Max Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Un altfel de Jeep Io-te cum s-a suit jeep-ul pe Kaiser! Cred ca asa ai creat o parte din parcul auto :D :fk2 :fk2 :fk2 :fk2 :fk2 :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Un altfel de Jeep cheia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 (editat) Un altfel de Jeep cheia 26 iulie 2008. poze Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pozele spun multe . E ceva ce nu te multumeste la masina ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pozele spun multe . E ceva ce nu te multumeste la masina ? da. lipsa competitiei. :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep da. lipsa competitiei. :ypu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pozele spun multe . E ceva ce nu te multumeste la masina ? da. lipsa competitiei. :ypu Hai la Cluj la etapa sapt viitoare (7-10 Aug) Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep multumesc , dar nu ,multumesc. Am fost o singura data ca spectator la o 'competitie' si mi-a fost de ajuns. Nu vad sensul in a trage o platforma 800km dupa mine pt a ma umple de spume pe acolo. Cand premiile vor fi pe masura, o sa apar si eu la aceste competitii.Pana atunci prefer sa rup masina printre prieteni. Ca sa nu se inteleaga gresit, am inteles ca etapa de la cluj este cel mai bine organizata,asa ca ce sa zic; distractie placuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep eu cred ca atunci cand cauti cu adevarat concurenta... o cauti in competitii organizate altfel, FARA COMPETITIE... nu prea are rost sa te rotunjesti ca nu ar fi concurenta... daca este f f tare, poate ar trebui sa o vedem COMPARATIV cu altele ...in competitii sigur, pe langa un SUV sau o masina stoch...probabil ca e f tare. as vrea sa o vad in o competitie desigur, aceste competitii, atat la noi cat si in alte locuri din lume, sunt organizate DIN, CU SI PENTRU pasiune...nu pentru bani sau premii si unimogul il credeam cea mai tare piesa ... se pare ca nu e totusi atat de potrivita pentru teren "de pe la noi" deci... pana nu se ridica o manusa pentru o competitie profesionista... mai usor cu lipsa concurentei zic eu... :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 (editat) Un altfel de Jeep eu cred ca atunci cand cauti cu adevarat concurenta... o cauti in competitii organizate altfel, FARA COMPETITIE... nu prea are rost sa te rotunjesti ca nu ar fi concurenta... daca este f f tare, poate ar trebui sa o vedem COMPARATIV cu altele ...in competitii sigur, pe langa un SUV sau o masina stoch...probabil ca e f tare. as vrea sa o vad in o competitie desigur, aceste competitii, atat la noi cat si in alte locuri din lume, sunt organizate DIN, CU SI PENTRU pasiune...nu pentru bani sau premii si unimogul il credeam cea mai tare piesa ... se pare ca nu e totusi atat de potrivita pentru teren "de pe la noi" deci... pana nu se ridica o manusa pentru o competitie profesionista... mai usor cu lipsa concurentei zic eu... :roll: Motivul pt care nu ma atrage ce faceti voi este faptul ca toate aceste competitii contin rally raid. Nu ma pasioneaza de nici un fel. O tot dati rotunda cu competiile. Repet-neinteresant deoarece faceti altceva decat ce facem 'noi'. Aveti masini smechere? va invit la cheia 2008 sa imi demonstrati. Am platforma pregatita. Despre acel unimog: Nu poti construi o masina de N tone cu motor de 60cp si sa speri la rezultate bune. Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep iarasi aceeasi discutie...... pe cine tin curelele se inscrie in concurs ... pe cine nu ... se da cu prietenii ... nimic nu se compara cu o competitie fie ea de weekend sau de 7 zile... Oresti, tu sti ce inseamna o competitie pt ca te dai la moto (sau te dadeai) si sti ce inseamna startul si fiecare depasire ... p.s. extremul din campionat nu inseamna rally raid ... p.p.s. as vrea sa vad o urcare / coborare printr-o ravena cu Oresti, Craiu, Unimog, Robert, Deian si Sorin..... hahaha.... ca doar din poze... alea-s pentru sponsori... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 (editat) Un altfel de Jeep iarasi aceeasi discutie...... pe cine tin curelele se inscrie in concurs ... pe cine nu ... se da cu prietenii ... nimic nu se compara cu o competitie fie ea de weekend sau de 7 zile... Oresti, tu sti ce inseamna o competitie pt ca te dai la moto (sau te dadeai) si sti ce inseamna startul si fiecare depasire ... p.s. extremul din campionat nu inseamna rally raid ... p.p.s. as vrea sa vad o urcare / coborare printr-o ravena cu Oresti, Craiu, Unimog, Robert, Deian si Sorin..... hahaha.... ca doar din poze... alea-s pentru sponsori... hahaha ? ce inseamna ? ca sti tu mai bine? ai fost vreodata cu mine in teren sau vorbim din ce auzim pe la carciuma? cand ma voi plictisi de cea ce fac momentan si voi fi dispus sa stau la o bere cu voi o sa apar si eu la competitii ,pana atunci - hahaha. ah, inca ceva. Va rog ,nu imi sticati topicul. Nu v-am invitat la discutie. Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep te rog, nu vreau sa transfor o discutie intr-o disputa nu sunt genul, din contra consider ca jeepul tau e deosebit, atat prin aspect cat si prin varsta respectabila si prin concept din pacate am alte opinii cu privire la concursurile de OFFROAD si nu de cele de raly raid probabil ca ai asistat la un alt tip de concurs...sau ma rog poate ca iubesti genul TRIAL unde sunt speciale de dificultate f mare pe portiune f mica, si cam atat e tot concursul poti sa ne crezi, fiecare avem la noi in zona trasee de offroad cu dificultate mare sau foarte mare. comoditatea ne face ca fiecare sa invite pe altii "la el in batatura" pe ceilalti dar sunt si competitiile DE OFFROAD unde cei care chiar se simt pregatiti, sa poata sa faca o comparatie desigur, mai ult de 50 % din performanta si prestanta, o are echipajul si INTODEAUNA, mai putin de ata o are masina... o sa fi surprins sa afli (dar asta nu se poate stand doar "pe acasa") ca sunt unele persoane care cu masini nu foarte pregatite depasesc obstacole f f mari peste care o masina mega pregatita dar cu un sofer fara experienta f mare... se blocheaza si se cam ingroapa de fapt asta este o clasica gresala a incepatorilor, sa se increada in masina si sa se supraevalueze din acest punct de vedere nu e o disputa, doar un raspuns normal, spus asa cum e scris, fara aere si fara alte intelesuri nici eu nu sunt cu experienta, dar am incercat sa invat din greselile altora... despre invitatia la discutie... e un forum, nu cred ca trebuiesc invitatii forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 (editat) Un altfel de Jeep te rog, nu vreau sa transfor o discutie intr-o disputa nu sunt genul, din contra consider ca jeepul tau e deosebit, atat prin aspect cat si prin varsta respectabila si prin concept din pacate am alte opinii cu privire la concursurile de OFFROAD si nu de cele de raly raid probabil ca ai asistat la un alt tip de concurs...sau ma rog poate ca iubesti genul TRIAL unde sunt speciale de dificultate f mare pe portiune f mica, si cam atat e tot concursul poti sa ne crezi, fiecare avem la noi in zona trasee de offroad cu dificultate mare sau foarte mare. comoditatea ne face ca fiecare sa invite pe altii "la el in batatura" pe ceilalti dar sunt si competitiile DE OFFROAD unde cei care chiar se simt pregatiti, sa poata sa faca o comparatie desigur, mai ult de 50 % din performanta si prestanta, o are echipajul si INTODEAUNA, mai putin de ata o are masina... o sa fi surprins sa afli (dar asta nu se poate stand doar "pe acasa") ca sunt unele persoane care cu masini nu foarte pregatite depasesc obstacole f f mari peste care o masina mega pregatita dar cu un sofer fara experienta f mare... se blocheaza si se cam ingroapa de fapt asta este o clasica gresala a incepatorilor, sa se increada in masina si sa se supraevalueze din acest punct de vedere nu e o disputa, doar un raspuns normal, spus asa cum e scris, fara aere si fara alte intelesuri nici eu nu sunt cu experienta, dar am incercat sa invat din greselile altora... despre invitatia la discutie... e un forum, nu cred ca trebuiesc invitatii Cat timp nu dam in sarcasm suntem ok. Raspunsul tau de mai sus e perfect corect si sunt de acord. Intradevar, eu unul prefer un traseu de 5 km care sa fie MEGA dificil decat unul de 50km pe care sa alerg ca dementul prin gradinile altora. Stiu ce inseamna echipa,ce inseamna copilot si ce inseamna in unele cazuri sa fi legat de o a doua masina. Momentan nu este ce doresc eu de la off road. Raman 'pe langa casa' in acest domeniu deoarece cunosc f bine (de la motociclism) ce inseamna sa stai pe drumuri , bani cheltuiti ,nervi la pamant si altele si nu sunt dispus sa intru in joc. Off roadul este un hobby si cat timp nu produce nu sunt dispus sa sacrific mai mult timp si efort decat ofer acum. Nu ma incanta cu nimic idea de a investi 100.000 euro in o masina care sa intre in competitie cu TAF'ul lui nea Gigel. Fiecare masina este construita cu un anume scop,din pacate nu le va face 'pe toate' sau cel putin nu 'le va face bine'. Cu asta in gand, probabil ca aveti dreptate cand spuneti ca nu asi face fata masinilor preparate pt acele competitii si tot asa credeti-ma ca acelea nu ar iesi intregi din terenul de la cheia. Discutam despre 2 lumi diferite asa ca nu va mai basicati cand spun ca nu am competitie pt acesta masina (momentan) in cea 'ce fac eu' si nu voi ,ei sau altii. iarasi aceeasi discutie...... pe cine tin curelele se inscrie in concurs ... pe cine nu ... se da cu prietenii ... nimic nu se compara cu o competitie fie ea de weekend sau de 7 zile... Oresti, tu sti ce inseamna o competitie pt ca te dai la moto (sau te dadeai) si sti ce inseamna startul si fiecare depasire ... p.s. extremul din campionat nu inseamna rally raid ... p.p.s. as vrea sa vad o urcare / coborare printr-o ravena cu Oresti, Craiu, Unimog, Robert, Deian si Sorin..... hahaha.... ca doar din poze... alea-s pentru sponsori... mia-ma adus aminte. Sorin (super baiat-ca sa nu ziceti ca il critic) a venit la cheia acum un an cu patrolul sau si pe o anume urcare si-a infasurat cardanul spate ca pe o spagheta, in primii 5 m. Oare de ce? Nu va mai dati cu parerile asa usor ca va asigur ca problema e mult mai complexa decat credeti voi. Nu tot ce merge la bucovina sau cluj va merge si la cheia si vice-versa. Nu ma vedeti pe mine ca intru la voi pe site si scriu ca o sa va dovedesc la bucovina, asa ca ganditi inainte de a va arunca cu capul in c... Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep absolut perfect de acord pentru orice exista "piese" specializate cu cat este mai specializat int-o directie, cu atat e mai performata dar si mai limitata fiecare ce doreste si ce urmareste am vazut masini mega pregatite pentru trialuri... si cred ca nu aveam sanse fata de ei sa trec pe unde ele nu aveau probleme.. cel putin nu pe roti in schimb nici ele nu aveau sanse mari pe un traseu mai lung si mai variat...de exemplu pe inclinatii laterale, aceste masini specializate au probelme grave si unimogul, la arad, de aceea a ramas blocat .... inclinatie laterala prea mare cu timpul se va promova si la noi acest tip de offroad... de trial.. mai ales ca se va limita accesul in paduri cu masini de teren se va ajunge la offroad ca in anglia, cu ternuri private cu dificultate mare si lungime mica deocamdata predomina masinile mediu pregatite si destinate pentru offrad de anduranta si dificultate medie cu care poti sa faci trasee lungi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep m-ai inteles gresit, imi doresc sa vad macar o speciala cu voi pe traseu .... am vazut cum mergi si de asta si vreau sa te vad in concurs alaturi de cei ce fac doar extrem (la fel ca si tine de altfel)... p.s. nu ma dau la extrem ci doar la open ...dar asta nu inseamna ca nu vreau sa vad ... hahaha.. era pentru cei care nu te cunosc pe tine sau pe ceilalti mentionati ... la care daca ma gandesc mai gasesc cateva nume... si nici nu pot sa-si inchipuie ce spectacol ar iesi... in legatura cu Kaiser-ul, sunt curios sa-l vad impreuna cu tine la volan dar in competitie. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 (editat) Re: Un altfel de Jeep absolut perfect de acord pentru orice exista "piese" specializate cu cat este mai specializat int-o directie, cu atat e mai performata dar si mai limitata fiecare ce doreste si ce urmareste am vazut masini mega pregatite pentru trialuri... si cred ca nu aveam sanse fata de ei sa trec pe unde ele nu aveau probleme.. cel putin nu pe roti in schimb nici ele nu aveau sanse mari pe un traseu mai lung si mai variat...de exemplu pe inclinatii laterale, aceste masini specializate au probelme grave si unimogul, la arad, de aceea a ramas blocat .... inclinatie laterala prea mare cu timpul se va promova si la noi acest tip de offroad... de trial.. mai ales ca se va limita accesul in paduri cu masini de teren se va ajunge la offroad ca in anglia, cu ternuri private cu dificultate mare si lungime mica deocamdata predomina masinile mediu pregatite si destinate pentru offrad de anduranta si dificultate medie cu care poti sa faci trasee lungi eh, vezi? pt asta 'ma pregatesc' eu. :1 traseul de la cheia, masinile cu raport mic ,etc. Ca si in motociclism, acum 10 ani eram 10, acum sunt mii si mii. Nu mai cunosc pe nimeni cand ies pe motor. Asa si cu off roadul,extrem sau mai putin extrem. Este o latura care este in dezvoltare si nu toti vor tinde spre concursuri si drumuri lungi ,etc. m-ai inteles gresit, imi doresc sa vad macar o speciala cu voi pe traseu .... am vazut cum mergi si de asta si vreau sa te vad in concurs alaturi de cei ce fac doar extrem (la fel ca si tine de altfel)... p.s. nu ma dau la extrem ci doar la open ...dar asta nu inseamna ca nu vreau sa vad ... hahaha.. era pentru cei care nu te cunosc pe tine sau pe ceilalti mentionati ... la care daca ma gandesc mai gasesc cateva nume... si nici nu pot sa-si inchipuie ce spectacol ar iesi... in legatura cu Kaiser-ul, sunt curios sa-l vad impreuna cu tine la volan dar in competitie. ok,poate ca am interpretat eu gresit. poate va veni si ziua cand o sa va oferim acel spectacol. :p Editat Iulie 5, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 (editat) Re: Un altfel de Jeep acum am citit ultimul tau post si vad ca nu ai inteles ce am vrut sa spun... ai facut referire la competitie, ca nu ai competitie, si noi te-am invitat sa participi la umilul nostru campionat... ma retrag din discutie ... iarasi ne-am defazat.... :grin: Editat Iulie 5, 2011 de Astral Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep calm baieti...... la concursuri sunt multe neajunsuri nu-ti spune nimeni "man......ce misto esti......fii capitanul nostru"......sau "fraaaateeeee......esti cel mai taaareeee......ca ca tine nu vedem"....etc. asadar......ce rost are sa te arati la asemenea evenimente aaaa.....si scuze ca m-am bagat in vorba desi nu mi s-a dat formal cuvantul Pace si prietenie :grin: altfel.....misto acaretul......chiar imi place :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pozele ce sunt postate mai sus nu au legatura cu potentialul Kaiserului. Acele tresee au fost alese tocmai pt a oferi posibilitatea celorlalti de a se bucura de off road. In traseul de trial de la cheia vor exista zone prin care masinile de extrem vor fi nevoite in a opta pt drumul paralel denumit THE CHICKEN LINE. Parerea mea ( si aici sunt 100/100 sigur) este ca multi vor spune ca acest traseu a fost facut prost,sau numai pt unii,etc. NU. Va fi facut pt un altfel de extrem decat ce stiti voi sau ce ati avut ocazia de a vedea pana acum. Deci, traim in 2 lumi diferite si comparatia nu isi are rostul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Baieti... Situtia e cam asa..la prima vedere Eu cubul il vad tricolor... Unu' ce sta in stanga poate zice ca e albastru, cel din dreapta ca e rosu... Daca se uita cineva de sus poate sa zica ca e galben. Daca e cineva mai inteligent si trecut prin viata... ca e multicolor(are 6 culori parca). Cine are dreptate? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep clasica......dar buna Aztecule Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep cu toate astea... masina lui dean, big toy cred ca este foarte asemanatoare cu acest jeep, atat la performante cat si la mecanica (mai putin puntile portal de la unimog)... tot pe platforma de jeep, tot caucioace f mari (42 parca) anul trecut a urcat pante sanatoase la un relanti nesimtit de ne cruceam ce poate masina aia... pacat ca anul asta a avut ghinion cu furtunul ala de la directie deci se poate si cu astfel de utilaje, sa se participe pe la competitii de offroad, nu sunt de rusine, asta e clar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Nu trebuie raportat totul la concursuri. Pasiunea nu se masoara in locuri la concurs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Masina e de trial si cum e singura din RO normal ca e cea mai tare :bravo EVIDENT ca o masina asa de VECHE si MARE/LUNGA/LATA nu tine o zi de extrem din CN. E din alt film. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate