Guest M715 Kaiser Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Sunt multe avantaje si dezavantaje in a avea o masina atat de inalta ,cu rapoarte atat de mici si o motorizare atat de mare. Uimitor este faptul ca de obicei cei ce stiu cel mai bine care sunt acestea sunt cei ce nu au condus si poate nu vor avea ocazia sa conduca una vreodata. Tot acestia stiu si care va merge cel mai bine in teren si care nu si si ... Nu putem decat sa le ascultam sfaturile si in continuare sa facem cum stim noi ca e mai bine,. :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep eu am batut drumul pana la Cheia numai ca sa "pipai" agregatul. Ce sa zic, este impresionant. Pare .........indistructibil. Cine l-a facut stia cu ce se mananca off-road-ul. Clar, nu e de rally raid, si nici nu se strecoara agil prin padure. E o bestie de 400CP, care daca are spatiu in jurul lui se catara pe orice ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Cei care zic ca nu e buna sunt ciudosi. Multi offroaderi adevarati si-ar dori asa ceva. Este o super masinarie de offroad extrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Cei care zic ca nu e buna sunt ciudosi. Multi offroaderi adevarati si-ar dori asa ceva. Este o super masinarie de offroad extrem. mda, o parere foarte avizata, ce sa mai zic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep Cei care zic ca nu e buna sunt ciudosi. Multi offroaderi adevarati si-ar dori asa ceva. Este o super masinarie de offroad extrem. mda, o parere foarte avizata, ce sa mai zic... si o alta si mai avizata. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep eu nu am emis niciuna, o pastrez inca pentru mine :hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep se pare ca moderatorii acestui forum pur si simplu nu se pot abtine........ :ha: e ok, 'noi' intelegem si suntem alaturi de voi in momente deosebite de grele unde trebuie sa faceti fata faptului ca EU postez aici spre dezacordul vostru. hai facem asa: ca sa nu va mai ingreunez viata deja mototolita de evenimente gen as vrea si eu dar nam cu ce, eu ma retrag de pe forum si voi continuati tot asa cu viitorii membrii al acestui forum. :1 cu acest post inchei acesta discutie ce pare a denatura pe minut ce trece datorita MODERATORILOR acestui forum. PA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Re: Un altfel de Jeep fain masina sa o stapinesti sanatos chiar arata fain :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pana acum aproape un an (pana sa o vinzi), parca cea mai buna si mai tare era jeep wrangler. Noroc ca a fost inventat si kaiserul si cineva l-a descoperit.....si si-a schimbat si parerea. Mai sunt si alte marci care merita incercate.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pana acum aproape un an (pana sa o vinzi), parca cea mai buna si mai tare era jeep wrangler. Noroc ca a fost inventat si kaiserul si cineva l-a descoperit.....si si-a schimbat si parerea. Mai sunt si alte marci care merita incercate.... :g consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Re: Un altfel de Jeep Pana acum aproape un an (pana sa o vinzi), parca cea mai buna si mai tare era jeep wrangler. Noroc ca a fost inventat si kaiserul si cineva l-a descoperit.....si si-a schimbat si parerea. Mai sunt si alte marci care merita incercate.... Kaiserul e TOT marca JEEP. :grin: Edited July 5, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Re: Un altfel de Jeep O fotografie face cit 1000 de cuvinte....Mie mi se pare impresionant agregatul numai din fotografii...cred ca in realitate "monstruletul" intimideaza prin aspect,forta si zgomot.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pacat ca nu l-am vazut la Baia Mare. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pacat ca nu l-am vazut la Baia Mare. :grin: pentru cine??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pacat ca nu l-am vazut la Baia Mare. :grin: pentru cine??? Cel putin pentru mine. Vroiam sa il vad in actiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Re: Un altfel de Jeep Pacat ca nu l-am vazut la Baia Mare. :grin: pentru cine??? Cel putin pentru mine. Vroiam sa il vad in actiune. Mai mult ca sigur va venii si timpul sa scot acareturile la vedere. Momentan nu am timpul disponibil sau starea necesara pt a face demonstratii. :grin: Nu am ajuns la Baia Mare deoarece am ajuns la concluzia ca nu merita sa tractez Kaiserul 1000km pt a face ce pot face si la 100km de casa. Speram sa ajung dar ...asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_player Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: Un altfel de Jeep masina e colosala...multa bafta..sunt curios ..e unicat in ro?ai inmatriculat o?..multa bafta....super smekera...am ramas fara cuvinte...ceva asemanator am luat si eu din cam acelasi an de fabricatzie..seamana un pic....oricum numai de bine..te invidiez...o ai buna sa ai... :banana :banana :banana :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Re: Un altfel de Jeep Din cate stiu e inmatriculata la primarie si e transportata pe platforma daca "pleaca de acasa". Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_player Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Re: Un altfel de Jeep adica cum? se poate inmatricula la primarie? si se foloseste numai cu platforma pe drumurile publice?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Re: Un altfel de Jeep adica cum? se poate inmatricula la primarie? si se foloseste numai cu platforma pe drumurile publice?? Numerele alea galbene, care se emit, iti dau drept de circulatie pe o raza de 30 km, aferenta primariei care le-a emis. Se dau pentru tractoare, utilaje agricole si mopede. Din cite stiu, ai voie sa te deplasezi doar pe drumuri judetene. Legal, nu ai voie sa iesi pe nationale sau europene, intrucit, masina este inmatriculata ca si vehicul cu deplasare lenta. Ar insemna, ca incurci tot traficul. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_player Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Re: Un altfel de Jeep misto asa....rca si casco se face in acest caz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Re: Un altfel de Jeep despre asta e vorba... http://img83.imageshack.us/img83/5953/dsc0944zb1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) Re: Un altfel de Jeep Cei care zic ca nu e buna sunt ciudosi. Multi offroaderi adevarati si-ar dori asa ceva. Este o super masinarie de offroad extrem. CORECT !!! O fotografie face cit 1000 de cuvinte....Mie mi se pare impresionant agregatul numai din fotografii...cred ca in realitate "monstruletul" intimideaza prin aspect,forta si zgomot.... CORECT,din nou !!! despre asta e vorba... http://img83.imageshack.us/img83/5953/dsc0944zb1.jpg FRUMOS,asa da !!! Mai exact,cred ca daddy vrea sa spuna ca el face si ii place,rockrawling,ceea ce e complet diferit,de ce se face de obicei pe aici. Edited July 5, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Re: Un altfel de Jeep Cei care zic ca nu e buna sunt ciudosi. Multi offroaderi adevarati si-ar dori asa ceva. Este o super masinarie de offroad extrem. CORECT !!! Multi offroaderi adevarati CA TINE si-ar dori poate asa-ceva. Offroaderii ceilalti dau banii aia (2-3000 de dolari) pe un blocant la toyota. Si in ca ceva: in Romania cred ca e cel mai miso sa faci curse pe dune de nisip, nu crezi? PS: daca mai ai si alte pareri, te rog sa le scrii in cadrul unui mesaj, nu in trei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Re: Un altfel de Jeep Cei care zic ca nu e buna sunt ciudosi. Multi offroaderi adevarati si-ar dori asa ceva. Este o super masinarie de offroad extrem. CORECT !!!Off/roadul adevarat il faci mai degraba cu un samurai decat cu dihania aia. Daca esti paralel cu sportul asta mai bine stai pe dreapta. Si pe dreapta ar face bine sa stea si aia care te aproba. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts