alte modificari decat inaltarea prin mutarea puntii sub arcuri. Cred ca si fara inaltare ar merge. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan12000 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Pentru teren accidentata nu pe asfalt eu am pus bkt as505 6,5/80/15 si sunt mai mult decat ok .Mentionez ca sunt anvelope agricole 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 (editat) Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Pentru teren accidentata nu pe asfalt eu am pus bkt as505 6,5/80/15 si sunt mai mult decat ok .Mentionez ca sunt anvelope agricole Mai intai de toate treceti sa va faceti o prezentare pe topicul dedicat :cl :h5. Cu respect, Teodor. Editat Februarie 1, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Eu am avut asa ceva pe samuraiul meu si am fost foarte multumit in teren .Merg fara sa atinga doar daca ai jenti cu et negativ min. 25 altfel iti va atinge in arcuri.Pe asfalt am mers si cu 80,oricum sami nu este o masina de mare viteza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Am de 1 sapt Insa Turbo Special Track(Simex, 95% off & 5% on) 195/80/15 si sunt f f multumit de ele pe vremea asta, masina este momentan stock cu suspensia si nu ating deloc. Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan12000 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Corect Talvete eu am jante de aro JR cred alea late si asa am rezolvat si stabilitatea si tractiunea Mentionez ca jantele au suferit modificari in sensul ca am intors tamburu la un strungar si le-am resdat intors Asa am o latime mare de fapt partea care era in interior este in afara Editat Februarie 20, 2012 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carpionutz Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai caut si eu sa cumpar niste anvelope la un pret mai redus, nu vreau ceva neaparat cu riduri mari dar ceva bun mentionez ca eu merg cu masina numai la vanatore as prefera 215/75/15 sau 195/80/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Cauta la mica publicitate sau la vanzatorii de pe bannerele site-lui. Aici discutam doar despre ce fel de anvelope se potrivesc. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai azi am pus pe sami 235/75 R15 si spre marea mea uimire nu freaca deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Eu am pus Pneus Elite pe Suzy ,pe asfalt se conporta bine chiar neechilibrate,bineinteles mai zgomotoase ..... ,in teren urmeaza sa le fac o proba mai serioasa la noroi ,mentionez ca nu am nici o modificare facuta la masina . Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Eu am pus Pneus Elite pe Suzy ,pe asfalt se conporta bine chiar neechilibrate,bineinteles mai zgomotoase ..... ,in teren urmeaza sa le fac o proba mai serioasa la noroi ,mentionez ca nu am nici o modificare facuta la masina . [ATTACH=CONFIG]136602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]136603[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]136604[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]136605[/ATTACH] parerea mea este ca ar trebuie putin latita : ceva jante cu et negativ sau flanse. in rest ii sade bine:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai azi am pus pe sami 235/75 R15 si spre marea mea uimire nu freaca deloc. Salut Ma indoiesc sa nu frece fara limitatoare coborate la punti si fara flanse la roti sau jante intoarse. Ia bracheaza tu maxim stanga sau dreapta si flexeaza un capat al puntii fata pana la limitator. Va freca in aripa si in arc. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cj01Fiz Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Salut. Eu cred ca a pus cauciucuri normale :ha: nu cu profil Simex sau MT-uri. Eu pe a meu am 235/75 R15 profil Simex cu genti Et -25 inaltata... si ii la limita. In arcuri nu imi freaca... si nici in coltul de la aripa nu am vazut/auzit sa frece. Astept sa fack 2-3 iesiri sa vad dak trebuie sa bag flexul in ea :ha: Eu unu astept poze cu masinuta si cu noile incaltari :banana Stima si Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai deja am testat asta si nu freaca nici unde .... la alte modificari inafara de un troliu si un bullbar , nu ma gandesc acum pt ca este destul ,am reusit sa aduc masina la linia de plutire din punct de vedere al mecanici si a tinichigeriei .... acum vreau sa ma distrez cu ea ,doar nu o so bibilesc toata ziua :grin: Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai Salut. Eu cred ca a pus cauciucuri normale :ha: nu cu profil Simex sau MT-uri. Eu pe a meu am 235/75 R15 profil Simex cu genti Et -25 inaltata... si ii la limita. In arcuri nu imi freaca... si nici in coltul de la aripa nu am vazut/auzit sa frece. Astept sa fack 2-3 iesiri sa vad dak trebuie sa bag flexul in ea :ha: Eu unu astept poze cu masinuta si cu noile incaltari :banana Stima si Respect :cl A mea are suspensie Calmini de +8cm si flanse distantiere de +3cm la roti. La puntea spate am sudat limitatoare de cursa de 5cm care sunt la fix. In fata insa m-am zgarcit si am coborat limitatoarele de cursa cu doar 1cm din dorinta de a lasa masina sa flexeze cat mai mult insa la bracari si flexari maxime imi freaca rau de aripa. Asa se face ca am taiat si zgariat cauciucurile de pe fata destul de rau in aripa masinii. Am incercat eu sa mai ciocanesc un pic aripa si sa-i indoi marginea aia ascutita dar tot degeaba. Mi-ar mai trebui un body lift de + 1" ca sa scap de problema asta si de a mai castiga ceva flexare la punti. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: cauciucuri pentru suzuki samurai la fosta mea masina (samurai inaltat 8cm + 5cm bodylift, acum a ajuns in mainel lui cj01fiz) aveam simexuri de 215/70 jenti normale de samurai si freca in arc (viraj maxim stanga sau dreapta)... Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate